Spirulină - este singurul produs vegetal care conține toți aminoacizii esențiali și neesențiali! Singurul!

Toți vegetarienii ar trebui să consume obligatoriu spirulină!

Spirulina este definită de către Organizația Mondială a Sănătății drept sursă a 49 de substanțe bioactive și ca supliment alimentar cu acțiune terapeutică în peste 70% din maladii!

Rețineți, vă rog, că în afară de toți aminoacizii esențiali și neesențiali, spirulina este unicat în mediul vegetal prin faptul că are vitamina B12, ceea ce o face obligatorie pentru consum mai ales de către vegetarieni!

Pe lângă asta are vitamine lipo și hidrosolubile, acizi grași și fosfolipide, enzime, printre care fabuloasa superoxid dismutază o enzimă care are capacitatea de a revitaliza fiecare celulă și neutralizează cei mai periculoși radicali liberi.

Pentru că au un conținut foarte mare de clorofilă ele au constituit principala hrană a omului în Cosmos și nu din întâmplare, ci pentru că au fost, de fapt, prima manifestare a vieții de pe Pământ. 

Știți ce face clorofila?

Are un puternic efect de regenerare și energizare imediată a întregului organism, aducând o vitalitate binevenită. De aceea algele sunt nelipsite din hrana sportivilor de performanță, a cosmonauților, a piloților și a tuturor celor care vor să facă o baie subită de energie.

Algele, cele mai mari furnizoare de iod dintre toate alimentele cunoscute, lipsa acestuia provocând mari deficiențe în corp. Kilogramele în plus și gușa sunt cele mai mici probleme dacă ne gândim că cele mai de temut sunt bolile autoimune ale glandei tiroide asociate cu creșterea riscului de cancer: de sân, endometru, ovar, prostată.

Au toate vitaminele posibile, dar mai ales sunt bogate în B12, spirulina fiind de 30 de ori mai concentrată în această privință decât o porție zdravănă de carne de vită, în timp ce este foarte săracă în calorii. Tocmai de aceea se folosește cu mult succes în regimurile de slăbire, întrucât conținutul său de fucoxanthin arde accelerat grăsimile.

Cei care suferă de gută, reumatism, constipație, diabet își găsesc alinarea consumând aceste plante.

Celor care nu suportă gustul algelor, le recomand să consume Spirulină cu extract total de cătină de la Hofigal, sub formă de suplimente. Important este că nu au nici o contraindicație!

Nici o persoană care dorește să stea deoparte de infecțiile microbiene, virale,  boli maligne, acumulare de toxine nu se poate lipsi de spirulină.”