Ceai Hypericum Ginkgo Biloba 40g

Код товара: 63031
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
74 92 леев
(-17%)
62 18 леев
или 249 пунктов лояльности
Выгода:
6 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Ginkgo Biloba 40g

Preparatele pe bază de Ginkgo sunt indicate, în special, ca adjuvante în îmbunătățirea circulației periferice, cu efecte pozitive asupra unor simptome precum mâini sau picioare reci și în îmbunătățirea oxigenării la nivel cerebral, cu efecte pozitive asupra capacităților mentale.

Proprietati   

Antinflamator, Antioxidant, Sanogen

Recomandari         

Anxietate, Astm bronșic, Depresii, Îmbunătățirea circulației, Somn linistit, Suport Cardiovascular

Ceai Ginkgo Biloba vrac – supliment alimentar util în sporirea performanțelor cognitive și îmbunătățirea circulației sangvine.

Caracteristici generale Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrați rafinați: zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri și de grăsimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproporționat). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Expunerea prelungită la episoade stresante (de natură atât psiho-emoțională, cât și fizică) poate duce la deteriorarea capacităților de concentrare și memorare sau la afectarea sănătății cardiovasculare. Curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de Ginkgo biloba pot fi o soluție naturală și eficientă de a menține sănătatea cardiovasculară și a creierului prin fluidizarea sângelui și relaxarea fibrelor musculare netede din pereții vaselor sangvine.

Ingrediente Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Frunze uscate de Ginkgo biloba – 40 g.

Detalii Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Pentru realizarea Ceaiului de Ginkgo biloba, au fost folosite plante nemodificate genetic, neiradiate și netratate cu pesticide sau îngrășăminte chimice. Astfel, frunzele de Ginkgo biloba au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Preparatele pe bază de Ginkgo sunt indicate, în special, ca adjuvante în îmbunătățirea circulației periferice, cu efecte pozitive asupra unor simptome precum mâini sau picioare reci și în îmbunătățirea oxigenării la nivel cerebral, cu efecte pozitive asupra capacităților mentale (memorare, concentrare, timp de răspuns).

Prezentarea compușilor activi din Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Ginkgo biloba este o specie dioică originară din China. Arborele de Ginkgo, numit și „Arborele vieții” sau „Arborele pagodelor”, este o specie deosebit de veche și de longevivă (cu unii indivizi trăind mii de ani) ce a apărut pe Pământ în Era paleozoică (Permian, acum 270 milioane de ani) motiv pentru care este considerat o fosilă vie. În prezent, această specie este unica supraviețuitoare a familiei Ginkgoaceae (gimnosperme) crescând spontan doar în regiuni restrânse din centrul Chinei și regăsindu-se pe lista plantelor aflate în pericol. Totuși, datorită importanței sale deosebite în medicina tradițională asiatică, fiind o plantă de referință în Medicina Tradițională Chineză, dar și a utilizării sale culinare și decorative, Ginkgo biloba a fost naturalizată în multe părți ale lumii (de ex., Europa, America de Nord, Japonia, Coreea, India).

Rezistența sporită a acestei specii îi permite să tolereze bine condițiile din zonele urbane precum spațiul restrâns de plantare și poluarea, cu toate acestea, preferă solurile bine drenate cum ar fi, spre exemplu, loessul. Cea mai folosită parte a acestui arbore deosebit de valoros este reprezentată de frunze, deși alimentar sunt consumați și sâmburii nucilor de Ginkgo (în special în bucătăria asiatică). Frunzele au o formă specifică, de evantai, ușor lobată uneori. Din acestea se pot prepara infuzii, tincturi, unguente sau extracte uscate concentrate ce se regăsesc în diverse suplimente alimentare și chiar în medicamente. Frunzele de Ginkgo biloba conțin în mod natural o serie de fitochimicale precum: acizi fenolici, alchilfenoli, poliprenoli, proantocianidine, bioflavone, glicozide flavonoidice (de ex. quercetină, mircetină, campferol, isorhamnetin) sau trilactone terpenice (ginkgolide, bilobalide). Acestora li se adaugă și vitaminele din complexul B, vitamina C și mineralele precum magneziul, calciul sau fierul. Acestea sunt sursa proprietăților sanogene ale frunzelor, concentrațiile lor variind în funcție de condițiile de mediu, varietate, gradul de procesare și tratamentele aplicate, și chiar și în funcție de sexul plantei.

Printre cele mai însemnate proprietăți benefice ale administrării produselor pe bază de Ginkgo biloba amintim menținerea bunei funcționări a sistemelor cardio și cerebrovascular.

Multitudinea de substanțe active regăsite în frunzele acestei specii le conferă acestora proprietăți vasodilatatoare, antiplachetare și de reducere a vâscozității sângelui. Astfel, prin creșterea elasticității și diametrului venelor și prin fluidizarea sângelui, poate avea loc o oxigenare mult mai bună a creierului, dar și a extremităților corpului. În consecință, se pot observa rezultate precum o claritate în gândire, putere mai mare de concentrare, o capacitate de memorare mai bună, timpi de reacție mai scurți, reducerea senzației de mâini și picioare reci sau diminuarea riscului de afecțiuni cardiovasculare și a episoadelor ischemice. În plus, stimularea circulației în zona cerebrală are un efect benefic și asupra sănătății ochilor, dar și asupra sistemului auditiv. Mai exact, o mai bună oxigenare a urechii interne poate îmbunătății auzul, dar și echilibrul. În unele cazuri, se pot atenua senzații precum răul de mișcare, vertijul, tinitusul sau acufenele. Nu în ultimul rând, oxigenarea corectă a creierului poate conduce și la îmbunătățirea stării de spirit, cu ameliorarea episoadelor de depresie sau anxietate și creșterea calității somnului.

Un alt efect sanogen important asociat consumului de produse din Ginkgo biloba este reducerea stresului oxidativ ce se datorează acțiunii antioxidante a flavonoizilor și terpenoizilor conținuți. Așadar, fitocompușii regăsiți în frunzele acestui arbore au un efect protector împotriva proceselor de îmbătrânire precoce, motiv pentru care suplimentele din Ginkgo sunt deseori recomandate persoanelor vârstnice pentru protejarea împotriva degenerescențelor cerebrale sau oculare. Mai mult, diminuarea stresului oxidativ este strâns legată și de reducerea statusului proinflamator din organism, produsele din Ginkgo având și o acțiune antiinflamatoare. Acest lucru are efect protector împotriva dereglărilor metabolice care pot fi cauza obezității sau a rezistenței la insulină. Nu trebuie uitat nici efectul benefic pe care produsele din Ginkgo îl au asupra vieții sexuale, acestea susținând erecția și potențând orgasmul și libidoul, atât în cazul femeilor, cât și în cel al bărbaților. Nu în ultimul rând, studii recente indică posibile efecte benefice al utilizării produselor din Ginkgo și asupra astmului bronșic și chiar și în cazul unor probleme dermatologice de natură autoimună.

Mod de utilizare Ceai Ginkgo Biloba vrac:

Intern: infuzie din 1 linguriță de frunze uscate la 250 ml de apă fierbinte. Se lasă acoperit la infuzat 3-5 minute și apoi se bea călduț, îndulcindu-se după gust. Se beau 3 căni de ceai pe zi în cure de maximum 3 luni, după care se face pauză 1 lună și cura se poate relua.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Memorie Plus, Infostim, 5-HTP Stres sau Droji Mag (B complex) capsule de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Pungă de hârtie cu frunze uscate.

Greutate netă:

℮ 40 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către copii sau de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante și AINS: aspirină, ibuprofen, clopidogrel, diclofenac, warfarină, heparină; cefalosporine, hipoglicemiante, procarbazină, antiepileptice, deprimante ale SNC/sedative) sau care se află sub supraveghere medicală (în special cele care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 421
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 64087
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Акции
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 761
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 63478
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60987
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 61112
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Акция
Цена товара в пунктах: 508
Код товара: 61693
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62436
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 249
Код товара: 63031
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.