După un sezon rece, în care șuvițele tale au fost supuse frigului și deshidratării, urmează o perioadă potrivită pentru a acorda mai mult timp îngrijirii capilare și a transforma părul uscat într-unul sănatos și plin de vitalitate!

Apeleaza la produsele din ingrediente naturale Geroccosen, formulate într-un complex BIO-vegetal din Ghimbir, Rozmarin, Eucalipt, Quinoa, proteine de matase, Aloe Vera, Soia, Avocado sau Cocos. Acestea hrănesc și hidratează părul de la rădăcină pană la varfuri, ceea ce previne ruperea firelor și apariția varfurilor despicate, astfel că părul tău va deveni mai sănătos, mai suplu și mai strălucitor.

Află acum ce ritual de îngrijire să alegi în funcție de tipul tău de păr!

Părul Gras - Gerocossen Natural Care Șampon păr gras (lămaie, eucalipt)

Uleiul de lămaie este un ingredient de bază pentru o curățare riguroasă a scalpului, ce favorizează echilibrarea pH-ului. Eucaliptul și Rozmarinul sunt alte 2 secrete regăsite în Șamponul pentru păr gras, deoarece elimină impuritățile și sebumul în exces. Astfel, acest șampon purifică scalpul, reface echilibrul pielii capului și reduce secreția de sebum.


Părul cu Mătreță - Gerocossen Natural Care Șampon tratament contra mătreții (rozmarin, mentă)

Acest “musafir” nepoftit al scalpului se instalează la rădacina firului de păr și îți oferă un aspect neplăcut. Poți combate efectele mătreții cu ajutorul șamponului tratament din gama Natural Care destinat acestei probleme. Acesta are la bază Rozmarin - un ingredient cu efect tonifiant, antiseptic și antibacterian, combatand eficient mancărimea resimțită din pricina mătreții. Alte proprietăți ale Rozmarinului sunt – antifungic, astringent, decongestionant, și de reducere a excesului de sebum și a cojilor inestetice de pe scalp. Menta, aflată și ea în componență, are acel efect răcoritor, pe care ți-l dorești la finalul șamponării. Acest șampon anti-mătreță acționează în 3 moduri diferite: îndepărtează mătreața de pe firul de păr și de pe scalp, calmează mancărimea pielii capului, restabilește echilibrul florei scalpului.


Părul cu Tendințe de Cădere - Gerocossen Natural Care Șampon tratament contra căderii părului (ricin, ghimbir) 

Căderea părului a devenit, deja, o problemă „modernă”. Nu-ți pierde încrederea, însă, Uleiul de Ricin și de Ghimbir stimulează circulația sangelui la nivelul scalpului și ajută firul să își întărească rădăcina! Spală părul cu acest șampon și te vei bucura, în curand, de fire rezistente chiar și în fața căldurii excesive!

Asigură-te că începi să acorzi mai mult timp îngrijirii părului tău, pentru un aspect strălucitor, înainte de sezonul cald! Mizează pe ajutorul oferit de ingredientele naturale din componența produselor GEROCOSSEN și vei redescoperi frumusețea ta unică.

Nu uita, #SecretulFrumusetiiTaleEstiTU!