Ceai Hypericum Coriandru 40g

Код товара: 62701
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
44 95 леев
(-16%)
37 90 леев
или 152 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Coriandru 40 g

Ceaiul de Coriandru, similar celor de Chimen, Anason, Mărar sau Fenicul, contribuie la ușurarea digestiei, combaterea balonării și stimularea lactației.

Ceai Coriandru vrac – Rol carminativ, stomahic și galactogog.

Caracteristici generale Ceai Coriandru vrac:

Ceai Coriandru vrac este recunoscut pentru proprietățile sale digestive, stimulând secreția sucurilor gastro-intestinale, reglând pofta de mâncare, calmând durerile abdominale și favorizând reducerea balonării. Acesta are și o acțiune ușor fitoestrogenică, atenuând disconfortul asociat menstruației și stimulând lactația după naștere.De asemenea, în cazul persoanelor de sex feminin, un stil de viață solicitant, stresant sau dezorganizat poate duce și la perturbarea ciclului menstrual, la inducerea pubertății sau a menopauzei precoce, la tulburări de libido, la probleme de alăptare sau chiar la dificultăți în menținerea unei sarcini. Cel mai adesea, aceste probleme apar pe fondul unui sistem hormonal dereglat, dezechilibrele hormonale fiind induse, așa cum am mai menționat, de către stres și statusul inflamator. Un rol important este jucat și de către alimentație sau de către toxinele ce acționează ca disruptori hormonali (de ex., bisfenolul A, ftalații, dioxina, atrazina, DDT-ul ș.a.).

Nu în ultimul rând, atunci când trăim în medii poluate sau nu putem avea o alimentație corectă, sistemul articular are și el foarte mult de suferit prin expunerea constantă la procese inflamatorii și acumulare de metaboliți sau toxine (de ex. acid uric) ce contribuie la pierderea de lichid sinovial, reducerea cartilagiului și chiar erodarea și fragmentarea sa parțială sau totală. Acest lucru duce la umflarea articulațiilor, pierderea mobilității și durere în zonele afectate.

De aceea, pentru a ne ușura digestia, a ne proteja sistemul articular și a contribui la echilibrarea hormonală, curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect antispastic, carminativ, stomahic, antiinflamator, antireumatic, galactogog și antihelmintic, precum Coriandrul, pot fi o soluție naturală și eficientă de obținere a acestor deziderate. Mai mult, datorită prezenței compușilor fitoestrogenici în infuzia de Coriandru, aceasta este foarte indicată în calmarea crampelor menstruale și în stimularea lactației la femeile care alăptează, cu efecte benefice, de diminuare a colicilor abdominale și asupra sugarului.

Ingrediente Ceai Coriandru vrac:

Fructe de Coriandru (Coriandrum sativum).

Detalii:

Ceai Coriandru vrac, similar celor de Chimen, Anason, Mărar sau Fenicul, contribuie la ușurarea digestiei, combaterea balonării și stimularea lactației. În plus, compușii activi din fructele de Coriandru contribuie și la: diminuarea spasmelor sau contracțiilor involuntare de la nivel abdominal, eliminarea viermilor intestinali, reglarea acidității gastrice, modularea microbiotei intestinale prin limitarea dezvoltării fungilor și bacteriilor patogene, reglarea fluxului menstrual și atenuarea senzațiilor neplăcute asociate acestuia, calmarea stărilor de agitație și nervozitate, atenuarea durerilor reumatice și protejarea articulațiilor față de procesele inflamatorii din organism, fluidizarea și eliminarea secrețiilor bronșice, eliminarea toxinelor metabolice și a excesului de apă din organism pe cale urinară. Pe scurt, printre virtuțile ceaiului de Coriandru se numără acțiunea: antispastică, anticolitică, antiinflamatoare, stomahică, digestivă, secretolitică, galactogogă, sedativă asupra sistemului nervos, bactericidă (Staphylococcus aureus, Stafilococ auriu rezistent la meticilină – MRSA/SARM, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella typhimurium, Listeria monocytogenes, Yersinia enterocolitica, Acinetobacter baumannii, Bacillus cereus, Bacillus megaterium, Escherichia cloaca, Enterococcus faecalis) și fungicidă (Candida spp., Pyricularia oryzae, Bipolaris oryzae, Alternaria alternata, Tricoconis padwickii, Drechslera tetramera, Drechslera halodes, Curvularia lunata, Fusarium moniliforme, Fusarium oxysprorum, Byssochlamys fulva), antihelmintică, carminativă, antihemoroidală, de reglare a poftei de mâncare și lipolitică. Extern se poate folosi pentru: calmarea durerilor în gât sau reumatice, stimularea lactației, întreținerea pielii și a scalpului și pentru calmarea inflamațiilor.

Prezentarea compușilor activi:

În fitoterapia modernă, preparatele pe bază de Coriandru, de exemplu Ceai Coriandru vrac, sunt recomandate pentru efectul lor carminativ, de ușurare a eliminării gazelor intestinale și reducere a balonării, fiind deosebit de sigur și eficient chiar și pentru copiii mici (mai ales în calmarea colicilor). Acesta stimulează secreția salivară, gastrică, intestinală și biliară, optimizând digestia și reglând pofta de mâncare. De asemenea, derivatele din Coriandru influențează tonusul musculaturii netede calmând spasmele intestinale și reglând peristaltismul intestinal. Datorită conținutului bogat în ulei volatil (linalool, geraniol, limonen, pinen), acesta este benefic și în protejarea sănătății tractului respirator superior. Iar datorită conținutului în fitohormoni, Coriandrul este recomandat în reglarea fluxului menstrual, reducerea disconfortului asociat acestei perioade, ușurarea traversării etapelor menopauzale și stimularea producției de lapte după naștere. Nu în ultimul rând, infuziile de Coriandru ajută la calmarea stărilor de agitație, anxietate sau nervozitate, la modularea microbiotei intestinale prin limitarea dezvoltării bacteriilor și fungilor patogeni și la combaterea viermilor intestinali.

Extern, preparatele pe bază de Coriandru au o acțiune antimicrobiană și antiinflamatoare, fiind recomandate pentru îngrijirea gurii și gâtului, a tenului și scalpului prin: gargare, spălături locale, badijonări sau comprese. Spre exemplu, cataplasmele cu semințe de Coriandru fierte sau băile cu apă călduță (nu fierbinte) în care s-a adăugat decoct de Coriandru ajută la calmarea durerilor reumatice. De asemenea, uleiul esențial de Coriandru are efect tonic general, antimicrobian și sedativ asupra sistemului nervos.

Mod de utilizare:

Intern: sub formă de infuzie din 1 linguriță de fructe la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă acoperit la infuzat timp de câteva minute, apoi se strecoară și se beau câte 1-3 căni de ceai pe zi. Pentru efectul carminativ și creșterea poftei de mâncare, se recomandă consumul cu 15 minute înainte de mesele principale. Cura recomandată este de 10 zile administrare neîntreruptă, urmată de o pauză de 7 zile, după care se poate relua în funcție de necesitate.

Pentru stimularea secreției glandelor mamare, este recomandată asocierea – Ceai Coriandru vrac – cu Ceaiul Lactație de la Hypericum.

Pentru eliminarea viermilor intestinali, infuzia se obține din 4 lingurițe la 200 ml apă și se bea dimineața pe stomacul gol. Se recomandă asocierea cu Ceaiul și Tinctura Antihelmintică sau cu Hyper-Helm (capsule) de la Hypericum.

Extern: sub formă de decoct din 3 linguri de fructe la 1 litru de apă, lăsate la fiert timp de 20- 30 de minute. Se va folosi pentru comprese, cataplasme, spălături locale sau generale, gargară, îngrijirea pielii și calmarea durerilor articulare.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Hyper-Gas (capsule sau sirop)! Se poate asocia cu succes și cu: Ceaiul și Tinctura Anticolitică, Ceai Lactație, Ceaiul și Tinctura gastrică, Ceaiul și Tinctura de Mărar, Hyper-Apetit (capsule), Bitterul Taina Maramureșului (extract hidroalcoolic), Bitterul Taina Plantelor sau Ierburile Vieții (capsule, hidroalcoolic sau hidroglicerinic), Hyper-Bil (capsule), Hyper Gin (capsule), Enzimax (capsule), Anghinare (ceai, tinctură, capsule, extract hidroglicerinic), Armurariu (ceai, tinctură, capsule), Ghimbir (ceai, sirop, capsule, ulei esențial), Hyper-Helm (capsule), Hyper-reum (capsule), Chimen (semințe 100g), Ceaiul și Tinctura de Gențiană, Hyper-bron (capsule), Ceaiul și Tinctura Antibronșitică, Ceaiul și Tinctura Antihelmintică, Tinctura Antihelmintică cu Nucă-neagră, Ceaiul și Tinctura Antireumatică, Pelin cu Cuișoare (capsule), Leurdă (capsule), Ceaiul și tinctura de Cimbrișor sau, Ceaiurile de Chimen, Anason sau Fenicul, Uleiul din semințe de Chimen- negru (presat la rece) sau cu Oțetul Antistres.

Extern se poate combina cu: Crema Hyper-reum, Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică, Balsamul Taina Plantelor, Crema cu Untul Pământului, Arnică și Petrol, Crema pentru Sâni, Uleiul esențial de Anason, Ghimbir sau Tea-tree și Sarea de baie Hyper Hyper Reum sau Antistres de la Hypericum.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 497
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 146
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 140
Код товара: 47668
Цена товара в пунктах: 474
Код товара: 36313
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 116
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63017
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 784
Код товара: 62176
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 16
Код товара: 50690
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Код товара: 38581
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Искать в аптеках
Цена товара в пунктах: 66
Код товара: 63667
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 59618
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1671
Код товара: 64034
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 765
Код товара: 61800
Акция
Цена товара в пунктах: 253
Код товара: 61834
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 683
Код товара: 55355
Цена товара в пунктах: 349
Код товара: 62321
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 62701
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.