Ceai Hypericum Antifumat 1,6g N20

Код товара: 63009
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
48 94 леев
(-19%)
39 68 леев
или 159 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Antifumat 1,6g N20

Compușii activi din cele 7 plante medicinale ale produsului Ceai Antifumat doze contribuie la ușurarea procesului de renunțare la fumat, ajută la combaterea efectelor negative ale acestui obicei nesănătos asupra organismului și stimulează procesele de detoxifiere proprii corpului în vederea eliminării toxinelor introduse în corp prin fumat.

Ceai Antifumat doze – Supliment alimentar cu rol de combatere a efectelor nocive ale fumatului

Caracteristici generale Ceai Antifumat doze:

Produsul Ceai Antifumat doze este atent formulat pentru susținerea organismului în demersul de renunțare la fumat, sau pentru atenuarea efectelor negative ale acestui obicei (de ex., astenie fizică și intelectuală, amețeli, stare de neliniște, agitație, tuse, tulburări digestive, migrene, pierderea memoriei, perturbarea gustului ș.a.m.d.).

Renunțarea la fumat și susținerea proceselor de detoxifiere și regenerare ale organismului la fumători sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Fumatul activ sau pasiv, asocierea fumatului cu alcoolul, efortul fizic sau cu alimente foarte grele și fumatul fără a mânca deloc sunt greșeli comune la care mulți suntem expuși pe parcursul vieții noastre.

Din nefericire, astfel de obiceiuri au, cel mai adesea, efecte negative profunde asupra sănătății, crescând statusul inflamator din organism, introducând toxine în corp sau cauzând stricăciuni la nivel adenomial. Inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură cardiovasculară, autoimună, neuronală, renală, hepatică, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii. Astfel, prezența unui status inflamator în organism pe perioade îndelungate de timp are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului.

În aceste situații, organismul nostru, și în special sistemele respirator și hepatobiliar, sunt puternic solicitate, fiind urmate în timp de către sistemul cardiovascular. Aceste tipuri de agresiuni repetate corelate cu un stil de viață stresant, dezordonat, sedentar, ajung să ne afecteze buna funcționare a organismului.

De aceea, produsele ce au la bază compuși activi cu proprietăți detoxifiante (Pedicuța, Leurda), antiinflamatoare (Salvia, Busuiocul-cerbilor), digestive (Salvia, Obligeana), fortifiante, vitaminizante și imunostimulatoare (Cătina-albă) sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre și pentru susținerea proceselor de detoxifiere și regenerare proprii corpului.

Ingrediente Ceai Antifumat doze:

-Frunze de Busuiocul cerbilor (Mentha pulegium) – 18,18%,

-fructe de Cătină albă (Hippophae rhamnoides) – 18,18%,

-frunze de Salvie (Salvia officinalis) – 18,18%,

-părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 18,18%,

-părți aeriene de Pedicuță (Lycopodium clavatum) – 13,63%,

-rădăcină de Obligeană (Acorus calamus) – 9,10%,

-frunze de Leurdă (Allium ursinum) – 4,55%.

Detalii Ceai Antifumat doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Pentru realizarea produsului Ceai Antifumat doze, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: frunzele de Busuiocul-cerbilor, Salvie sau Leurdă, fructele de Cătină-albă, părțile aeriene de Pedicuță sau Sunătoare și rădăcinile de Obligeană. Aceste plante medicinale au fost recoltate la momentul optim și uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 7 plante medicinale, Ceaiul Antifumat contribuie la ușurarea procesului de renunțare la fumat, ajută la combaterea efectelor negative ale acestui obicei nesănătos asupra organismului și stimulează procesele de detoxifiere proprii corpului în vederea eliminării toxinelor introduse în corp prin fumat.

Multitudinea de substanțe biologic-active regăsite în acest produs protejează funcțiile hepatice, cardiovasculare, respiratorii, digestive și mentale. În plus, compușii activi (de ex.: uleiuri volatile, carotenoizi, flavonoide, taninuri, principii amare, mucilagii, acizi organici, saponine, terpenoide, fitosteroli, β-asaronă, vitamine, minerale, oligoelemente) din plantele regăsite în formula Ceaiului Antifumat contribuie și la:

-combaterea stresului oxidativ și limitarea proceselor inflamatorii din organism,

-normalizarea glicemiei și a colesterolului seric,

-întărirea imunității,

-stimularea digestiei și menținerea diviziunii celulare normale.

Astfel, printre virtuțile produsului Ceai Antifumat se numără acțiunea: detoxifiantă, antioxidantă, antiinflamatoare, digestivă, hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, protectoare la nivelul ficatului și a sistemului cardiovascular, colecistokinetică, antitumorală, calmantă asupra sistemului nervos, imunotonică și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antifumat doze:

Busuiocul-cerbilor menține sănătatea uterului și normalizează pofta de mâncare.

Cătina-albă contribuie la buna funcționare a sistemelor cardiovascular și imunitar.

Salvia contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar, susține remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei, are un efect antibacterian.

Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale; are o acțiune sudorifică și depurativă.

Pedicuța susține funcția normală a sistemului urinar și ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației.

Obligeana ajută la optimizarea digestiei; contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; are o acțiune regeneratoare în cazurile în care se dorește reducerea dependenței, inclusiv față de fumat; are proprietăți energizante și de îmbunătățire a stării de spirit; susține sănătatea aparatului respirator și favorizează expectorația; crește capacitatea de apărare a organismului.

Leurda ajută la menținerea bunei funcționări a inimii și vaselor de sânge; reglează metabolismul lipidic și normalizează activitatea cardiacă; stimulează buna funcționare a sistemelor respirator, excretor și digestiv; susține detoxifierea și regenerarea organismului în urma tabagismului. Proprietăți expectorante și antihelmintice.

Mod de utilizare Ceai Antifumat doze:

Intern: sub formă de infuzie din 1-2 plicuri de ceai la 200 ml de apă clocotită. Se beau 3 căni de ceai pe zi, înainte de mesele principale. În cazul consumului pe perioade îndelungate de timp, se recomandă efectuarea unei pauze de 1 lună la fiecare 3 luni.

Cura antitabagică trebuie să fie însoțită de o voință puternică, de odihnă și de o alimentație corespunzătoare.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea, pe cale internă, cu:

Tinctura de Pedicuță și capsulele Antifumat!

Se poate asocia cu succes și cu:

Ceaiul Antibronșitic și Tinctura Antibronșitică, Obligeană (capsule), Bitterul Taina Cardiovascular sau Bitter Ierburile vieții , capsule Bitter Ierburile Vietii, Tinctura Antistres, Siropul Elixirul vieții Ro, 5-HTP Stres (capsule), Hyper-Calm (capsule), Hyper Antioxidant (capsule), Hyper-Dep-Diu (capsule), Tinctura Depurativă, de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu 20 de pliculețe

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală  sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-În timpul curei, se recomandată limitarea expunerii neprotejate la soare din cauza efectului fotosensibilizant al Sunătoarei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 487
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 196
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 189
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 136
Код товара: 47668
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42964
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 637
Код товара: 61743
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1347
Код товара: 63354
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46542
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 798
Код товара: 58159
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 502
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61713
Акция
Цена товара в пунктах: 445
Код товара: 61689
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61859
Акция
Цена товара в пунктах: 480
Код товара: 62844
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 607
Код товара: 61701
Цена товара в пунктах: 294
Код товара: 61119
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 885
Код товара: 59585
Акция
Цена товара в пунктах: 277
Код товара: 61847
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 545
Код товара: 42229
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63396
Цена товара в пунктах: 655
Код товара: 61718
Цена товара в пунктах: 99
Код товара: 62164
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61858
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63009