Ingredientele naturale sunt adevărate comori pentru îngrijirea și frumusețea corpului, iar Uleiul de Argan se numără printre ele.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegi produsele pe bază de Ulei de Argan:

  • Conține o serie de nutrienți - este alcătuit în principal din acizi grași și o varietate de compuși fenolici.
    Astfel, el este o sursă bună de acizi grași linoleici și oleici, 2 grăsimi cunoscute pentru susținerea sănătății organismului.
    De asemenea, Uleiul de Argan este recunoscut pentru nivelul ridicat de vitamina E și A, având proprietăți de hidratare, hrănire și protejare a pielii și părului.

  • Are proprietăți ani-inflamatorii și antioxidante - ajutând la reducerea inflamației și a stresului oxidativ.

  • Reduce semnele îmbătrânirii - studiile clinice indică faptul că Uleiul de Argan poate fi eficient în reducerea semnelor de îmbătrânire.

  • Remediu utilizat pentru tratarea afecțiunilor inflamatorii ale pielii.

  • Hidratează pielea datorită acizilor grași din componența sa.

  • Vergeturile sunt adesea prevenite sau estompate cu ajutorul produselor pe bază de Ulei de Argan.

Bazându-se pe toate aceste beneficii ale ingredientului-minune, specialiștii Gerocossen au creat gamele Argan Line și Argan Bio.


Pentru momentele tale de răsfăț, alege untul de corp luxuriant Argan Line care hidratează pielea și îi dă suplețe! Datorită complexului de ingrediente ce conține Ulei de Argan, Unt de Shea, Ulei de Migdale și Ceară de Albine, acesta oferă pielii vitaminele și lipidele necesare pentru un aspect catifelat. Se absoarbe rapid și poate fi folosit și pentru masaj.



Tratează călcâiele uscate și crăpate cu Tratamentul Intensiv pentru Călcâie Argan Line - este conceput sub forma unei creme hidratante pentru călcâie, ce conține în componența sa Ulei de Argan și Uree. Prin aplicarea cremei, pielea uscată și aspră este hidratată, rămânând netedă și catifelată la atingere. Se recomandă aplicarea cremei pe călcâie și masarea lor până când produsul este absorbit complet.



Pentru părul uscat și deshidratat, experții Gerocossen au creat Masca pentru Păr Argan Line - conține Ulei de Argan, Ulei de Ricin și Keratină, contribuind la refacerea firului de păr. Având o formulă îmbogățită cu 3 tipuri de ulei, este perfectă pentru părul uscat și deteriorat, păr vopsit sau afectat de razele soarelui. Masca de păr reparatoare ajută la creșterea densității și grosimii firelor de păr și tratează vârfurile despicate, ceea ce în timp are ca efect reducerea numărului de fire de păr rupte.Uleiul de Argan are un conținut ridicat de vitamina A, E (activitate antioxidantă) și F (activitate nutritivă și emolientă), Omega 3, Omega 6, Omega 9 și antioxidanți, de aceea masca de păr cu ulei de argan ajută la hidratarea firelor de par. Rezultatul este un păr plin de viață, strălucitor și ușor de coafat.


Un adevărat tratament Spa conceput special pentru tine este Crema de mâini hidratantă din gama Argan Line. Avănd la bază Uleiul de Argan, cunoscut pentru efectul de hidratare intensă, dar și pentru cel antioxidant, crema de mâini hidratează, hrănește și catifelează pielea uscată și iritată. Elementele nutritive din componența sa se absorb rapid, lăsând în urmă o piele netedă și catifelată la atingere și, folosită în mod regulat, dimineața și seara, o protejează împotriva efectelor negative cauzate de temperaturile scăzute.



Cremele Gerocossen din Gama Argan Bio sunt adaptate în funcție de vârstă și sunt îmbogățite cu coenzima Q10 și homeostatine, ajutând la hidratarea pielii, reducerea ridurilor, regenerarea celulelor pielii, precum și la încetinirea procesului de îmbătrănire cutanată. Acestea pot fi incluse într-o rutină de zi cu zi de îngrijire a tenului, fie pentru cel matur, fie pentru cel uscat, de la curățarea pielii până la hidratarea sa. Sunt ușor de aplicat, se absorb repede și nu blocheaza porii.


Crema hidratanta ARGAN BIO 25+

Dedicată tenului tânăr, având rolul de a preveni îmbătrânirea prematură.

Efect regenerant datorită uleiului bio de argan.

Aloe Vera hidratează și calmează tenul în profunzime.

Protejează împotriva radiațiilor UV – SPF 10.

Oferă tenului un aspect luminos și radiant.

Textură lejeră, intră rapid în piele, fără a lasa urme grase!


Crema antirid pentru riduri fine ARGAN BIO 35+ 

Estompează ridurile fine.

Menține aspectul tânăr timp îndelungat.

Conține ulei de argan bio, coenzima Q10 și Homeostatine.

Protejează împotriva radiațiilor UV – SPF 10.

Reduce semnele de oboseală și stres, oferind un efect de luminozitate a tenului.


Crema antirid pentru combaterea ridurilor vizibile ARGAN BIO 45+

Estompează ridurile vizibile și liniile de expresie.

Previne viitoarele semne ale îmbătrânirii.

Formulă bazată pe complexul Anti-Age
(Ulei de Argan organic, Coenzima Q10 și Homeostatine).

Aspect neted și suplu, sporește fermitatea tenului.

Protejează tenul de radiațiile UV – SPF 10.

 

Crema antirid pentru combaterea ridurilor adânci ARGAN BIO 55+

Repară ridurile adânci a tenului matur, eliminând semnele de îmbătrânire.

Previne viitoarele semne ale îmbătrânirii.

Stimulează procesul de regenerare celulară.

Conține o concentrație dublă a complexului Anti-Age față de alte creme

Poate fi utilizată pe durata nopții, atunci când tenul se află în plin proces de relaxare și recuperare

Protejeaza tenul de radiatiile UV – SPF 10


Pastrează-ți întotdeauna frumusețea naturală și nu uita că #SecretulFrumusețiiTaleEștiTu!