Ceai Hypericum Prostata 80g

Код товара: 63057
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
65 92 леев
(-17%)
54 71 леев
или 219 пунктов лояльности
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Pufulita 80g

Ceaiul Prostată are o formulă special concepută pentru protejarea prostatei și a aparatului uro-genital masculin. Protejarea sănătății prostatei este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat.

Proprietati   

Antinflamator, Antioxidant, Antiseptic, Depurativ, Diuretic

Recomandari         

Adenom de prostata, Afecţiuni ale prostatei, ameliorarea performanțelor sexuale, Sistem urinar, Sistem Uro-renal

Ceai Prostata doze – Supliment alimentar cu rol în menținerea sănătății prostatei

Caracteristici generale Ceai Prostata vrac:

Ceai Prostată are o formulă special concepută pentru protejarea prostatei și a aparatului uro-genital masculin. Protejarea sănătății prostatei este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, prostata, în special în cazul bărbaților trecuți de 45 ani, este vulnerabilă, putând să se inflameze sau să crească în dimensiune. Astfel, pot apărea efecte nedorite precum: arsuri sau disconfort la urinare, urinări nocturne repetate, senzația de golire incompletă a vezicii sau de nevoie urgentă de a urina, jet urinar întrerupt sau cu volum redus, probleme erectile.

Pentru a ne proteja corect sănătatea prostatei și a ușura funcția urinară, putem alege soluții naturale bazate pe un complex de plante medicinale cu o acțiune antiinflamatoare, antiseptică și diuretică precum Pufulița cu flori mici, Ghimpele, Splinuța sau Coada-calului.

Ceai Prostata vrac – Ingrediente:

-Pufulita cu flori mici (Epilabii herba) – 17,5%;

-Ghimpe (Xanthii herba) -17,5%;

-Coada-calului (Equiseti herba) – 17,5%;

-Splinuta (Salidaginis virgaureae herba) – 8,75%;

-Galbenele (Calendulae flares) – 6,25% g;

-Menta (Menthae herba) – 15%;

-Nal­bii de padure (Malvae silvestri herba) – 8,75%;

-Cretusca (Ulmariae herba) – 8,75%.

Detalii Ceai Prostata vrac:

Prin sinergia compușilor activi din cele 8 plante medicinale, ceaiul pentru Prostată de la Hypericum ajută la protejarea prostatei prin acțiunea antiinflamatoare și antioxidantă, împiedecând sau încetinind evoluția în rău a sănătății aparatului uro-genital masculin, în special după vârsta de 45 ani.

Formula complexă îi asigură produsului un conținut foarte bogat în compuși bioactivi (mucilagii, friedelină, critaurină, triterpene, fitosteroli, saponine triterpenice, lactone, acizi grași, flavonoide, taninuri, vitamina A, C, complexul B, minerale și oligoelemente, principii amare, acizi organici, clorofilă, cumarine, polifenoli, rutozizi, uleiuri volatile ș.a.).

Acești compuși bioactivi ajută la reglarea fluxului urinar astfel încât urinările vor fi mai rare și cu un debit mai mare. De asemenea, odată cu normalizarea funcției urinare, somnul de noapte va fi mai odihnitor prin reducerea micțiunilor nocturne repetate.

Nu în ultimul rând, ceaiul pentru Prostată ajută la normalizarea funcționării și detoxifierii aparatului renal și la ameliorarea performanțelor sexuale. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: antiinflamatoare, antioxidantă, antiseptică la nivel uro-genital, depurativă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Prostata vrac:

Pufulița-cu-flori-mici are un efect antidiareic datorită proprietăților antimicrobiene și a încetinirii peristaltismului; protejează organismul față de stresul oxidativ având acțiune antioxidantă și anti-îmbătrânire; crește rezistența fizică a corpului față de factorii nocivi de mediu; ajută la menținerea sănătății prostatei și a tractului urinar; contribuie la menținerea mobilității și flexibilității

Coada-calului susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii în stare optimă datorită conținutului în siliciu, menține elasticitatea arterelor.

Ghimpele susține buna-funcționare a prostatei și ajută la menținerea sănătății sale; menține funcțiile normale ale aparatului urinar la bărbații de peste 45 de

Menta ajută la indigestie, flatulență și spasme abdominale; ajută la susținerea relaxării și la menținerea unui somn sănătos; contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar; ajută la o digestie sănătoasă, contribuie la funcțiile digestive și contribuie la funcționarea normală a tractului

Crețușca este o plantă erbacee care face parte din familia Rozaceelor (ca și trandafirul, prunul, cireșul, mărul). Aceasta este bogată în flavonoide, taninuri, heliotropină, gaulterozidă, spireină, salicilați (aldehidă salicică), uleiuri esențiale și acizi În fitoterapie, aceasta este folosită pentru proprietățile sale antireumatice (datorită gaulterozidei și spireinei), diuretice (datorită flavonoidelor), tonice, astringente (datorită taninurilor) și antihidropice (contra retențiilor de apă).

Splinuța întărește rezistența fizică a organismului față de condiții severe de mediu, este adjuvantă în perioada premenstruală, contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei, ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor.

Nalba-de-pădure are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; optimizează digestia; are o acțiune calmantă și antiinflamatoare datorită conținutului mare în mucilagii; are un conținut crescut de vitamine (A, C, E, complex B) și minerale (zinc, fier, seleniu, magneziu, potasiu, calciu).

Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante

Mod de folosire:

Intern – infuzie din 2 plicuri la 200 ml apa fierbinte. Se consuma 2-3 cani de ceai pe zi, deobicei intre mese. Cura dureaza 2 luni. Se poate repeta de 3 ori pe an.

Rezultatele sunt si mai bune daca se asociaza cu:

capsule Bor Organic, Prostaborat sau Hyper Pros de la Hypericum.

Extern – o baie saptamanala cu ceai. Dupa dus se umple vana de jumatate cu apa, in care se adauga un decoct scurt din 2 pachete ceai la 2 litri apa. Se sta 20-30 minute in apa pregatita pentru sanatatea prostatei.

Contraindicatii:

Nu se administreaza persoanelor alergice la vreunul din ingredientele pro­dusului.

Precautii:

-A nu se depasi doza zilnica recomandata;

-A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor;

Acest supliment alimentar nu inlocuieste o dieta alimentara echilibrata si diversificata.

Conditii de pastrare:

Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 140
Код товара: 47668
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 474
Код товара: 36313
Цена товара в пунктах: 116
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 55775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 889
Код товара: 46408
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1226
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63623
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63946
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 53289
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 219
Код товара: 63057
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.