Primii ani ai unui copil sunt o perioadă interesantă, plină de experiențe noi și întâlniri cu oameni diferiți. Acest lucru înseamnă că este, de asemenea, un moment de mare provocare pentru dezvoltarea sistemului imunitar, deoarece este expus la tot felul de noi virusi si bacterii.

Din acest motiv, Natures Aid a creat Mini Drops Immune Plus - un supliment lichid, special conceput pentru a susține funcționarea normală a sistemului imunitar al copilului dumneavoastră.

Elementele nutritive prezentate în Mini Drops Immune Plus au mai multe scopuri. Zincul, vitamina C, vitamina B12 și acidul folic susțin funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar.

Vitamina B12 și acidul folic contribuie, de asemenea, la reducerea oboselii și extenuarii. Fructele de soc, de asemenea, adăugate la o rată de 100 mg pe doză, dar si sucul de coacăz negru îi redau suplimentului un gust  delicios. Preparatul Immune Plus la fel ca toate prparatele din gama pentru copii nu  conțin coloranți artificiali, drojdie, gluten,  arome sau zahăr.