Tinctura Contra caderii parului 50ml Hypericum

Код товара: 62784
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: настойка
Наличие: достаточно
97 90 леев
(-17%)
81 49 леев
или 326 пунктов лояльности
Выгода:
8 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Tinctura Contra Caderii Parului 50 ml

Tinctura Contra Caderii Parului are un rol adjuvant in afectiuni ale parului si unghilor. Recomandari: alopecie, mătreață, piele seboreică.

Proprietati   

Antiaging, Antitoxică

Recomandari         

Alopecie, Mătreață, Par /Unghii /Piele, Piele seboreică

Tinctura Contra Caderii Parului – Rol adjuvant în menținerea sănătății și rezistenței fanerelor.

Ingrediente – Tinctura Contra Caderii Parului:

frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa),

frunze de Urzică (Urtica dioica),

Cimbrișor de câmp (Thymus serpyllum),

frunze de Nuc (Juglans regia),

Rostopască (Chelidonium majus),

rădăcină de Brusture (Arctium lappa),

apă demineralizată,

alcool etilic din cereale (alc. 38% vol).

Caracteristici generale Tinctura Contra Caderii Parului:

Tinctura Contra Căderii părului este un extract hidroenzimatic atent formulat pentru menținerea sănătății și rezistenței fanerelor. Deși uneori poate nu acordăm la fel de mare importanță sănătății părului și unghiilor, precum o facem în cazul inimii, plămânilor, sistemului digestiv sau a celorlalte organe și sisteme din organism, acestea sunt deseori un bun indicator al stării noastre generale de sănătate. Astfel, pentru a ne bucura de un aspect sănătos și tineresc dat de un păr puternic și strălucitor, sau de niște unghii rezistente, cu formă regulată, trebuie să le îngrijim atât din exterior, cât și din interior. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (aport insuficient de fibre, exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). În plus, traiul în mediul urban crește expunerea la poluanți de natură fizică, electromagnetică și chimică. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Aflarea în această stare are repercusiuni vizibile și asupra sănătății, rezistenței și aspectului părului și unghiilor. Astfel, ca urmare a diverselor dezechilibre ce se pot forma în timp pe acest fond, aspectul părului poate deveni tern, devitalizat, subțiat, deshidratat și, în cele din urmă, se poate ajunge chiar și la pierderea sa. Similar, unghiile își pot schimba forma, culoarea sau rezistența, devenind casante, exfoliindu-se și rupându-se. Predispoziția la aceste efecte nedorite este și mai mare atunci când trăim în medii poluate sau când traversăm momente dificile din punct de vedere fizic sau psihoemoțional. Vedem, așadar, că cea mai bună abordare pentru îngrijirea fanerelor este una holistă, acționând simultan din interior, prin detoxifiere, reglare hormonală, susținerea circulației sangvine și aportul de nutrienți necesari, și din exterior, prin aplicarea de produse cu efect tonifiant, dezinfectant, nutritiv, de stimulare a circulației locale și hidratant sau astringent, în funcție de nevoi.

De aceea, suplimentele ce au la bază plante medicinale ce conțin compuși activi cu proprietăți: antiinflamatoare, antioxidante, detoxifiante și fortifiante – precum Urzica-mare, Brusturele sau Mesteacănul – sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea factorilor cu efect negativ asupra sănătății unghiilor și părului, asigurând, astfel, o creștere sănătoasă și rezistență sporită fanerelor.

Detalii Tinctura Contra Caderii Parului:

Tincturile sunt extracte concentrate obținute din diverse părți ale plantelor medicinale sau aromatice (de ex.: scoarță, fructe, frunze, rădăcini, rășină ș.a.m.d.) uscate sau proaspete, introduse într-un solvent, de regulă un alcool cu gust neutru. Tincturile sunt mai puternice decât infuziile normale din plante și se obțin prin macerare sau percolare. Datorită concentrației mari a tincturilor, acestea se consumă în cantități mici (cca 20-40 picături), fiind deseori asociate cu infuzii din plante ( ceaiuri plante medicinale) fiind mai ușor de administrat. În funcție de plantele și solvenții folosiți, tincturile pot fi folosite atât intern, cât și extern.

Calitatea superioară și unicitatea Tincturilor Hypericum constau în capacitatea elevată de valorificare a substanțelor bioactive din plantele medicinale datorită folosirii unui proces de extracție multifazic, ce implică amestecarea a două extracte lichide procesate în paralel prin metode diferite (hidroenzimatice și hidroalcoolice) gândite a fi complementare.

Rezultatul final este un produs de calitate, concentrat, obținut pe baza unei gândiri holistice, ce conține o cantitate mai mare și mai diversă de compuși sanogeni valoroși față de tincturile obținute prin extracție monofazică și/sau non-enzimatică. În concluzie, tincturile Hypericum sunt obținute cu ajutorul unor materii prime înalt-calitative, folosind metode extractive de top, originale și eficiente, dar care sunt menajante cu ingredientele active. Foarte important de remarcat este și lipsa de aditivilor, aromelor sau a coloranților.

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Prezentarea compușilor activi din Tinctura Contra Caderii Parului:

– Brusturele susține mecanismele naturale de apărare ale organismului și procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism și îmbunătățește digestia.

– Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

– Mesteacănul susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.

– Nucul contribuie la menținerea sănătății țesutului epitelial (pielii) prin acțiunea sa antioxidantă.

– Salvia contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar, susține remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei, are un efect antibacterian.

– Stejarul contribuie la hidratarea și calmarea gâtului și a mucoasei bucale; ajută la îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii; ajută la normalizarea tranzitului intestinal la persoanele cu intestine sensibile și reduce disconfortul asociat unui tranzit accelerat.

– Urzica-mare susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.

Mod de utilizare:

Intern: câte 20-30 de picături de 3 ori pe zi, dizolvate în apă.

Extern: masaje zilnice cu tinctura.

Precauţii:

A nu se depăşi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Produsul Tinctura Contra Caderii Parului este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiasca o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Se recomandă asocierea cu Capsulele Hyper Păr și Hyper Șampon anticădere și antimătreață , de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu un flacon din sticlă brună cu picurător

Volum net:

℮ 50 ml, 38% vol. alc.

Brand

Antistres, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 546
Код товара: 38199
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 38179
Цена товара в пунктах: 904
Код товара: 63367
Цена товара в пунктах: 465
Код товара: 63197
Цена товара в пунктах: 1258
Код товара: 41071
Цена товара в пунктах: 901
Код товара: 63747
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 98
Код товара: 63765
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 62593
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 42965
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 926
Код товара: 61793
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 61633
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 62317
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 62322
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 326
Код товара: 62784
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.