Spirulina este singurul produs vegetal care conține toți aminoacizii esențiali și neesențiali, necesari organismului uman. Un alt produs natural similar nu există, de aceea persoanele care consumă spirulină sunt asigurate cu o sursă unică de energie și vitalitate.

Spirulina este una dintre cele mai vechi forme cunoscute de pe pământ, iar institutele de cercetare au descoperit, în componența acestei alge peste 280 de substanțe necesare organismului uman, dintre care aminoacizi esențiali, acizi grași nesaturați de tip Omega3-Omega6, glicoli. Iată de ce administrarea de spirulină este necesară, chiar din fragedă copilărie.

Potrivit medicilor, suplimentul alimentar Se-Spirulin, elaborat de cea mai mare companie română din domeniu, Hofigal, reglează funcțiile metabolice și întărește sistemul imunitar. Acesta asigură fitonutrienții esențiali pentru restabilirea stării de sănătate și stopează pierderea prematură a vitalității organismului.


De exemplu, seleniul din componența comprimatelor, în asociere cu spirulina, mărește rezistența țesuturilor la oxidare, iar combinat cu vitamina E, stopează vătămarea și distrugerea celulelor și stimulează producția de anticorpi. Astfel, persoanele care consumă spirulină au un organism plin de vitalitate și energie, fiind mai protejat de diferiți viruși sau maladii.

Se-Spirulin se administrează în cure lungi, câte un comprimat sau două de 3 ori în zi, ceea ce contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire precoce a țesuturilor. De asemenea, suplimentul alimentar susține funcționarea normală a ficatului, menține sănătatea tubului digestiv și normalizează microflora intestinală.

Se recomandă administrarea Se-Spirulin cu 30 de minute înainte de fiecare masă, fapt ce va mări capacitatea de apărare naturală a organismului, normalizând nivelul colesterolului din sânge. Mai mult decât atât, suplimentul alimentar Hofigal controlează senzația de foame și ajută la menținerea greutății corporale, întârzie îmbătrânirea prematură a ochilor și mărește acuitatea vizuală.

Spirulina este definită de catre Organizația Mondială a Sănătății drept sursă a 49 de substanțe bioactive și ca supliment alimentar cu acțiune terapeutică în peste 70% din maladii. De asemenea, doar spirulina conține vitamina B12 în mediul vegetal, ceea ce o face obligatorie pentru consum. După anotimpul rece, Se-Spirulin este suplimentul cel mai potrivit pentru fortificarea organismului.