Ceai Hypericum Coada calului 30g

Код товара: 62699
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
38 95 леев
(-17%)
32 48 леев
или 130 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Coada Calului 30 g

Ceaiul de Coada-calului contribuie la menținerea sănătății sistemelor uro-renal, cardiovascular și articular prin acțiunea sa diuretică, remineralizantă și detoxifiantă.

Supliment alimentar cu rol diuretic și mineralizant

Caracteristici generale Ceai Coada Calului doze:

Ceaiul de Coada-calului este util în menținerea sănătății uro-renale, articulare și cardiovasculare. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură cardiovasculară, autoimună, neuronală, renală, hepatică, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii.

Astfel, prezența unui status inflamator în organism pentru o perioadă îndelungată de timp are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, sistemul uro-renal poate fi greu încercat mai ales din cauza rolului său esențial în purificarea sângelui și eliminarea pe cale urinară a toxinelor. În plus, un metabolism lent, consumul excesiv de sodiu, precum și alți factori de natură fiziologică și psihologică, pot determina retenția apei în țesuturi cauzând disconfort și un aspect inestetic. Mai important, un sistem renal suprasolicitat, poate afecta sănătatea cardiovasculară, nefiind capabil să elimine corect reziduuri metabolice precum acidul uric sau nefiind capabil să filtreze corect urina (de ex., cauzând pierderi de proteine în urină)

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de Coada-calului pot fi o soluție naturală și eficientă de stimulare a eliminării excesului de apă și acid uric din organism. În plus, acestea pot contribui la remineralizarea organismului (în special cu siliciu și potasiu) protejând, astfel, articulațiile. Folosite extern, produsele pe bază de Coada-calului au proprietăți cicatrizante, hemostatice și antiseptice.

Ingrediente Ceai Coada Calului doze:

Părți aeriene de Coada-calului (Eqiusetum arvense).

Detalii Ceai Coada Calului doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului Coada-calului, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Astfel, părțile aeriene de Coada-calului au fost recoltate manual în lunile iulie-septembrie și uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul de Coada-calului contribuie la menținerea sănătății sistemelor uro-renal, cardiovascular și articular prin acțiunea sa diuretică, remineralizantă și detoxifiantă. În plus, compușii activi (de ex.: acid silicic și silicați, acid malic, acid oxalic, saponozide – equisetonina, equisetogenina, flavonoide – glicozizi ai quercetinei, acizi fenolici, metil esteri ai acizilor cafeic și protocatehic, acizi dicarboxilici, alcaloizi – nicotina, palustrina, palustridina, fitosteroli – sisterol, gliceride ale acizilor stearic, oleic, linoleic, dimetil sulfone, ulei esențial, vitamina C și minerale – K, Mn, Si, Al) din părțile aeriene ale acestei specii: favorizează eliminarea acidului uric, a clorurilor și a retențiilor de apă din organism, cresc numărul de hematii, reduc episoadele hemoragice, echilibrează pH-ul gastric, reglează ciclul menstrual și au rol adjuvant în curele de slăbire. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: mineralizantă, diuretică, declorurantă, depurativă, hemostatică, antianemică, alcalinizantă, cardioprotectoare, cicatrizantă și relaxantă.

Prezentarea compușilor activi din Ceai Coada Calului doze:

Coada-calului (Equisetum arvense), cunoscută și drept Barba-ursului, Bota-calului, Bota-cucului, Brădișor, Iarbă-de-cositor sau Părul-porcului, este o plantă erbacee perenă din familia Equisetaceae. Întâlnită de la câmpie și până în zona montană, această specie preferă luncile umede, terenurile apoase, mocirloase, râpele, marginea apelor sau tinoavele, însă nu este foarte pretențioasă față de sol. Coada-calului ajunge la înălțimi de aproximativ 60 cm și are caracteristica interesantă de a crește 2 tipuri de tulpini. Primăvara, apare tulpina fertilă, de culoare maronie, și cu spice sporifere. Aceasta se usucă după răspândirea sporilor și în locul ei apare tulpina sterilă, de culoare verde-crud. Tulpina sterilă este cea care se folosește în fitoterapie. Frunzele sunt subțiri, ca niște fire, fapt ce este indicat și în denumirea științifică a speciei ce provine din limba greacă (equus = cal și seta = fir).

Cunoscută încă din Antichitate, Coada-calului apare menționată pentru prima dată de către Plinius cel Bătrân. Aceasta era cunoscută și de către strămoșii noștri daci, care o foloseau în scop medicinal. Bogată în siliciu și potasiu, Coada-calului este utilă atât în medicina umană, cât și în cea veterinară. Aceste elemente susțin buna funcționare a sistemului articular, osos, a glandelor suprarenale, splinei, rinichilor, plămânilor și inimii. Pe lângă proprietățile mineralizante, planta are și o acțiune antiinflamatoare, astringentă, hemostatică și diuretică. Datorită acestor proprietăți, ceaiul de Coada-calului este recomandat sportivilor și persoanelor cu probleme articulare și de tendoane. De asemenea, infuzia este utilă și în perioadele de dezvoltare a scheletului sau pentru menținerea sănătății sistemului osos prin creșterea turnoverului metabolic al oaselor (osteoblaste și osteoclaste) și în ameliorarea pierderilor osoase cauzate de dezechilibre hormonale sau de raportul neadecvat dintre calciul și magneziul din organism. Concentrația mare în siliciu organic, față de alte plante, recomandă Coada-calului și în menținerea sănătății unghiilor, a părului și a pielii. Acest lucru se datorează rolului important al siliciului în biosinteza colagenului și în menținerea integrității pereților celulari. Nu în ultimul rând, Coada-calului, este utilă în reducerea episoadelor de hemoragie, reglarea menstruației abundente, stimularea hematopoiezei, reglarea pH-ului stomacului și calmarea mucoaselor digestive (stomac, intestine).

Pe scurt, Coada-calului susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii în stare optimă datorită conținutului în siliciu, menține elasticitatea arterelor.

Mod de utilizare:

Intern: infuzie din 1-2 plicuri de ceai la 200 ml de apă fierbinte. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de câte 1 lună, cu pauză de 1 săptămână. Se poate prepara și sub formă de decoct din 2-3 plicuri de ceai la 200 ml de apă, ce se lasă la fiert timp de 10 minute. Infuzia și decoctul se beau călduțe pentru stimularea diurezei sau reci pentru obținerea efectului hemostatic.

Extern: sub formă de decoct pentru gargară (sau ca apă de gură), spălături locale, băi de șezut, comprese, cataplasme în pansament steril, pentru: răni sau ulcerații cutanate, varice, hemoroizi, edeme, inflamații articulare, calmarea înțepăturilor de insecte, curățarea tenului gras sau acneic și clătirea părului gras sau care prezintă mătreață.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea, pe cale internă, cu Tinctura și Capsulele de Coada-calului de la Hypericum.

Se poate asocia cu succes și cu: Capsule Merisor, Capsule Hyper Uro Renal, Capsule Cozi de Cirese, Capsule Seva de Mesteacan, Capsule Pedicuta, Capsule Hyper-Pros, Capsule Urzica, Ceai Urzica, Ceai Cozi de Cirese, Capsule Hyper Dep Diu, Sirop Sevă de Mesteacăn, Ceai de Osul-iepurelui, Cozi de Cireșe (ceai sau capsule), 5-HTP Slăbire (capsule), Tinctura Depurativă sau cea Antireumatică.

Pentru îngrijirea externă, vă recomandăm asocierea cu produsele: Crema Hyper-reum, Crema HemorHyp, Crema cicatrizantă, Gelul VenoSan, Sarea de baie Hyper-reum și cu Hyper Șampon (Anticădere & Antimătreață) de la Hypericum.

Formă de prezentare:

O cutie conține 20 de pliculețe

Greutate netă:

℮ 24 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante, diuretice) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru boli renale sau cardiace) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 466
Код товара: 36313
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62692
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62747
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62718
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62728
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63021
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62739
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62677
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62730
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 138
Код товара: 47668
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63012
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 62714
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63018
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62679
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 59191
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63233
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 901
Код товара: 62191
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63234
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 996
Код товара: 63238
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 996
Код товара: 63243
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63247
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 63140
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 607
Код товара: 62334
Цена товара в пунктах: 563
Код товара: 58603
Цена товара в пунктах: 641
Код товара: 61793
Цена товара в пунктах: 751
Код товара: 62833
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61749
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62699
Uleiurile SO BIO ETIC pentru Păr, Masaj și Barbă!
In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!