Ce poate fi mai chinuitor decât un nas înfundat, însoțit de tuse? Dar un nas plin de secreții, la un copil care încă nu știe să-l sufle!?

Coșmarul mămicilor de bebeluși a fost soluționat de către experții elvețieni ai companiei Rossmax, care au creat un nebulizator unic, 3 în 1.

Mai mult decât atât, nebulizerul Rossmax 3 în 1 NK1000 produce un zgomot foarte mic, fiind dotat cu amortizor și design special, menit să absoarbă vibrațiile. Respectiv, copiii nu vor mai avea frică de procedurile inhalatorii, din cauza utilizării aparatelor zgomotoase.

Astfel, Rossmax 3 Breath este un nebulizator cu compresor, care permite administrarea eficientă a medicației în căile respiratorii superioare și periferia plămânilor. Acesta este dotat cu o cupă cu valvă ce poate fi ajustată, în funcție de necesitățile utilizatorului, iar dimensiunea particolelor nu se va modifica.

Cu ajutorul irigatorului nazal, cu care este dotat aparatul elvețian, se pot spăla cavitățile nazale și rinofaringele pentru a înlătura secrețiile, mucusul și substanțele nocive, calmând astfel și manifestările alergice. Adaptoarele nazale sunt din silicon antialergic, confortabile și moi la atingere, ce asigură o închidere ermetică.

Rossmax 3 în 1 NK1000 dispune de un aspirator nazal absolut unic din punct de vedere al tehnologiei. Acesta este dotat cu 2 pompe, una de nebulizare și alta de aspirare, ceea ce asigură o igienă maximă, împiedicând infecțiile încrucișate. În plus, nivelul de vacuum al aspiratorului nazal, la fel, poate fi ajustat în funcție de necesitățile celui care îl utilizează. Aspiratorul nazal este o soluție sigură în cazul obstructiei nazale la copii, întrucât acesta nu doar înlătura mucusul, dar reduce și congestia și curăță chiar și nasul înfundat.

Nebulizerul Rossmax 3 în 1 NK1000 a fost conceput pentru a oferi îngrijire completă și eficientă în toate afecțiunile respiratorii. Toate produsele elvețiene Rossmax corespund celor mai recente standarde de calitate din domeniul medical, fiind distribuite în peste 50 de țări ale lumii.