E greu sa convingi un pici sa stea cuminte atunci cand este nevoie sa-i aplicam un tratament, cum ar fi o sedinta cu nebulizatorul.Sunetul produs de inhalator, dar si masca ce se imbraca pe fata deranjeaza sau chiar sperie copiii, ceea ce face procedura mult mai dificila.

Cum tratam totusi infectiile repiratorii usoare, astfel incat sa evitam medicamentele lichide ce pot irita tractul digestiv sau, pur si simplu, nu sunt acceptate de catre cei mici?! Pentru a solutiona aceasta problema, specialistii elvetienii au creat un nebulizator destinat anume copiilor.

Nebulizerul de la Rossmax, NI60 Qutie, este micut, usurel si are forma unui catelus-jucarie, ceea ce atrage in discutabil copiii. Cel mai important, insa, este faptul ca acest aparat are zgomotul redus, astfel incat cei mici sa nu fie deranjati sau chiar speriati de sunet in timpul procedurilor de inhalare.

Nebulizatorul Qutie ofera un grad sporit de securitate pentru copii, intrucat, datorita acestuia, pot fi evitate metodele traditionale, vechi, de inhalare, cand picii risca sa faca diferite arsuri, atunci cand inhalau deasupra unui vas cu apa fierbinte.

Brandul Rossmax a facilitat la maxim modul de utilizare a acestui inhalator, astfel ca poate fi folosit acasa de oricine are nevoie.

Totusi, cel mai important avantaj al acestei terapii este ca se folosesc doze mici de substante medicamentoase, non uleioase,sau solutia de NaCl, adica apa sarata.Chiar si dupa o singura procedura facuta, deja se pot observa schimbari spre bine in starea de sanatate a copilului.

Nebulizatorul-minune Qutie in forma de catelus dispune, pe langa masca, si de o piesa de gura, care, de asemenea, convinge copiii sa accepte procedurile de inhalare.

Rossmax este lider pe piata de asistenta medicala la nivel mondial, produsele sale fiind distribuite in peste 50 de tari, dupa o validare conform celor mai recente standarde de calitate.