Ceai Hypericum Ginecologic 1,2g N20

Код товара: 63030
NEW
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
48 94 леев
(-19%)
39 68 леев
или 159 пунктов лояльности
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Ginecologic 1,2g N20

Ceaiul Ginecologic este atent formulat pentru a menține sănătatea aparatului reproducător feminin.

Ceai Ginecologic doze – Rol în menținerea sănătății sistemului uro-genital feminin

Caracteristici generale Ceai Ginecologic doze:

Ceaiul Ginecologic este atent formulat pentru a menține sănătatea aparatului reproducător feminin. În cazul aparatului reproducător feminin, compromiterea imunității locale poate duce la apariția infecțiilor, perturbarea pH-ului și a microbiotei vaginale, însoțite de resimțirea unui disconfort în zona genitală și/sau abdominală. Netratate, atât problemele de natură hormonală, cât și cele infecțioase pot duce la afectarea fertilității. În astfel de cazuri, curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale ce au acțiune antiseptică, antiinflamatoare și reglatoare la nivel hormonal sunt una dintre soluțiile cele mai naturale de a menține buna funcționare a sistemului reproducător feminin.

Ingrediente Ceai Ginecologic doze:

-flori de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 29,62%,

-părți aeriene de Crețișoară (Alchemilla vulgaris)29,62%,

-părți aeriene de Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) – 11,12%,

-frunze de Salvie (Salvia officinalis) – 11,12%,

-flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 7,40%,

-flori de Urzică-albă (Lamium album)3,70%,

-părți aeriene de Coada-racului (Potentilla anserina) – 2,97%,

-rădăcină de Cerențel (Geum urbanum) – 2,97%,

-flori de Iasomie-de-pădure (Philadelphus coronarius) – 1,48%.

Detalii Ceai Ginecologic doze:

Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.Astfel, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 9 plante medicinale, ceaiul Ginecologic contribuie la menținerea sănătății aparatului reproducător feminin prin reglarea ciclului menstrual și ușurarea parcurgerii etapelor menopauzei. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, uleiuri esențiale) au o acțiune antibacteriană, antiinflamatoare, fitoestrogenică și de menținere a bunei funcționări a sistemului gastrointestinal. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: fitoestrogenică, antispastică, stomahică, antitricomonazică, antiseptică, antiinflamatoare, carminativă, calmantă și hemostatică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Ginecologic doze:

Coada-șoricelului contribuie la confortul digestiv, poate reduce colesterolul seric și poate ajuta la pierderea în greutate

Crețișoara ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației și a menopauzei, susține funcționarea normală a sistemului reproducător feminin, contribuie la buna funcționare a ficatului și a sistemului gastrointestinal, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor

Traista-ciobanului ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, susține circulația periferică, protejează împotriva sângerărilor (hemostatică).

Salvia contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar, susține remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei, are un efect

Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși

Urzica-albă ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, susține funcționarea normală a sistemului gastrointestinal, normalizează apetitul, are proprietăți

Coada-racului ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, are proprietăți antiinflamatoare și

Cerențelul are proprietăți antiseptice și astringente, contribuie la normalizarea tranzituluiintestinal accelerat.

Iasomia-de-pădure susține funcționarea normală a sistemului reproducător feminin, are proprietăți analgezice, protejează împotriva protozoarului Trichomonas vaginalis datorită conținutului în filadelfină.

Mod de utilizare Ceai Ginecologic doze:

Intern: infuzie din 1-2 doze la 200 ml de apă fierbinte. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de maximum 3 luni, cu pauză de 3 săptămâni.

Extern: pentru spălături vaginale se folosesc 4-5 doze de plantă la 1 L de apă.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura ginecologică, Hyper-Gin (capsule) si Tinctura de zmeur de la Hypericum!

 Se poate asocia cu succes și cu: Hyper Bust (capsule), Fier Organic (sirop sau capsule), Ceai coada racului, Hyper Multivitamin cu Ginseng (capsule), Merișor (capsule, ceai, tinctură, sirop), Lucernă (capsule), Tinctura de Mărar, Hyper-Stres (capsule), Hyper-Calm (capsule), Antianxietate (capsule), Ceaiul și Tinctura de Valeriană, Bitterul Ierburile-vieții și/sau cel Cardiovascular (capsule sau hidroalcoolic), Ceaiul Somn-ușor, Magneziu B Complex Droji-mag (capsule), Ceaiul de Tei, Ceaiul de Mușețel, B-complex (Droji-Mag) (capsule), Păducel (Ceai, tinctură, capsule, sirop), Hyper-Cardio (capsule), Cardio-protect (capsule), Sirop Elixirul vieții RO, Aloe vera (gel sau capsule), Spirulină, Aloe și Cătină-albă (capsule), Ceaiul și Tinctura de Gențiană, Sunătoare (Ceai, tinctură, capsule), Ceaiul de Talpa-gâștei, Ceaiul de Hamei, Uleiul esențial de Lavandă, Siropul de Vișine, Infostim (capsule), Mierea de albine din flori de Tei.

Extern se poate combina cu: Hyper Intim Gel, Crema pentru igiena intimă Hyper-Gin, Gelul Hyper VenoSan, Gelul Anticelulitic, Crema pentru Sâni, Crema cu Gălbenele, Crema împotriva căderii părului cu taurină și arginină, Crema Hyper-reum și Sarea de baie Hyper Anti-stres.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (în special anticoncepționale) sau care se află sub supraveghere medicală (pentru cancere sensibile la hormoni) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 62740
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62735
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63068
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 62693
Цена товара в пунктах: 487
Код товара: 27730
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63012
Цена товара в пунктах: 138
Код товара: 47668
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 48857
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 62677
Цена товара в пунктах: 130
Код товара: 62739
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42968
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 190
Код товара: 61788
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 24
Код товара: 45842
Топ сезона
Код товара: 42911
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 681
Код товара: 61743
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 139
Код товара: 62847
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 11434
NEW
Топ сезона
Код товара: 57462
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63254
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63247
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63225
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 996
Код товара: 63238
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 63140
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 799
Код товара: 61681
Цена товара в пунктах: 261
Код товара: 61849
Цена товара в пунктах: 892
Код товара: 61956
Цена товара в пунктах: 397
Код товара: 61838
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 62328
Просмотренные товары
NEW
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63030
Uleiurile SO BIO ETIC pentru Păr, Masaj și Barbă!
In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!