Ceai Hypericum Cardiotonic 30g

Код товара: 63018
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной

Ceai Hypericum Cardiotonic 30g

Ceai Cardiotonic vrac este o soluție eficientă și sigură de a regla funcțiile inimii și de a limita cât mai mult procesele inflamatorii din organism ce ar putea afecta buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Proprietati   

Antinflamator, Cardioprotector, Cardiotonic, Coronarodilatatoare, Depurativ, Diuretic, Relaxant, Sedativ, Tonifiant

Recomandari         

normalizarea ritmului cardiac, Reglarea colesterolului, Suport Cardiovascular

Ceai Cardiotonic vrac este atent formulat pentru a susține buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Caracteristici generale Ceai Cardiotonic vrac:

Ceai Cardiotonic vrac este atent formulat pentru a susține buna funcționare a sistemului cardiovascular. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrați rafinați: zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri și de grăsimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproporționat). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Astfel, prezența stresului oxidativ în organism va determina oxidarea lipidelor din sânge (de ex., LDLox – lipoproteine oxidate, implicate în aterogeneză), cu efecte negative asupra sănătății sistemului cardiovascular.

Curele cu ceaiuri și suplimente obținute dintr-un complex de plante medicinale, special alese, sunt o soluție eficientă și sigură de a regla funcțiile inimii și de a limita cât mai mult procesele inflamatorii din organism ce ar putea afecta buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Plantele din formula de față asigură produsului un conținut foarte bogat în compuși bioactivi (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofilă, vitamine, minerale, cumarine, polifenoli, rutozizi, uleiuri volatile ș.a.). Acești compuși bioactivi au un rol adjuvant în reglarea funcțiilor cardiace și circulatorii, conferind produsului o acțiune cardiotonică și cardioprotectoare.

De asemenea, se mai pot remarca:

-îmbunătățirea stării de spirit (Sunătoare),

-îmbunătățirea calității somnului (Sunătoare, Valeriană, Tei),

-îmbunătățirea funcției de detoxifiere (Mesteacăn, Coada-calului),

-ușurarea digestiei (Mesteacăn, Sunătoare, Coada-șoricelului)

-normalizarea ritmului cardiac și calmarea stărilor de agitație (Păducel, Valeriană, Tei, Talpa- gâștei, Coada-calului).

Ingrediente Ceai Cardiotonic vrac:

-Flori și frunze de Păducel (Crataegus monogyna) – 20%,

-părți aeriene de Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca) – 20%,

-rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis) – 10%,

-flori de Tei (Tilia cordata) – 10%,

-părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) – 10%,

-frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa) – 10%,

-părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 5%,

-părți aeriene de Țintaură (Centaurium umbellatum) – 5%,

-părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 5%,

-frunze și ramuri de Vâsc (Viscum album) – 5%.

Detalii Ceai Cardiotonic vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Cardiotonic vrac, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: florile de Păducel și de Tei, părțile aeriene de Talpa-gâștei, Țintaură, Coada-șoricelului și Sunătoare sau frunzele de Mesteacăn și Vâsc. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, ceai Cardiotonic vrac contribuie la menținerea sănătății sistemelor cardiovascular și nervos, prin inducerea unei stări de bine.

În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.

Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: cardiotonică, cardioprotectoare, coronarodilatatoare, de reducere a tensiunii arteriale și a colesterolului seric, sedativă, antiinflamatoare, relaxantă, depurativă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Cardiotonic vrac:

Păducelul – susține circulația, relaxarea și calmarea.

Păducelul și Talpa-gâștei – mențin sănătatea inimii.

Păducelul, Teiul și Valeriana – susțin buna funcționare a inimii la persoanele hiperactive și agitate, ajută la menținerea calmului în situații de stres și contribuie la inducerea unui somn liniștit.

Talpa-gâștei – ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației; menține buna funcționare a aparatului cardiovascular; susține funcționarea normală a sistemului nervos și diminuarea hiperexcitabilității fizice și senzoriale; ajută la expectorare și la relaxarea tractului respirator.

Teiul – susține buna funcționare a sistemului imunitar; facilitează expectorația, are un efect calmant la nivelul gurii și al gâtului; ajută la inducerea unei stări de relaxare și la menținerea unui somn sănătos.

Valeriana – contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, facilitează digestia, susține refacerea bunăstării mentale.

Coada-calului  – susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii în stare optimă datorită conținutului în siliciu, menține elasticitatea arterelor.

Mesteacănul – susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.

Coada-șoricelului – poate reduce colesterolul din sânge. Ajută la scăderea în greutate. Ajută la menținerea funcției vasculare normale. Contribuie la confortul digestiv.

Țintaura – contribuie la confortul digestiv.

Sunătoarea – contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și a corzilor vocale.

Vâscul – poate scădea tensiunea arterială datorită acțiunii de vasodilatare; ajută la modularea răspunsului antiinflamator din organism și la reducerea inflamației musculare și articulare; contribuie la menținerea sănătății vasculare; crește permeabilitatea și microcirculația capilară; împreună cu o dietă echilibrată, susține metabolismul lipidic (colesterol și trigliceride).

Mod de utilizare Ceai Cardiotonic vrac:

Intern: infuzie din 1-2 lingurițe de ceai la 200 ml de apă fierbinte. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de câte 6 săptămâni, cu pauză de 10 zile.

Se recomandă asocierea cu:

Tinctura Cardiotonică sau Capsule Hyper Cardio de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plante uscate și mărunțite

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele alergice la salicilați sau de către cei cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru tensiune scăzută) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 134
Код товара: 62718
Цена товара в пунктах: 197
Код товара: 63004
Цена товара в пунктах: 479
Код товара: 62630
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63039
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 28
Код товара: 63890
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 63690
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1231
Код товара: 56554
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 63745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 63939
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61692
Цена товара в пунктах: 614
Код товара: 62334
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 56016
Цена товара в пунктах: 533
Код товара: 62327
Цена товара в пунктах: 764
Код товара: 61800
Цена товара в пунктах: 926
Код товара: 64404
Просмотренные товары
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.