Ceai Hypericum Antidiareic 30g

Код товара: 63008
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
50 94 леев
(-17%)
42 50 леев
или 171 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Antidiareic 30g

Ceai Antidiareic doze ajută la inhibarea dezvoltării microbiotei patogene intestinale, fiind un antispastic și astringent eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv.

Proprietati   

Antinflamator, Antiseptic, Antispastic, astringentă, Calmant, Carminativă, Cicatrizant, Depurativ, Digestiv, Diuretic, Emolient

Recomandari         

modularea răspunsului imun, Reglarea tranzitului intestinal, Sistem Gastrointestinal

Ceai Antidiareic doze– Supliment alimentar cu rol în normalizarea tranzitului intestinal accelerat.

Caracteristici generale Ceai Antidiareic doze:

Produsul Ceai Antidiareic doze este deosebit de util în normalizarea tranzitului intestinal și atenuarea disconfortului abdominal asociat accelerării peristaltismului.

Menținerea sănătății sistemului digestiv este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, digestia, în special pe fondul unor dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intoleranțe), dar și a unei infecții alimentare sau chiar și a unui sistem nervos suprasolicitat, poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidentă odată cu apariția balonării, meteorismului, arsurilor de stomac asociate sau nu cu reflux gastroesofagian, a stărilor de greață, inapetență sau a poftelor exagerate. Însă poate cele mai evidente și supărătoare senzații sunt cele provocate de creșterea vitezei și intensității de contracție a stomacului și intestinelor. Acestea sunt însoțite cel mai adesea de colici și nevoia imperioasă de a merge la toaletă.

Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de plante cu efect astringent, antispastic și antiseptic, precum Răchitanul, Menta, Stejarul sau Nucul pot fi o soluție naturală și eficientă de a reduce colicile, de a ușura digestia, de a susține mecanismele de regenerare a mucoaselor tractului digestiv și de a ajuta la reechilibrarea microbiotei stomacale și intestinale.

Ingrediente Ceai Antidiareic doze:

-Frunze de Mentă (Mentha piperita) – 26,31%,

-părți aeriene de Răchitan (Lythrum salicaria) – 23,68%,

-scoarță de Stejar (Quercus robur) – 15,79%,

-părți aeriene de Troscot (Polygonum aviculare) – 10,52%,

-părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 5,26%,

-frunze de Nuc (Juglans regia) – 5,26%,

-frunze de Pătlagină (Plantago lanceolata) – 5,26%,

-părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 2,64%,

-părți aeriene de Coada-racului (Potentilla anserina) – 2,64%,

-părți aeriene de Turiță-mare (Agrimonia eupatoria) – 2,64%.

Detalii Ceai Antidiareic doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea produsului Ceai Antidiareic, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci, părțile aeriene de Răchitan, Coada-șoricelului, Coada-racului sau frunzele de Mentă și scoarța de Stejar.

Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, Ceaiul Antidiareic ajută la inhibarea dezvoltării microbiotei patogene intestinale, fiind un antispastic și astringent eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv.

Acesta este util în diminuarea colicilor, normalizarea frecvenței și consistenței scaunelor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării. De asemenea, acesta limitează dezvoltarea microorganismelor (de ex: Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans, Streptococcus salivarius, Bacillus megatherium, Leptospira icterohaemorrhagiae, Bacillus subtilis ș.a.) asupra cărora are efecte bacteriostatice sau bactericide. În plus, compușii activi (de ex.: chamazulenă, α-bisabolol, mentol, apigenină, camilină, matricină, colină, serpilină, juglonă, flavonoide, cumarine, colină, mucilagii, acid salicilic, acid achileic, acid cvercitanic, acid ursolic, inozitol, fitosterină, acid clorogenic, vitaminele C și K, minerale și oligoelemente precum Si, Ca, Iod ș.a.) din Ceaiul Antidiareic, contribuie și la modularea răspunsului imun, cu efecte pozitive asupra intoleranțelor alimentare și a digestiei.

Acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: astringentă, antispastică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antiseptică, digestivă, carminativă, calmantă, emolientă, depurativă și diuretică. Folosit extern, produsul are acțiune cicatrizantă, antiseboreică și antimicotică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antidiareic:

Menta ajută la indigestie, flatulență și spasme abdominale; ajută la susținerea relaxării și la menținerea unui somn sănătos; contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar; ajută la o digestie sănătoasă, contribuie la funcțiile digestive și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.

Răchitanul are o acțiune antiseptică naturală; ajută la reducerea episoadelor cu diaree, fiind eficient în cazul a numeroase forme de diaree.

Stejarul contribuie la hidratarea și calmarea gâtului și a mucoasei bucale; ajută la îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii; ajută la normalizarea tranzitului intestinal la persoanele cu intestine sensibile și reduce disconfortul asociat unui tranzit accelerat.

Troscotul are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmează senzația de mâncărime în gât și reduce răgușeala; susține eliminarea excesului de apă din organism (mărește diureza); contribuie la eliminarea bacteriilor patogene pe cale urinară prin reducerea capacității acestora de a adera la peretele tractului urinar.

Coada-șoricelului poate reduce colesterolul din sânge, poate ajuta la scăderea în greutate, la menținerea funcției vasculare normale și poate contribui la confortul digestiv.

Nucul contribuie la menținerea sănătății țesutului epitelial (pielii) prin acțiunea sa antioxidantă.

Pătlagina are un efect calmant la nivelul căilor respiratorii și ușurează respirația.

Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Coada–racului ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, are proprietăți antiinflamatoare și analgezice.

Turița-mare susține funcția hepato-biliară prin conținutul de fitosterină, stimulează secreția și evacuarea bilei și are proprietăți antiinflamatoare și regeneratoare asupra ficatului.

Mod de utilizare Ceai Antidiareic doze:

Intern: sub formă de infuzie din 1-2 lingurițe de plantă la 200 mL de apă clocotită, se lasă acoperit câteva minute, apoi se filtrează și se beau 2-3 căni de ceai pe zi, la nevoie.

Extern: sub formă de decoct. Se va folosi pentru: gargară, clătirea gurii, a părului, băi comune, băi de șezut, spălături locale, ulcerații, cataplasme în pansament steril și calmarea iritațiilor și a infecțiilor de natură microbiană.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu:

Tinctura Antidiareică și capsulele Hyper-Diar!

Se poate asocia cu succes și cu:

Bitterul Taina Plantelor, Protonic (capsule), Ceaiul de Menta și Tinctura de Mentă, Enzimax (capsule), Aloe vera (capsule), Siropul de Ghimbir și Ceaiul de Coacăz-Negru și Tinctura de Coacăz-negru.

Formă de prezentare:

O cutie conține 20 plicuri plante uscate și mărunțite

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., diuretice, laxative) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru obstrucție intestinală, constipație cronică, tensiune scăzută) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62735
Цена товара в пунктах: 247
Код товара: 62740
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1232
Код товара: 56554
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 92
Код товара: 13223
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 63510
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Акция
Цена товара в пунктах: 941
Код товара: 61828
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 60985
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.