Unul dintre lucrurile cele mai puțin plăcute în ceea ce privește menstruația este durerea menstruală.

Majoritatea femeilor – până la 80%, conform studiilor  – resimt durere sau disconfort înainte și în timpul menstruației. Acest lucru este cauzat în principal de contractarea uterului pentru a elimina mucoasa uterină.

Durerea, resimțită ca niște crampe înaintea menstruației, este foarte frecventă și durează, de obicei, una sau două zile. Aceasta poate apărea în zona pelviană, la nivelul spatelui, coapselor sau stomacului. De obicei, durerea începe imediat sub buric și radiază spre coapse și spate. Severitatea acestor crampe menstruale diferă de la o femeie la alta. În unele cazuri, sunt resimțite ca o durere ușoară. În alte situații, acestea pot fi severe și pot chiar provoca stări de vomă. Nu este deloc plăcut.

În unele cazuri, dismenoreea te poate împiedica să duci o viață normală. Într-un studiu, până la 14% dintre femei au menționat că deseori nu pot merge la lucru din cauza durerilor menstruale.

Dysmecalm – este un complex natural, cu acțiune rapidă asupra durerilor și spasmelor abdominale  pe parcursul ciclului menstrual.

Conține extracte naturale precum portocala amară, ghimbir, zmeură, coada șoarecelui, pin marin etc și magneziu.

Datorită suplimentului Dysmecalm, vei fi mereu în formă, indiferent de perioada lunii!