Tendoled- pentru ameliorarea durerii, reducerea inflamației și accelerarea recuperării.

DURERI DE SPATE: CAUZE, SIMPTOME, TRATAMENT

Durerea poate afecta orice regiune a spatelui, din zona cervicala, la baza craniului, pana in zona inferioara a spatelui (partea lombara) si zona sacrala, in apropierea osului coccis. Durerea de spate este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii merg la medic sau isi iau zile libere. Aceste dureri nu reprezinta o afectiune, ci un simptom care poate aparea singular sau alaturi de alte manifestari ale unei boli.

Dureri de spate: coloana vertebrală

Unul dintre cele mai frecvente tipuri de dureri de spate provine din tensionarea benzilor de mușchi care înconjoară coloana vertebrală. Se întâmplă cel mai adesea în curba spatelui inferior și în baza gâtului. Aceste zone suportă mai multă greutate decât partea superioară și mijlocie a spatelui, care sunt mai puțin predispuse la probleme.

Osteoartrita poate afecta vertebrele, atunci când cartilajul dintre ele se uzează. Pintenii osoși sau o hernie de disc pot împinge nervii.

Uneori, spatele tău ar putea fi dureros fără un motiv clar. Asta se numește dureri de spate nespecifice. Ar putea proveni din mușchii slabi care nu se pot descurca în mersul zilnic, îndoirea și întinderea.

Tratamente naturiste pentru calmarea durerilor de spate

Unele dintre cele mai bune alternative naturale pentru ameliorarea durerii de spate includ exercițiile fizice, reducerea stresului .

Un program de prevenție ce trebuie să conțină gimnastica medicală pentru a genera o condiție fizică optimă, evitarea sedentarismului, fizioterapie, terapie manuală cat și tratament medicamentos.

TENDOLED- o soluție pentru calmarea și eliminarea durerilor de spate.

Ce beneficii îți oferă TENDOLED?

Conține : colagen de tip 1, rutina(vitamina P), vitamina C(acid ascorbic), bromelaină, MSM (methylsulfonylmethane)

MSM--ul este benefic pentru sănătatea oaselor, fiind eficient în special în cazuri de artrită, artrită reumatoidă și osteoartrită.

MSM este,un compus organic al sulfului.

-Sulful menține structura sănătoasă a țesutului conjunctiv prin formarea de legături încrucișate prin legături disulfidice

-Sulful asigură forța naturală țesuturilor care alcătuiesc articulația.

-Sulful asigură o bună legare a moleculelor de glicozaminoglicani (GAG), care sunt fundamentale pentru construirea blocurilor cartilajului articular.

-Consumul regulat de MSM ajută la obținerea fermă și rezistentă a cartilajelor. Mulți medici ortopedici sunt de părere că consumul regulat este bun pentru integritatea cartilajului .

-MSM ajută la producerea de glucozamină și colagen, care ajută la creșterea oaselor sănătoase.

-Ajută la formarea de țesuturi articulare și musculare noi

Ce este bromelaina?

 Bromelaina este alcatuită dintr-un amestec de enzime cu efecte active la nivelul întregului organism.

Datorită faptului că bromelaina poate să treacă de bariera digestivă, aceasta se absoarbe și trece mai departe în sânge, ajungând să aibă un rol benefic în multe parți ale organismului.

Printre beneficiile pe care bromelaina le aduce din punct de vedere al digestiei se numară și reglarea Ph – ului. De asemenea, exista studii care arată că această enzimă este implicată inclusiv în coagularea sangvină și în accelerareă procesului de cicatrizare a rănilor.

Ajută la diminuarea durerilor articulare.

Datorită proprietaților ei antiinflamatorii, bromelaina este utilă în tratarea durerilor provocate de artroza si de artrită. De asemenea, se folosește și în cazul durerilor și al umflăturilor provocate de entorse, luxatii sau leziuni musculare.

Ce beneficii oferă Rutin(vitamina P)?

Ajută organismul să metabolizeze grăsimile și proteinele.

Ajută la dezvoltarea și întreținerea oaselor, cartilajului, dinților și gingiilor și în formarea țesutului conjunctiv.

Are proprietăți antiinflamatoare și anticoagulante. Prin urmare, are un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular, deoarece îmbunătățește circulația și previne formarea cheagurilor, a trombilor. Prin întărirea capilarelor, poate să prevină accidentele vasculare cerebrale. De asemenea poate ajuta în cazul edemelor venoase, în special la nivelul picioarelor, prevenind astfel evoluția bolilor cronice venoase

Ajută organismul să utilizeze vitamina C și să mențină colagenul, ambele fiind importante pentru formarea pielii și a țesuturilor sănătoase

Colagen de tip 1

Colagenul de tip 1 este cel mai frecvent tip de colagen care se gasește în mod natural în organism. Reprezintă 90% din depozitele de colagen ale corpului și se găsește chiar sub suprafața pielii, în derm.

--sprijină mobilitatea articulară

--este rapid absorbit în organism, datorită calității colagenului folosit

--sprijină sănătatea și flexibilitatea articulațiilor și tendoanelor.

Mod de administrare:

Se recomandă adulților câte 1 capsulă pe zi de preferință după ora mesei, cu un pahar cu apă. Se recomandă utilizarea regulată timp de cel puțin 2 luni.