Ceai Hypericum Ginecologic 1,2g N20

Код товара: 63030
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
55 93 леев
(-17%)
46 42 леев
или 186 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Ginecologic 1,2g N20

Ceaiul Ginecologic este atent formulat pentru a menține sănătatea aparatului reproducător feminin.

Ceai Ginecologic doze – Rol în menținerea sănătății sistemului uro-genital feminin

Caracteristici generale Ceai Ginecologic doze:

Ceaiul Ginecologic este atent formulat pentru a menține sănătatea aparatului reproducător feminin. În cazul aparatului reproducător feminin, compromiterea imunității locale poate duce la apariția infecțiilor, perturbarea pH-ului și a microbiotei vaginale, însoțite de resimțirea unui disconfort în zona genitală și/sau abdominală. Netratate, atât problemele de natură hormonală, cât și cele infecțioase pot duce la afectarea fertilității. În astfel de cazuri, curele cu ceaiuri și suplimente pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale ce au acțiune antiseptică, antiinflamatoare și reglatoare la nivel hormonal sunt una dintre soluțiile cele mai naturale de a menține buna funcționare a sistemului reproducător feminin.

Ingrediente Ceai Ginecologic doze:

-flori de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 29,62%,

-părți aeriene de Crețișoară (Alchemilla vulgaris)29,62%,

-părți aeriene de Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) – 11,12%,

-frunze de Salvie (Salvia officinalis) – 11,12%,

-flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 7,40%,

-flori de Urzică-albă (Lamium album)3,70%,

-părți aeriene de Coada-racului (Potentilla anserina) – 2,97%,

-rădăcină de Cerențel (Geum urbanum) – 2,97%,

-flori de Iasomie-de-pădure (Philadelphus coronarius) – 1,48%.

Detalii Ceai Ginecologic doze:

Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.Astfel, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 9 plante medicinale, ceaiul Ginecologic contribuie la menținerea sănătății aparatului reproducător feminin prin reglarea ciclului menstrual și ușurarea parcurgerii etapelor menopauzei. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, uleiuri esențiale) au o acțiune antibacteriană, antiinflamatoare, fitoestrogenică și de menținere a bunei funcționări a sistemului gastrointestinal. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: fitoestrogenică, antispastică, stomahică, antitricomonazică, antiseptică, antiinflamatoare, carminativă, calmantă și hemostatică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Ginecologic doze:

Coada-șoricelului contribuie la confortul digestiv, poate reduce colesterolul seric și poate ajuta la pierderea în greutate

Crețișoara ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației și a menopauzei, susține funcționarea normală a sistemului reproducător feminin, contribuie la buna funcționare a ficatului și a sistemului gastrointestinal, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor

Traista-ciobanului ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, susține circulația periferică, protejează împotriva sângerărilor (hemostatică).

Salvia contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar, susține remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei, are un efect

Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși

Urzica-albă ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, susține funcționarea normală a sistemului gastrointestinal, normalizează apetitul, are proprietăți

Coada-racului ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației, are proprietăți antiinflamatoare și

Cerențelul are proprietăți antiseptice și astringente, contribuie la normalizarea tranzituluiintestinal accelerat.

Iasomia-de-pădure susține funcționarea normală a sistemului reproducător feminin, are proprietăți analgezice, protejează împotriva protozoarului Trichomonas vaginalis datorită conținutului în filadelfină.

Mod de utilizare Ceai Ginecologic doze:

Intern: infuzie din 1-2 doze la 200 ml de apă fierbinte. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de maximum 3 luni, cu pauză de 3 săptămâni.

Extern: pentru spălături vaginale se folosesc 4-5 doze de plantă la 1 L de apă.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura ginecologică, Hyper-Gin (capsule) si Tinctura de zmeur de la Hypericum!

 Se poate asocia cu succes și cu: Hyper Bust (capsule), Fier Organic (sirop sau capsule), Ceai coada racului, Hyper Multivitamin cu Ginseng (capsule), Merișor (capsule, ceai, tinctură, sirop), Lucernă (capsule), Tinctura de Mărar, Hyper-Stres (capsule), Hyper-Calm (capsule), Antianxietate (capsule), Ceaiul și Tinctura de Valeriană, Bitterul Ierburile-vieții și/sau cel Cardiovascular (capsule sau hidroalcoolic), Ceaiul Somn-ușor, Magneziu B Complex Droji-mag (capsule), Ceaiul de Tei, Ceaiul de Mușețel, B-complex (Droji-Mag) (capsule), Păducel (Ceai, tinctură, capsule, sirop), Hyper-Cardio (capsule), Cardio-protect (capsule), Sirop Elixirul vieții RO, Aloe vera (gel sau capsule), Spirulină, Aloe și Cătină-albă (capsule), Ceaiul și Tinctura de Gențiană, Sunătoare (Ceai, tinctură, capsule), Ceaiul de Talpa-gâștei, Ceaiul de Hamei, Uleiul esențial de Lavandă, Siropul de Vișine, Infostim (capsule), Mierea de albine din flori de Tei.

Extern se poate combina cu: Hyper Intim Gel, Crema pentru igiena intimă Hyper-Gin, Gelul Hyper VenoSan, Gelul Anticelulitic, Crema pentru Sâni, Crema cu Gălbenele, Crema împotriva căderii părului cu taurină și arginină, Crema Hyper-reum și Sarea de baie Hyper Anti-stres.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (în special anticoncepționale) sau care se află sub supraveghere medicală (pentru cancere sensibile la hormoni) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 138
Код товара: 62693
Топ сезона
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 960
Код товара: 61913
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 48655
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 64073
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63624
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 106
Код товара: 25986
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 674
Код товара: 63413
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 62322
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63030
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.