COLAGEN  Marin  hidrolizat-pentru  buna  functionare  a  articulatiilor

Colagenul este principala proteină structurală care se găsește în articulații, oase, piele, unghii și alte țesuturi conjunctive. Este responsabil pentru menținerea rezistenței, elasticității și flexibilității acestor țesuturi pe tot corpul.

Atunci când sunt luate ca supliment alimentar, peptidele de colagen consumate în mod regulat pot deveni blocuri structurale majore care ajută la menținerea sănătății articulațiilor, oaselor, pielii, părului și unghiilor.

Eficiența colagenului marin

Colagenul este o proteină animală care poate fi extrasă din mai multe surse, însă colagenul marin este în topul listei, și pe bună dreptate. Colagenul marin este cunoscut pentru rata sa de absorbție foarte ridicată și biovalabilitatea crescută.

Atât absorbția ridicată cât și biovalabilitatea sunt conferite de dimensiunea foarte mică a peptidelor de colagen. Acesta este absorbit de 1.5 ori mai eficient în organism față de celelalte tipuri, fiind considerat cel mai bun  tip de colagen.

Daca doresti piele sanatoasa si radianta, par des si oase sanatoase, cat si incheieturi si oase sanatoase, poate ar trebui sa iei in considerare obtinerea unei cantitati de colagen mai mari din cadrul dietei. Colagenul este o proteina – material de baza pentru tesuturile conective si ofera structura parului, muschilor, unghiilor si pielii. Aceasta proteina este importanta pentru oase, dinti, tendoane si ligamente sanatoase.

Cum acționează colagenul marin în organism?

Peptidele de colagen marin sunt compuse dintr-o listă lungă de aminoacizi, printre care predomină glicina, hidroxiprolina și prolina. Odată ingerat, hidroxiprolina nu este complet digerată și poate fi regăsită în sânge. Aceste peptide de hidroxiprolină prezente în sânge stimulează celulele pielii, articulațiilor și oaselor. De asemenea, un supliment cu colagen marin stimulează crește nivelul colagenului din organism prin stimularea producției naturale.

Menține sănătatea oaselor.

Studiile realizate asupra efectelor benefice ale colagenului marin au demonstrat eficiența acestuia asupra sănătății oaselor. Colagenul marin este benefic în creșterea densității osoase, iar activitatea sa antiinflamatorie contribuie la protejarea sistemului osos de afecțiuni precum osteoartrită.

Să nu uităm de efectele benefice pe care colagenul marin le are asupra sănătății articulațiilor. Un complex cu colagen marin lubrifiază articulațiile, crescând considerabil mobilitatea și diminuând durerile.

Aportul de proteină crește considerabil.

După cum am menționat, colagenul este o proteină structurală, cea mai abundentă proteină din organismul uman. Odată ce decizi să crești aportul de colagen, automat crește si aportul de proteine. În momentul în care consumi un supliment cu colagen, consumi toți acei aminoacizi extrem de benefici pentru organismul tău.

Consumul de colagen poate contribui benefic  la îmbunătățirea antrenamentelor  la sală, la menținerea masei musculare și la o mai bună recuperare după antrenament

Daca nu știi ce tip de colagen ai nevoie, avem mai jos informațiile potrivite pentru tine:

Colagen marin Nuviline Articulatii Plus 45doze x 6g pulbere 280g

Noua formulă completă ARTICULATII PLUS  este special concepută pentru fazele de atac, în caz de dureri acute, entorse, tendinită, traumatism sau recuperare...

280g = 45 doze
Intretinerea articulatiilor

Care este compoziția colagenului marin Nuviline + pulbere de membrană de ou?

Ingrediente:

-colagen marin hidrolizat 84% (obținut natural din pește),

-praf de suc de soc 7%,

-pulbere de membrană coajă de ou 5,5%,

-pulbere de suc de acerola (Malpighia glabra) titrat in vitamina C,

Care sunt proprietățile Collagen Marine Nuviline

-Preparat pe baza de colagen marin hidrolizat bogat in vitamina C.

-Bogat în proteine și săracă în zaharuri.

Nutrient esențial pentru vitalitate:

1 doza ofera:

5g de colagen marin hidrolizat sub formă de peptide cu asimilare rapidă și complete, ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii, creste si mentine masa musculara,menține oasele sanatoase

-Sunt o sursă de energie de lungă durată

300mg  pulbere de membrana naturala de coaja de ou microdozata in elastina, acid hialuronic, glucozamina, condroitina, abordare de dezvoltare durabila,participa la intretinerea cartilajelor si tendoanelor.

-Vitamina C naturală din suc de acerola, contribuie la formarea normală a colagenului și la funcționarea normală a cartilajului

-Contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ

Cum se utilizează Colagen marin Nuviline Articulatii Plus pudra?

Luați 1 porție zilnic (1 lingură rată) cu micul dejun sau prânz.
cura de atac = 1,5 luni

Se diluează 1 doză în iaurt, brânză de vaci, compot...

Sau diluați într-o băutură cu conținut scăzut de zahăr (călduță sau la temperatura camerei): apă, ceai, ceai de plante...

Precauții:

Nu se recomandă în caz de insuficiență renală fără aviz medical.

Pentru persoanele care urmează tratamente medicale în special sau diete controlate în proteine, este indicat să se informeze medicul curant.

Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Luați ca parte a unui stil de viață sănătos.

Depozitați într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina.