Oriunde ne aflam in afara casei, nu mai avem conditiile necesare pentru o igiena corespunzatoare, fie ca vorbim despre plimbari, calatorii, locuri de munca sau shoping. Mentinerea mainilor curate este insa o necesitate de care depinde in mod direct sanatatea noastra, cu atat mai mult cand vorbim despre copii.

Nu toti pot folosi insa dezinfectantele obisnuite, intrucat acestea contin diferite solutii toxice. Acestea lupta cu unii microbi, dar aduc mai multe daune organismului nostru, in primul rand pielii mainilor.Anume din aceste considerente, cercetatorii francezi de la Aphex Bioclean, au creat un dezinfectant unic prin formula sa, care actioneaza imediat si elimina pana la 100% din agentii patogeni prezenti pe piele.

Spuma Dermaphex este primul dezinfectant ce poate fi utilizat de catre toti membrii familiei, intrucat nu contine alcool, parfum si parabeni. Acesta este bazat pe 3 ingrediente cum este apa ionizata, clorura de benzalconiu si carbamida, combinate in baza unei tehnologii inovatoare numita Hyper Ioniq Quotient.

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca spuma Dermaphex, inclusiv in versiunea sa destinata copiilor, Dermaphex Baby, previne in proportie de 99,9% bacteria pneumoniei, influenta gripei A (H1N1), bacteriofagul PRD-1, E. coli, salmonella, stafilococulauriu, rinovirusulsaurotavirusul.Dezinfectantul penetreaza membrana celulara a microorganismelor de pemainile noastre, ii inactiveaza si le opreste reproducerea.

Testarile dermatologice au demonstrat ca Dermaphex este destinat tuturor tipurilor de piele, chiar si foarte sensibile, datorita compozitiei sale ce exclude acoolul, parfumul si parabenii. Astfel, spuma franceza nu provoaca alergie, uscaciune sau iritatie, ci dezinfecteaza eficient si lasa pielea mainilor catifelata.

Mai mult decat atat, pompa cu care este dotat Dermaphex il face usor de utilizat si extrem de econom, eliberand doar doza necesara pentru utilizare.Textura sa spumoasa ajuta la acoperirea unei zone cutanate cat mai extinse.

Formula utilizata in crearea spumei Dermaphex si Dermaphex Baby respecta standartele europene pentru biocide (EnN 1040,En 14476+A1), motiv pentru care pot fi folosite de catre toti membrii familiei,oriunde s-arafla.