Ceai Hypericum Cozi de cirese 20g

Код товара: 62702
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
66 93 леев
(-15%)
56 71 леев
или 227 пунктов лояльности
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Cozi de Cirese 20 g

Ceaiul din Cozi de Cireșe contribuie la menținerea sănătății sistemului renal, prin reducerea inflamației și favorizarea eliminării excesului de apă și acid uric.

Ceai Cozi de Cirese vrac – susține buna functinare a tractului urinar.

Caracteristici generale Ceai Cozi de Cirese vrac:

Ceaiul din cozi de Cireșe este unul dintre cele mai puternice diuretice naturale. Acesta ajută la menținerea sănătății tractului urinar și la eliminarea toxinelor din organism pe cale urinară. Grija față de sistemul nostru renal este cu atât mai importantă cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism care, la rândul său, poate induce diverse tulburări metabolice.

Aceste tulburări pot modifica modul în care calciul (și alte minerale) sunt metabolizate, intensificând, astfel, efortul pe care rinichii trebuie să-l depună. Dacă nu suntem atenți la acest aspect, ne putem crește riscul de formare al calculilor renali și putem compromite buna funcționare a sistemului urinar. De aceea, ceaiurile din plante, precum Cozile de Cireș, ce conțin compuși activi cu proprietăți diuretice și antiinflamatoare sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente Ceai Cozi de Cirese vrac:

Cozi de Cireșe (Prunus avium).

Detalii Ceai Cozi de Cirese vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului din Cozi de Cireșe, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Cozile de Cireșe au fost recoltate în momentul de maturitate deplină al fructelor și uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul din Cozi de Cireșe contribuie la menținerea sănătății sistemului renal, prin reducerea inflamației și favorizarea eliminării excesului de apă și acid uric. În plus, compușii activi (de ex.: taninuri, proantociani, flavone) din codițele de Cireșe contribuie și la detoxifierea organismului și au un efect antiseptic la nivelul tractului urinar. Astfel, printre virtuțile ceaiului din Cozi de Cireșe se numără acțiunea: diuretică, depurativă, antiinflamatoare, astringentă, antiseptică la nivel urinar și antidiareice.

Prezentarea compușilor activi:

Cireșul (Prunus avium) este un pom fructifer, strâns înrudit cu Vișinul (Prunus cerasus), din familia Rozaceelor (familie din care fac parte și Mărul, Părul, Prunul) originar din Eurasia ce preferă climatul temperat. Cu flori alb- rozalii, frumos parfumate și fructe roșii (uneori galbene) dulci-acrișoare, este lesne de înțeles de ce acesta este cultivat din timpuri străvechi, din Europa până în vestul Asiei, fiind introdus ulterior și în America de Nord și Australia. În prezent există numeroase soiuri de cireșe ce sunt folosite în special pentru consumul alimentar ca atare sau în diverse preparate (dulceață, gem și multe alte deserturi, sucuri, sosuri, mâncăruri gătite). Cu toate acestea, Cireșul nu este folosit doar pentru producția de fructe, ci este deseori crescut și în scopuri decorative sau pentru lemnul său foarte apreciat în industria mobilei. Utili sunt și pedunculii (codițele) fructelor, foarte des utilizați în fitoterapie și cleiul (rășina) ce are proprietăți antifungice, de alungare a insectelor și datorită aromei plăcute, poate fi consumat ca înlocuitor al gumei de mestecat.

Așa cum am menționat, Cozile de Cireșe au întrebuințări fitoterapeutice importante. Acestea sunt recunoscute pentru acțiunea lor benefică asupra sistemului renal ce a fost consemnată în tratatele de medicină tradițională a multor țări. Astfel, infuzia din cozi de Cireșe este un bun stimulator al funcțiilor renale, ajutând organismul să elimine toxinele, acidul uric și acumulările de apă din țesuturi. În plus, acțiunea diuretică și depurativă a cozilor de Cireșe ajută la reducerea riscului de formare a litiazelor renale, favorizând eliminarea nisipului deja format. Datorită conținutului semnificativ în taninuri, proantociani și flavone, preparatele pe bază de cozi de Cireșe au și o acțiune antiseptică și antiinflamatoare la nivelul tractului urinar, acțiune ce este similară cu cea a fructelor de Merișor.

Trebuie menționat faptul că eficiența infuziei împotriva infecțiilor și a microlitiazelor de la nivel renal este mai mare dacă se consumă o cantitate crescută de produs (1-1,5 L/zi). Raționamentul constă în formarea unei presiuni asupra vezicii urinare datorită creșterii volumului de urină ca urmare a consumului mare de lichide. Presiunea astfel formată, împreună cu substanțele active din cozile de Cireșe vor împiedica aderarea microorganismelor la mucoasa vezicii urinare iar acestea (și eventualul nisip) vor fi scoase din organism, fiind antrenate de către acțiunea mecanică a urinei ce este eliminată. De aceea, în tratamentele infecțiilor urinare, un aport elevat de lichide este esențial.

Prin stimularea eliminării acidului uric și efectul lor antiinflamator, cozile de Cireșe sunt benefice pentru sănătatea articulațiilor și au rol adjuvant în curele de slăbire. Nu în ultimul rând, datorită conținutului în săruri de potasiu, infuzia din cozi de Cireșe contribuie la regularizarea ritmului cardiac și la stimularea circulației limfei și a sângelui, favorizând reglarea tensiunii arteriale.

Mod de utilizare:

Intern: decoct din 1-2 lingurițe de cozi măcinate, sau 5 g de cozi întregi, la 250 ml de apă clocotită. Cozile se fierb 15 minute, lăsându-se vasul acoperit până când decoctul se răcește, apoi se filtrează. Se beau 3-4 căni de ceai pe zi. În cazul administrării îndelungate, după fiecare lună, se va lua o pauză de câte 1 săptămână.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu produsul Cozi de cireșe capsule!

Se poate asocia cu succes și cu: Hyper-uro-renal, Hyper Dep-diu, Merișor capsule, Sirop de Merișor sau Tinctura Diuretică de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton conținând codițe uscate

Greutate netă:

℮ 20 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru insuficiență renală decompensată) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 421
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 134
Код товара: 62718
Цена товара в пунктах: 197
Код товара: 63004
Цена товара в пунктах: 479
Код товара: 62630
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 64073
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Топ сезона
Код товара: 38581
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 47308
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 23
Код товара: 64410
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 193
Код товара: 57017
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 366
Код товара: 63784
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 62178
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 62328
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 62702
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.