Ceai Hypericum Urzica 30g

Код товара: 63078
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
53 94 леев
(-17%)
44 63 леев
или 179 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Urzica 30g

Ceai de Urzica (Urtica dioica), rol depurativ, fortifiant, excelent diuretic, detoxifiant și remineralizant, ajută la menținerea sănătății prostatei, rinichilor, și căilor urinare.

Proprietati   

Antiseptic, Depurativ, Detoxifiant, Diuretic, Fortifiant, Galactogogă, hemostatică, Hipoglicemiant, Imunomodulator

Recomandari         

Menținerea sănătății rinichilor, Par /Unghii /Piele, Sanatatea prostatei, Sistem Imunitar, Sistem Uro-renal, Vitamine și Minerale

Ceai Urzica vrac – Supliment alimentar cu rol depurativ și fortifiant.

Caracteristici generale Ceai Urzica vrac:

Produsul Ceai de Urzică este un excelent diuretic, detoxifiant și remineralizant, acesta ajută la menținerea sănătății rinichilor, prostatei și căilor urinare.

Grija față de corpul nostru este cu atât mai importantă cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism care, la rândul său, poate îngreuna procesele de apărare și regenerare ale organismului.

În acest caz, ceaiurile din plante, precum Urzica, ce conțin compuși activi cu proprietăți diuretice, depurative, mineralizante, antiinflamatoare și tonifiante sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea factorilor cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente Ceai Urzica vrac:

Frunze de Urzică (Urtica dioica).

Detalii Ceai Urzica vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceaiului de Urzică, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Frunzele de Urzică au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Ceai Urzică ajută la menținerea sănătății sistemului renal, prin acțiunea antiseptică și prin favorizarea eliminării excesului de apă și aciduric, acesta susține buna funcționare a sistemului imunitar prin modularea răspunsului imun și reducerea statusului inflamator din organism.

În plus, compușii activi (de ex.: taninuri, flavonoide –quercetină, clorofilă, rutozid, fitosteroli, acetilcolină, precursori ai serotoninei, uleiuri esențiale, vitamine–A,B2,B5,B9,C,K, săruri minerale – Ca, Mg, Si, uleiuri volatile) din frunzele de Urzică, contribuie și la detoxifierea organismului, au un efect antiseptic, galactogog, hemostatic și ușor hipoglicemiant.

Pe scurt, printre virtuțile ceaiului de Urzică se numără acțiunea: diuretică, depurativă, hemostatică, antiinflamatoare, ușor hipoglicemiantă, antiseptică, mineralizantă și imunomodulatoare.

Prezentarea compușilor activi din Urzică:

Urzica (Urticadioica) este o specie erbacee, perenă ce face parte din familia Urticacee.

Aceasta este o plantă cu aplicații vaste și recunoscute în toate domeniile: medical, cosmetic și culinar, fiind utilizată și apreciată încă din antichitate pentru versatilitatea sa. Folosită tradițional pentru curele de primăvară ce presupun „curățarea sângelui”, Urzica este un excelent antianemiant datorită proprietăților sale hematopoietice (stimularea sintezei globulelor roșii), a aportului de fier, de vitamine din complexul B (acid folic, B2, B5) și de protoporfirine. Mai mult, preparatele din urzică au și un efect hemostatic (prin prezența vitaminei K și a taninurilor) ce poate limita hemoragiile interne ce duc la anemierea organismului în timp.

Desigur, la „curățarea sângelui” contribuie și efectul său diuretic și depurativ ce o fac o alternativă naturală pentru detoxifierea organismului de substanțe chimice și metale grele, eliminarea acumulărilor de acid uric și a surplusului de apă din organism. Astfel, Urzica este utilă și în menținerea sănătății rinichilor și a căilor urinare, fiind un bun adjuvant în litiaza renală și în retențiile de apă asociate sindromului premenstrual. În plus, urzicile sunt considerate utile și în ameliorarea enurezisului nocturn (incontinență nocturnă).

Cura de primăvară cu produse pe bază de Urzică (Urtica dioica) este una binevenită și din punctul de vedere al proprietăților antialergice și antiastmatice ale plantei. Consumul regulat al acestor produse pe parcursul sezonului alergiilor, și asocierea lor cu extracte de Trei frați pătați sau din frunze de mesteacăn, poate ameliora intensitatea reacțiilor sistemului imunitar la diverși alergeni datorită conținutului în antihistaminice naturale. Tot în curele de primăvară, dar și în cele de toamnă, urzicile pot fi asociate cu fructele de cătină pentru a întări organismul prin vitaminizarea și remineralizarea sa.

Studiile științifice au arătat că, datorită conținutului în fitosteroli, Urzica este un excelent protector al sănătății prostatei.

Sterolii din frunzele acestei plante inhibă conversia testosteronului în dehidrotestosteron, hormon ce poate cauza probleme la nivelul prostatei. Tot fitosterolii pot contribuie și la menținerea sănătății sistemului cardiovascular prin scăderea colesterolului și a trigliceridelor. Pe lângă fitosteroli, urzicile mai conțin și lectine – compuși cu acțiune antiinflamatoare ce par a fi implicați în ameliorarea problemelor articulare. Lectinele pot avea și proprietăți antivirale și bacteriostatice, studiile recente evidențiind faptul că acestea pot inhiba proliferarea unor agenți patogeni precum Staphylococcus, Shigella sau Pasteurella.

O altă calitate a extractelor de urzică este aceea de stimulare a secreției de insulină de la nivelul pancreasului, fiind ușor hipoglicemiante. În plus, acestea sunt și galactogoge, stimulând secreția de lapte. Nu în ultimul rând, folosite extern, preparatele din urzică ajută la menținerea sănătății părului și pielii.

Mod de utilizare Ceai Urzica vrac:

Intern: sub formă de infuzie din 1 plic la 200 mL de apă fierbinte, se lasă acoperit 5-10 minute la infuzat și se beau 2-3 căni de ceai pe zi. În cazul curelor prelungite, se recomandă o pauză de 1 lună la fiecare 3 luni de consum neîntrerupt.

Extern: sub formă de infuzie sau decoct. Se va folosi pentru: gargară, spălături locale, băi de șezut, cataplasme, comprese, badijonări.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu:

Tinctura de Urzică de la Hypericum.

Se poate asocia cu succes și cu:

Extractul instant de Urzică verde, Capsule Urzică, Capsule Hyper Dep Diu, Fier Organic (capsule) sau cu Hyper-Reum (capsule) de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton conținând planta.

Greutate netă:

℮ 30 g plantă.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru insuficiență renală decompensată) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață echilibrat.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63005
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63007
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63073
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63027
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63052
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63053
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63054
Цена товара в пунктах: 191
Код товара: 57833
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63074
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63080
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63002
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63006
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63011
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63015
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63018
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63048
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 706
Код товара: 62624
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 738
Код товара: 63625
Топ сезона
Код товара: 12771
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 1270
Код товара: 55596
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 994
Код товара: 59585
Цена товара в пунктах: 1080
Код товара: 39815
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 781
Код товара: 60556
Цена товара в пунктах: 821
Код товара: 61952
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 957
Код товара: 61913
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63078
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.