Ceai Hypericum Ginkgo Biloba 40g

Код товара: 63031
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
65 19 леев
(-19%)
52 86 леев
или 212 пунктов лояльности
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Ginkgo Biloba 40g

Preparatele pe bază de Ginkgo sunt indicate, în special, ca adjuvante în îmbunătățirea circulației periferice, cu efecte pozitive asupra unor simptome precum mâini sau picioare reci și în îmbunătățirea oxigenării la nivel cerebral, cu efecte pozitive asupra capacităților mentale.

Proprietati   

Antinflamator, Antioxidant, Sanogen

Recomandari         

Anxietate, Astm bronșic, Depresii, Îmbunătățirea circulației, Somn linistit, Suport Cardiovascular

Ceai Ginkgo Biloba vrac – supliment alimentar util în sporirea performanțelor cognitive și îmbunătățirea circulației sangvine.

Caracteristici generale Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrați rafinați: zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri și de grăsimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproporționat). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Expunerea prelungită la episoade stresante (de natură atât psiho-emoțională, cât și fizică) poate duce la deteriorarea capacităților de concentrare și memorare sau la afectarea sănătății cardiovasculare. Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de Ginkgo biloba pot fi o soluție naturală și eficientă de a menține sănătatea cardiovasculară și a creierului prin fluidizarea sângelui și relaxarea fibrelor musculare netede din pereții vaselor sangvine.

Ingrediente Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Frunze uscate de Ginkgo biloba – 40 g.

Detalii Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Pentru realizarea Ceaiului de Ginkgo biloba, au fost folosite plante nemodificate genetic, neiradiate și netratate cu pesticide sau îngrășăminte chimice. Astfel, frunzele de Ginkgo biloba au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Preparatele pe bază de Ginkgo sunt indicate, în special, ca adjuvante în îmbunătățirea circulației periferice, cu efecte pozitive asupra unor simptome precum mâini sau picioare reci și în îmbunătățirea oxigenării la nivel cerebral, cu efecte pozitive asupra capacităților mentale (memorare, concentrare, timp de răspuns).

Prezentarea compușilor activi din Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Ginkgo biloba este o specie dioică originară din China. Arborele de Ginkgo, numit și „Arborele vieții” sau „Arborele pagodelor”, este o specie deosebit de veche și de longevivă (cu unii indivizi trăind mii de ani) ce a apărut pe Pământ în Era paleozoică (Permian, acum 270 milioane de ani) motiv pentru care este considerat o fosilă vie. În prezent, această specie este unica supraviețuitoare a familiei Ginkgoaceae (gimnosperme) crescând spontan doar în regiuni restrânse din centrul Chinei și regăsindu-se pe lista plantelor aflate în pericol. Totuși, datorită importanței sale deosebite în medicina tradițională asiatică, fiind o plantă de referință în Medicina Tradițională Chineză, dar și a utilizării sale culinare și decorative, Ginkgo biloba a fost naturalizată în multe părți ale lumii (de ex., Europa, America de Nord, Japonia, Coreea, India).

Rezistența sporită a acestei specii îi permite să tolereze bine condițiile din zonele urbane precum spațiul restrâns de plantare și poluarea, cu toate acestea, preferă solurile bine drenate cum ar fi, spre exemplu, loessul. Cea mai folosită parte a acestui arbore deosebit de valoros este reprezentată de frunze, deși alimentar sunt consumați și sâmburii nucilor de Ginkgo (în special în bucătăria asiatică). Frunzele au o formă specifică, de evantai, ușor lobată uneori. Din acestea se pot prepara infuzii, tincturi, unguente sau extracte uscate concentrate ce se regăsesc în diverse suplimente alimentare și chiar în medicamente. Frunzele de Ginkgo biloba conțin în mod natural o serie de fitochimicale precum: acizi fenolici, alchilfenoli, poliprenoli, proantocianidine, bioflavone, glicozide flavonoidice (de ex. quercetină, mircetină, campferol, isorhamnetin) sau trilactone terpenice (ginkgolide, bilobalide). Acestora li se adaugă și vitaminele din complexul B, vitamina C și mineralele precum magneziul, calciul sau fierul. Acestea sunt sursa proprietăților sanogene ale frunzelor, concentrațiile lor variind în funcție de condițiile de mediu, varietate, gradul de procesare și tratamentele aplicate, și chiar și în funcție de sexul plantei.

Printre cele mai însemnate proprietăți benefice ale administrării produselor pe bază de Ginkgo biloba amintim menținerea bunei funcționări a sistemelor cardio și cerebrovascular.

Multitudinea de substanțe active regăsite în frunzele acestei specii le conferă acestora proprietăți vasodilatatoare, antiplachetare și de reducere a vâscozității sângelui. Astfel, prin creșterea elasticității și diametrului venelor și prin fluidizarea sângelui, poate avea loc o oxigenare mult mai bună a creierului, dar și a extremităților corpului. În consecință, se pot observa rezultate precum o claritate în gândire, putere mai mare de concentrare, o capacitate de memorare mai bună, timpi de reacție mai scurți, reducerea senzației de mâini și picioare reci sau diminuarea riscului de afecțiuni cardiovasculare și a episoadelor ischemice. În plus, stimularea circulației în zona cerebrală are un efect benefic și asupra sănătății ochilor, dar și asupra sistemului auditiv. Mai exact, o mai bună oxigenare a urechii interne poate îmbunătății auzul, dar și echilibrul. În unele cazuri, se pot atenua senzații precum răul de mișcare, vertijul, tinitusul sau acufenele. Nu în ultimul rând, oxigenarea corectă a creierului poate conduce și la îmbunătățirea stării de spirit, cu ameliorarea episoadelor de depresie sau anxietate și creșterea calității somnului.

Un alt efect sanogen important asociat consumului de produse din Ginkgo biloba este reducerea stresului oxidativ ce se datorează acțiunii antioxidante a flavonoizilor și terpenoizilor conținuți. Așadar, fitocompușii regăsiți în frunzele acestui arbore au un efect protector împotriva proceselor de îmbătrânire precoce, motiv pentru care suplimentele din Ginkgo sunt deseori recomandate persoanelor vârstnice pentru protejarea împotriva degenerescențelor cerebrale sau oculare. Mai mult, diminuarea stresului oxidativ este strâns legată și de reducerea statusului proinflamator din organism, produsele din Ginkgo având și o acțiune antiinflamatoare. Acest lucru are efect protector împotriva dereglărilor metabolice care pot fi cauza obezității sau a rezistenței la insulină. Nu trebuie uitat nici efectul benefic pe care produsele din Ginkgo îl au asupra vieții sexuale, acestea susținând erecția și potențând orgasmul și libidoul, atât în cazul femeilor, cât și în cel al bărbaților. Nu în ultimul rând, studii recente indică posibile efecte benefice al utilizării produselor din Ginkgo și asupra astmului bronșic și chiar și în cazul unor probleme dermatologice de natură autoimună.

Mod de utilizare Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Intern: infuzie din 1 linguriță de frunze uscate la 250 ml de apă fierbinte. Se lasă acoperit la infuzat 3-5 minute și apoi se bea călduț, îndulcindu-se după gust. Se beau 3 căni de ceai pe zi în cure de maximum 3 luni, după care se face pauză 1 lună și cura se poate relua.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Memorie Plus, Infostim, 5-HTP Stres sau Droji Mag (B complex) capsule de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Pungă de hârtie cu frunze uscate.

Greutate netă:

℮ 40 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către copii sau de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante și AINS: aspirină, ibuprofen, clopidogrel, diclofenac, warfarină, heparină; cefalosporine, hipoglicemiante, procarbazină, antiepileptice, deprimante ale SNC/sedative) sau care se află sub supraveghere medicală (în special cele care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 196
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 487
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62743
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63018
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 37391
Топ сезона
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46542
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63229
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 545
Код товара: 42229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1124
Код товара: 63315
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 11
Код товара: 57461
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 799
Код товара: 61681
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61858
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 842
Код товара: 63538
Акция
Цена товара в пунктах: 259
Код товара: 61841
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 62326
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61860
Акция
Цена товара в пунктах: 423
Код товара: 61840
Цена товара в пунктах: 119
Код товара: 60985
Акция
Цена товара в пунктах: 353
Код товара: 61853
Цена товара в пунктах: 389
Код товара: 61908
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 644
Код товара: 61697
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 61787
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 212
Код товара: 63031