Ceai Hypericum Antibronsitic 30g

Код товара: 62683
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной

Ceai Antibronșitic 30 g

Ceai Antibronșitic vrac a fost special conceput pentru a avea o acțiune: calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, expectorantă, antiinflamatoare, adaptogenă, depurativă, diuretică, antiseptică și relaxantă.

Caracteristici generale Ceai Antibronșitic vrac:

Ceai Antibronșitic vrac este atent formulat pentru modularea răspunsului sistemului imunitar față de diverși factori de mediu cu potențial alergen. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Acești stresori pot modifica microbiota intestinală, alterând capacitatea sistemului nostru imunitar de a ne proteja față de factorii de mediu.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, nu doar a sistemului imunitar, ci și a celui respirator. Mai mult, în timp, traiul în medii poluate sau fumatul pot duce la iritarea, îngustarea și rigidizarea căilor aeriene, fapt ce poate îngreuna respirația, cauzând tuse și disconfort. De aceea, ceaiurile și suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți expectorante, relaxante și regenerante asupra căilor respiratorii sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente Ceai Antibronșitic vrac:

Muguri de Pin (Pinus sylvestris) – 10%, frunze de Pătlagină-mare (Plantago majus) – 10%, frunze de Podbal (Tussilago farfara) – 10%, părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 10%, flori de Tei (Tilia cordata) – 10%, rădăcini și flori de Ciuboțica-cucului (Primula officinalis) – 10%, părți aeriene de Trei-frați-pătați (Viola tricolor) – 10%, Lichen-de-piatră (Cetraria islandica) – 10%, flori de Soc-negru (Sambucus nigra) – 5%, flori și frunze de Păducel (Crataegus monogyna) – 5%, frunze de Urzică-mare (Urtica dioica) – 5%, flori de Șovârv (Origanum vulgare) – 5%.

Detalii Ceai Antibronșitic vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Antibronșitic vrac, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: părțile aeriene de Trei-frați-pătați și Cimbrișor, frunzele de Pătlagină și cele de Podbal, sau mugurii de Pin. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 12 plante medicinale, ceai Antibronșitic vrac contribuie la menținerea sănătății sistemului respirator prin modularea răspunsului inflamator, ușurarea respirației și a expectorației și prin acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale) din plantele conținute contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, expectorantă, antiinflamatoare, adaptogenă, depurativă, diuretică, antiseptică și relaxantă.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antibronșitic vrac:

Trei-frați-pătați are o acțiune calmantă asupra gâtului, ușurează respirația, susține confortul digestiv, susține motilitatea intestinală, favorizează eliminarea toxinelor și a acidului uric.

Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Șovârful (Șovârv, Oregano) contribuie la confortul digestiv, susține funcționarea normală a colecistului, menține sănătatea sânilor și normalizează lactația, reduce inflamația și calmează durerea, îmbunătățește funcțiile cardiovasculare și normalizează tensiunea arterială, are proprietăți sedative și îmbunătățește calitatea somnului.

Pătlagina are un efect calmant la nivelul căilor respiratorii și ușurează respirația.

Podbalul susține sănătatea aparatului respirator, facilitează expectorația și crește rezistența organismului.

Păducelul susține circulația, relaxarea și calmarea.

Teiul susține buna funcționare a sistemului imunitar; facilitează expectorația, are un efect calmant la nivelul gurii și al gâtului; ajută la inducerea unei stări de relaxare și la menținerea unui somn sănătos.

Socul susține funcțiile excretorii ale rinichilor; favorizează transpirația (diaforetic); contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; folosit în mod tradițional ca adjuvant în curele de slăbire.

Pinul menține sănătatea căilor respiratorii; susține imunitatea tractului respirator și decongestionează căile respiratorii.

Ciuboțica-cucului are un efect calmant și emolient asupra gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, diminuând senzația de disconfort și facilitând expectorația,

Lichenul-de-piatră facilitează digestia și reglează apetitul.

Urzica-mare susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.

Mod de utilizare Ceai Antibronșitic vrac:

Intern: infuzie din 1-2 linguri de ceai la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă 5 minute acoperit la infuzat. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de câte 3-4 săptămâni, cu pauză de 7 zile.

Extern: pentru inhalații sau adăugat în apa de baie.

Se recomandă asocierea cu Tinctura Antibronșitică sau Capsule Hyper Bron de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plantă uscată și mărunțită.

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru tensiune scăzută și afecțiuni cardiovasculare) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

Antiadipos, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 487
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 196
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 189
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 136
Код товара: 47668
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 356
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42964
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 637
Код товара: 61743
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 8
Код товара: 11424
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 630
Код товара: 61909
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46542
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 62446
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 936
Код товара: 62178
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 597
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 246
Код товара: 61836
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 784
Код товара: 61742
Акция
Цена товара в пунктах: 318
Код товара: 61830
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61861
Цена товара в пунктах: 68
Код товара: 62159
Цена товара в пунктах: 510
Код товара: 62405
Акция
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61712
Акция
Цена товара в пунктах: 318
Код товара: 61830
Цена товара в пунктах: 146
Код товара: 61112
Акция
Цена товара в пунктах: 445
Код товара: 61689
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 61800
Просмотренные товары