Fitoterapeuții europeni susțin că laptele de ciulin este “un medic specialist” în afecțiunile ficatului. Studiile au demonstrat că tratamentul cu această plantă protejează celulele hepatice, blocând absorbția de toxine în organism. Mai mult decât atât, administrarea plantei îmbunătățește simțitor funcția hepatică în cazul unor boli ale ficatului sau sprijină organismul în prevenirea apariției acestora, arată cercetările.

Iată de ce specialiștii recomandă administrarea suplimentului alimentar de origine cehă, MaxiVita Herbal Liver Detox. Acesta curăță ficatul, întrucât conține extract de ciulin de lapte, într-o combinație unică cu vitaminele necesare pentru o bună funcționare a organismului uman.

Vitamina C și E, care se conțin în MaxiVita Herbal Liver Detox, sunt recunoscuți  antioxidanți, care protejează organismul și sprijină sistemul imunitar. Nu lipsesc renumitele vitamine din grupa B, cum sunt B1 și B6, care asigură o funcționare mai bună a sistemului nervos, stimulând și imunitatea. De asemenea, vitamina B12 împreuna cu B6 ajută la formarea eritrocitelor – celulele roșii din sânge.

Medicii recomandă administrarea a câte un comprimat MaxiVita Herbal Liver Detox pe zi. În alternanță cu o dietă diversă și un mod de viață sănătos, suplimentul alimentar va menține ficatul într-o stare perfectă de funcționare.

Produsul il gasiti in farmacii si online pe:https://farmacie.md/ro/5977792/