Tinctura Antialcoolica 50ml Hypericum

Код товара: 62770
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: настойка

Tinctura Antialcool 50 ml

Tinctura Antialcool este atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice.

Proprietati   

Detoxifiant, Digestiv, Diuretic, Imunomodulator

Recomandari         

Detoxifiere, Imunitate, Sistem Gastrointestinal, Sistem Hepato-Biliar, Sistem Uro-renal

Supliment alimentar cu rol în susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare si sevraj.

Caracteristici generale – Tinctura Antialcool:

Tinctura Antialcool este atent formulată pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice. Acest lucru este cu atât mai important cu cât băuturile alcoolice din ziua de azi au tot mai mulți aditivi și sunt consumate în tot mai multe combinații (de exemplu cocktail-urile). Excesul de alcool, amestecarea diferitelor tipuri de băuturi alcoolice între ele, asocierea acestora cu fumatul sau cu alimente foarte grele sau consumarea lor pe stomacul gol sunt greșeli comune pe care aproape toți le facem pe parcursul vieții noastre.

În aceste situații, organismul nostru, și în special sistemul hepato-biliar, este puternic solicitat. În timp, aceste tipuri de agresiuni, corelate cu un stil de viață stresant, dezordonat, sedentar, ajung să ne afecteze buna funcționare a organismului. De aceea, produsele ce au la bază compuși activi cu proprietăți detoxifiante Brusturele, Păpădia, antiinflamatoare (Salcia, Cimbrișorul) și imunostimulatoare (Cătina-albă) sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente:

Sunătoare (Hypericum perforatum) – 14,29%,

Cătină-albă (Hippophae rhamnoides) – 14,29%,

Pedicuță (Lycopodium clavatum) – 14,28%,

Păpădie (Taraxatum officinale) – 14,29%,

Brusture (Arctium lappa) – 14,28%,

Salcie (Salix alba) – 14,29%,

Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 14,28%,

apă demineralizată, alcool etilic din cereale (alc. 38% vol.).

Detalii:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Tincturii Antialcool, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: Sunătoarea, Pedicuța, Brusturele, Păpădia, Cimbrișorul, Cătina-albă și Salcia albă.

Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Ulterior amestecul de plante a fost supus unei extracții enzimatice și macerat. Prin acest proces bifazic de extracție, garantăm valorificarea mult mai bună a principiilor active, în comparație cu formulele clasice. 

Formula unică a tincturii Antialcool asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din fructe de Cătină-albă și a celor din coaja de Salcie, produsul contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar prin vitaminizarea organismului și modularea răspunsului inflamator. În plus, prezența Păpădiei și a Brusturelui susține procesele de detoxifiere a organismului, iar Sunătoarea și Cimbrișorul ajută digestia. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, diuretică, hepatoprotectoare, digestivă, antiinflamatoare și imunomodulatoare.

Prezentarea compușilor activi:

Bogată în salicină, un precursor al acidului salicilic pe baza căruia se obține aspirina, scoarța de Salcie a fost folosit încă din antichitate. Plinius cel Bătrân, Hipocrate și Galen au folosit Salcia ca analgezic, antiinflamator și antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).

Sunătoare (Hypericum perforatum) contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia.

Cătina albă (Hippophae rhamnoides) contribuie la buna funcționare a sistemelor cardiovascular și imunitar.

Pedicuță (Lycopodium clavatum)susține funcția normală a sistemului urinar și ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației.

Păpădia (Taraxacum officinale) susține funcțiile hepatice, stimulează apetitul și digestia și susține buna funcționare a sistemului gastrointestinal prin acțiunea sa prebiotică.

Brusturele (Arctium lappa) susține mecanismele naturale de apărare ale organismului și îmbunătățește digestia.

Brusturele și Păpădia susțin procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism.

Cimbrișor (Thymus serpyllum) susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Proprietăți:

Energizant, vitaminizant, sedativ nervos, antidepresiv, depurativ, provoacă dezgust și aversiune față de alcool.

Recomandări:

Tinctura Antialcool are un rol adjuvant în cura de dezintoxicare etanolică, întărește organismul pentru a face față acestei perioade critice pentru persoana respectiva.

Formă de prezentare:

O cutie conține o sticluță de 50 ml

Volum net:

℮ 50 ml

alc. min. 35% vol.

Brand

Antistres, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 63686
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 840
Код товара: 62832
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 64072
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 576
Код товара: 64230
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 1270
Код товара: 55596
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 534
Код товара: 62327
Цена товара в пунктах: 1065
Код товара: 59584
Цена товара в пунктах: 958
Код товара: 61912
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Цена товара в пунктах: 2065
Код товара: 61801
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.