Știm cu toții că nivelul ridicat de colesterol „rău“ în organism declanșează formarea pe pereții vaselor a plăcilor aterosclerotice (acumularea grăsimilor și extinderea țesutului conjunctiv), care îngustează și deformează vasele de sânge, ceea ce la rândul său constituie cauza dereglării circulației sanguine, afectând, respectiv, organele interne. Pentru ca nivelul de colesterol să rămână normal, este importantă alimentarea sănătoasă şi corectă, dar, în special, să avem un stil de viață activ, să respectăm recomandările medicului, iar dacă este necesar să introducem în dietă suplimentele nutritive necesare.

Hof Lipomin de la Hofigal este un supliment biologic natural, absolut inofensiv și eficient, care ajută la controlarea nivelului de colesterol din organism. Hof Lipomin a primit Medalia de aur pentru calitatea și capacitatea sa înaltă de a reduce în mod natural colesterolul și trigliceridele.

Unul dintre principalele ingrediente active din componența Hof Lipomin este extractul de topinambur. Topinamburul conține un complex de fito-substanțe, care acționează ca antioxidanți, în timp ce inulina din topinambur restabilește flora intestinală și contribuie la reglarea digestiei și la detoxifiere.


Uleiul din semințe de in conţine din abundență acizi nesaturați omega-3 și omega-6, care sunt bine cunoscuți în activitatea sistemului nervos central; conține acid oleic, care are funcție protectoare și antioxidantă, contribuind la secreția normală de testosteron.


Extractul de praz conține şi fibre, inclusiv solubile în apă, care ajută la digestia normală. Substanțele alliin și allicin conținute în acesta au efect antihelmintic și antibiotic; fiind şi sursă de oligoelemente.