Ceai Hypericum Silur 1,5g N20

Код товара: 63066
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
62 92 леев
(-17%)
52 22 леев
или 209 пунктов лояльности
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Silur 1,5g N20

Ceaiul de Silur ajută la menținerea sănătății ochilor, prin acțiunea antiseptică și antiinflamatoare.

Proprietati   

antiinflamatoare, Antioxidant, Antiseptic, Cardioprotector, Hepatoprotector, Hipoglicemiant, Imunomodulator, Stomahică

Recomandari         

Alergii, Dureri de cap, Infecții oculare, Sanatatea Ochilor, Sistem Digestiv, Sistem Imunitar, Tuse, Viroze

Ceai de Silur doze – Rol de susținere a sănătății ochilor

Caracteristici generale Ceai Silur doze:

Ceai Silur este o alegere excelentă pentru menținerea sănătății ochilor și îmbunătățirea acuității vizuale. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducând rezistența acestuia față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În cazul ochilor, aceștia au cel mai mult de suferit atunci când petrecem mult prea mult timp citind sau în fața ecranelor luminoase (televizor, calculator, tabletă, telefon), fără a face pauze dese cu exerciții pentru relaxarea ochilor, fără a ne hidrata corect, fără a sta într-un mediu bine iluminat și fără a purta lentile/ochelari potriviți (atunci când aceștia sunt necesari).

De asemenea, expunerea ochilor fără protecție adecvată la surse luminoase puternice (de ex.: soare, lămpi UV, lasere) ne pot deteriora iremediabil vederea ducând, în timp, în cel mai bun caz, la opacizarea cristalinului.

Pentru a ne proteja corect vederea, putem apela și la soluții naturale bazate pe plante cu o acțiune antiinflamatoare, antiseptică, antioxidantă și trofică la nivel ocular.

Astfel, utilizarea externă, cât și internă a infuziilor pe bază de plante precum Silurul pot reduce inflamațiile din zona oculară și ne pot proteja ochii față de acțiunea radicalilor liberi și față de unii factori externi nocivi.

Ingrediente Ceai Silur doze:

Părți aeriene de Silur (Euphrasia officinalis).

Detalii Ceai Silur doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului de Silur, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Părțile aeriene de Silur au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceaiul de Silur ajută la menținerea sănătății ochilor, prin acțiunea antiseptică și antiinflamatoare, de asemenea, acesta susține digestia prin stimularea secrețiilor gastrice.

În plus, compușii activi (de ex.: taninuri, flavonoide – luteolină, quercetină, iridoide – aucubină, acizi organici, uleiuri volatile) din Silur, contribuie și la protejarea ficatului, a inimii, la normalizarea glicemiei și la modularea răspunsului imun.

Pe scurt, printre virtuțile ceaiului de Silur se numără acțiunea: calmantă la nivel ocular, antiinflamatoare, antiseptică, hipoglicemiantă, cardioprotectoare, hepatoprotectoare, stomahică și imunomodulatoare / antihistaminică.

Prezentarea compușilor activi din Silur:

Silurul (Euphrasia officinalis) este o specie erbacee, semi-parazită, din familia Orobanchaceae, ce este regăsită în Europa, Asia și nodul continentului american. Deși mai puțin cunoscută în prezent, Silurul este una dintre plantele cele mai folosite și utile pentru problemele de vedere și alergiile de sezon.

Aceasta este descrisă în mare detaliu de către lucrările de fitoterapie germane și austriece, însă apare și în unele publicații britanice. Datorită conținutului bogat în substanțe active cu efecte antiseptice și antiinflamatoare, această plantă este folosită în numeroase produse pentru întreținerea vederii, de la picături pentru ochi, până la infuzii, tincturi, extracte uscate (capsule) și chiar și în preparate homeopatice.

În ceea ce privește infuzia de Silur, aceasta se obține, cel mai adesea, din părțile aeriene ale plantei (flori, frunze, tulpini) și este recomandată pentru calmarea simptomelor asociate virozelor, alergiilor de sezon (nas înfundat sau care curge, ochi roșii, iritați, care lăcrimează etc.) sau infecțiilor oculare (cauzate în special de către Staphylococcus aureus și Klebsiella pneumoniae). De asemenea, poate fi băut pentru calmarea tusei, a sinusurilor inflamate și a durerilor de cap, sau pentru creșterea imunității.

Folosit extern, este util pentru calmarea inflamațiilor, uscăciunii, pruritului, oboselii, secrețiilor lipicioase și crustelor de la nivelul ochilor. În plus, studiile moderne au subliniat acțiunea cardioprotectoare și hepatoprotectoare a preparatelor pe bază de Silur.

Aceste efecte sunt puse pe seama activității antioxidante a unui iriodoid denumit „aucubină”, ar și a altor compuși flavonoidici precum quercetina. Aucubina, este asociată și cu efectul hipoglicemiant al Silurului, această acțiune fiind observată doar în cazul prezenței diabetului, nu și în cel al subiecților sănătoși. Nu în ultimul rând, datorită principiilor amare conținute, infuzia de Silur stimulează producerea de secreții ale stomacului și ajută la normalizarea poftei de mâncare.

Mod de utilizare Ceai Silur doze:

Intern: sub formă de infuzie din 2 plicuri la 200 mL de apă fierbinte, se lasă acoperit 5-10 minute la infuzat și se beau 2-3 căni de ceai pe zi. În cazul curelor prelungite, se recomandă o pauză de 1 săptămână la fiecare lună de consum neîntrerupt.

Extern: sub formă de decoct din 2-3 plicuri de plantă la 250 mL de apă (se fierbe 5 minute, apoi se filtrează). Se va folosi pentru: spălături locale, comprese, cataplasme în pansament steril, aplicate pe ochii închiși.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu:

Tinctura Oftalmică de la Hypericum!

Se poate asocia cu succes și cu: Oftalmic (capsule), Multivitamin cu Luteină (capsule), Antialergic (capsule), Bitter Taina Plantelor Negru sau cu Momyrtidiab (capsule sau sirop) de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton conținând 20 de pliculețe

Greutate netă:

20 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 63025
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63009
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63017
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62735
Цена товара в пунктах: 247
Код товара: 62740
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62743
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1072
Код товара: 64034
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 459
Код товара: 63697
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Акция
Цена товара в пунктах: 628
Код товара: 55613
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 64364
Акция
Цена товара в пунктах: 514
Код товара: 61695
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 61718
Цена товара в пунктах: 389
Код товара: 62402
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 62281
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 209
Код товара: 63066
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.