Ceai Hypericum Branca Ursului 1,2g N20

Код товара: 63015
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
53 94 леев
(-17%)
44 77 леев
или 180 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Branca Ursului 1,2g N20

Ceaiul de Brânca-Ursului este o alegere excelentă pentru menținerea sănătății aparatului reproducător, atât la femei cât și la bărbați.

Proprietati   

Afrodiziac, Antinflamator, Antiseptic, Carminativ, Detoxifiant, Digestiv, Diuretic, Geriatric, Imunostimulator, Spasmolitic, Tonic general, Vasodilatatoare

Recomandari         

ameliorarea performanțelor sexuale, Aparatul reproducator, creșterea fertilității, menținerea tensiunii arteriale normale, Reglarea ciclului menstrual, Suport Cardiovascular, susținerea funcției sexuale

Ceai Branca Ursului doze – Rol tonic, geriatric și de susținere a sănătății aparatului reproducător

Caracteristici generale Ceai Branca Ursului doze:

Ceai de Brânca Ursului este o alegere excelentă pentru menținerea sănătății aparatului reproducător, atât la femei cât și la bărbați, acesta are proprietăți benefice și la nivel cardiovascular, articular sau renal.

Protejarea sănătății sistemului reproducător este un demers cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură cardiovasculară, autoimună, neuronală, renală, hepatică, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii.

Astfel, prezența unui status inflamator în organism pe perioade îndelungate de timp are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, sistemele reproducător și cardiovascular sunt foarte vulnerabile, inflamația fiind un factor major în formarea ateroamelor și afectarea arterelor și vaselor de sânge, ducând cel mai adesea la creșterea tensiunii arteriale.

Acest lucru, mai devreme sau mai târziu, are o influență negativă asupra sănătății aparatului reproducător, scăzând fertilitatea și calitatea vieții sexuale. De asemenea, un sistem renal suprasolicitat, poate afecta sănătatea cardiovasculară, acesta nefiind capabil să elimine corect reziduuri metabolice precum acidul uric sau nefiind capabil să filtreze corect urina (de ex., cauzând pierderi de proteine în urină). Iar dezechilibrele hormonale induse de stres, status inflamator, alimentație și toxine ce acționează ca disruptori hormonali (de exemplu, bisfenolul A, ftalații, dioxina, atrazina, DDT-ul ș.a.), pot duce la dereglări metabolice, perturbarea ciclului menstrual, pubertate precoce și alte probleme ale aparatului reproducător feminin și masculin.

Pentru a ne proteja corect împotriva problemelor de natură cardio-renală, și a ne bucura de o viață sexuală sănătoasă, putem alege soluții naturale bazate pe plante cu o acțiune afrodiziacă, tonică, antiinflamatoare, cardioprotectoare, detoxifiantă, imunostimulatoare și geriatrică precum Brânca Ursului.

Astfel, utilizarea infuziilor pe bază de Brânca-Ursului poate susține buna funcționare a sistemelor reproducător, renal, cardiovascular și articular, stimulând circulația în regiunea genitală, calmând inflamația, normalizând tensiunea arterială, reglând ciclul menstrual, crescând fertilitatea și întărind imunitatea generală a organismului.

Ingrediente Ceai Branca Ursului doze:

-Părți aeriene de Brânca ursului (Heracleum sphondylium).

Detalii Ceai Branca Ursului doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului de Brânca-Ursului, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Părțile aeriene de Brânca-Ursului au fost recoltate, cu grijă, în perioada înfloririi, și anume lunile iulie-august, și au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul de Brânca-Ursului ajută la creșterea fertilității și îmbunătățirea vieții sexuale, acesta susține imunitatea, reduce inflamația și echilibrează organismul la nivel hormonal.

În plus, compușii activi (de ex.: ulei volatil; rezine, acizi organici, acetat de acetil, psoralen, heracleină, furanocumarine – spondilină, heraclenol, bergaptene, pimpinellină și săruri minerale) din părțile aeriene de Brânca-Ursului, contribuie și la protejarea sănătății sistemului cardiovascular prin vasorelaxare și normalizarea tensiunii arteriale și protejarea sistemului renal.

Pe scurt, printre virtuțile ceaiului de Brânca-Ursului se numără acțiunea: afrodiziacă, antiinflamatoare, antiseptică, imunostimulatoare, sedativă, digestivă, anti-epileptică, antireumatică, tonică, geriatrică, carminativă, spasmolitică, detoxifiantă, hipotensivă, vasorelaxantă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Branca Ursului:

Brânca-ursului (Heracleum sphondylium), cunoscută și drept Bădrăgan, Crucea-pământului, Bridă, Talpa ursului, Păstârnacul-vacii sau Urechea-porcului este o plantă bienală sau perenă care aparține familiei de specii cu proprietăți aromatice denumită Apiacee, (cunoscută și drept Umbelifere), din care fac parte legume precum Morcovul, Țelina, Feniculul sau Păstârnacul.

Aceasta și-a primit numele datorită asemănării frunzelor sale cu labele unui urs și poate fi recunoscută ușor datorită florilor albe (o sursă foarte bună de nectar pentru polenizatori) și a mirosului specific, foarte pregnant. Denumirea științifică a speciei face trimitere la Hercule (care ar fi descoperit proprietățile terapeutice ale plantei) și la denumirea în latină pentru vertebră (spondylos). Întâlnită din zona montană, până în regiunile de câmpie, această specie are o răspândire mare, din Europa, Asia și până în nordul Africii.

Neprelucrată, planta conține compuși fotosensibilizatori (furanocumarine) ce pot cauza iritații pe pielea venită în contact cu seva, atunci când aceasta este expusă la razele solare. Astfel, la recoltare, se recomandă purtarea unui echipament de protecție (mănuși de grădinărit).

Brânca-ursului are o istorie îndelungată de consum, aceasta fiind folosită în rețeta originală a supei acre, de origine slavă, denumită „Borscht” (borș). De asemenea, a fost folosită și la prepararea unor băuturi alcoolice precum lichiorul sau bitterul și este des utilizată în remediile homeopate.

În țara noastră, această specie a fost folosită, empiric, în medicina tradițională, fiind recomandată persoanelor cu hipertensiune, probleme renale, disfuncții sexuale, vârstnice sau epileptice, mai mult, aceasta avea și întrebuințări veterinare, fiind folosită la îmbunătățirea calității laptelui.

Bogate în fitosteroli, colină, taninuri, bioflavonoide, acizi organici și uleiuri volatile, produsele obținute din această specie pot: susține fertilitatea masculină și feminină, contribui la îmbunătățirea vieții sexuale (prin creșterea dorinței și a performanței), reglarea ciclului menstrual și ajută la eliminarea disconfortului asociat menopauzei.

În plus Brânca-ursului mai poate avea un efect energizant și revigorant (în special la persoanele în vârstă), reduce tensiunea arterială, întări imunitatea, stimula activitatea ovarelor și crește fluxul de sânge în regiunea genitală. Extern, folosită la prepararea cataplasmelor, Brânca-ursului are proprietăți calmante la nivel articular și muscular, și asupra umflăturilor, rănilor, arsurilor și înțepăturilor de insecte.

Mod de utilizare:

Intern: sub formă de infuzie: din 1 pliculeț de plantă la 200 mL de apă clocotită. Se lasă acoperit la infuzat timp de câteva minute și se beau 3 căni de ceai pe zi. Cura recomandată este de 6 săptămâni.

Extern: sub formă de infuzie sau decoct din 2-3 pliculețe de plantă la 200 mL de apă clocotită. Se fierbe 5 minute, iar când se răcește se poate folosi ca apă de gură (inclusiv gargară), spălături locale, băi de șezut, comprese, cataplasme în pansament steril, pentru: inflamații și dureri articulare, dureri de dinți, probleme renale, calmarea durerilor de cap și clătirea părului gras sau care prezintă mătreață.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea, pe cale internă, cu Tinctura și capsulele de Brânca-Ursului!

Se poate asocia cu succes și cu: Bitterul Cardiovascular (capsule sau hidroalcoolic), Hyper-Gin (capsule), Hyper-potent (capsule), Hyper-Pot (capsule), Hyper-Geriatric (capsule), Hyper-reum (capsule), HyperFlex articulații (capsule), Artro-flex HA (capsule), Artro Vigor (capsule), Hyper-Dep-Diu (capsule), Hyper-Uro_Renal (capsule), Ceai de Coada-calului, Osul-iepurelui sau Cozi de Cireșe, și/sau Tinctura Depurativă sau Antireumatică, Sirop Imunotonic (pentru adulți sau copii), Crema Hyper-GIN, Crema Hyper-reum, Crema împotriva căderii părului, Sarea de baie Hyper-reum, Hyper Intim Gel cu bicarbonat și cu Hyper Șampon (Anticădere & Antimătreață) de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu 20 pliculețe

Greutate netă:

30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către femeile însărcinate sau care alăptează și de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Persoanele care urmează tratamente medicamentoase (diuretice, hipocolesterolemiante, hipoglicemiante, antitumorale) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru insuficiență hepatică sau renală decompensată, cancere sensibile la hormoni, probleme cu prostata, probleme cardiovasculare) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

După aplicațiile topice (folosirea pe piele a plantei și/sau a derivatelor din aceasta), se recomandată limitarea expunerii la soare din cauza efectului fotosensibilizant al furanocumarinelor conținute de către Brânca-ursului;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63018
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 116
Код товара: 37392
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1317
Код товара: 58186
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63459
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 920
Код товара: 62192
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 459
Код товара: 63697
Топ сезона
Код товара: 10988
Топ сезона
Код товара: 12021
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63946
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60890
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Цена товара в пунктах: 151
Код товара: 61112
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63015
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.