Bun venit intr-o lume in care ingredientele naturale se contopesc in texturi incantatoare si arome delicioase pentru a-ti oferi o experienta de ingrijire unica!

Ingrijeste-ti pielea cu formule naturale eficiente, create pentru a-ti conferi rezultatele dorite in functie de tipul de piele si de varsta ta.

Beneficiaza de o gama completa de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului tau, create dupa cele mai recente tehnologii in domeniu, respectand sanatatea si siguranta pielii tale!

 PUTEREA NATURII 

-          pentru ca Natura este pasiunea noastra!

TRANSPARENTA                                                                                     

-          formulele noastre nu contin parabeni!!!                   

-          sunt testate dermatologic!!!      

 CALITATE CONSTANTA

-          datorita sistemului integrat de control al calitatii, toate loturile de produse fabricate sunt supuse la teste amanuntite pentru a ne asigura de faptul ca de fiecare data consumatoarele noastre beneficiaza de aceleasi standarde inalte de calitate.

DEZVOLTARE CONTINUA

-          noile texturi si parfumuri ale produselor Elmiplant sunt dezvoltate pe baza ultimelor generatii de materii prime, furnizate de cei mai renumiti producatori din Europa.

Toate formulele sunt testate prin metode 'in vitro' si 'in vivo*' atat in cadrul laboratoarelor firmei noastre, cat si in colaborare cu cele mai recunoscute laboratoare independente din Europa - EVIC International si BIOBASIC Europe. Aceste teste clinice stau la baza tuturor rezultatelor mentionate pe ambalaje, ca garantie a eficientei lor.

*Testele in vivo sunt realizate de catre voluntary si nu pe animale.