Linia BabyCoccole oferă îngrijire zilnică pentru categorii de virsta cuprinsa intre 0 + ani până la +12 ani cu produse de calitate superioară, toate testate dermatologic și fabricate cu îngrijire maximă pentru a satisface nevoile igienice ale bebelușilor dvs. și, în același timp, pentru a menține echilibrul fiziologic natural al pielii.

Cele mai multe produse au cele mai bune și mai eficiente ingrediente din lumea plantelor, unde putem menționa:

-mușețel,

-vitamina F din ulei de in,

-vitamina E,

-castan de cal,

-beta-glucan de ovăz,

-proteine din fructe de migdale și toată delicatețea și aroma minunată a apei de floare de crin, caracteristică tuturor produselor babycoccole.

Produsele babycoccole au o perioadă de valabilitate minimă de 30 de luni și se recomandă ca, odată deschise, să citească descrierile relevante atașate ambalajului.

Ceea ce distinge linia noastră este îngrijirea maximă oferită bebelușilor și copiilor cu piele delicată până la atopică, oferind un tratament specific pentru aceste piele foarte uscată și foarte sensibilă. Formula specifică oferită de babycoccole face produsele nu numai eficiente, ci și autoconservatoare și garantează stabilitate și eficiență în timp.

Produsele dau o mângâiere proaspătă și delicată, pentru a oferi o plăcere senzorială deosebită mamelor și bebelușilor în orice moment al zilei.