Produse complementare ce ajută la recuperarea mai rapidă a organismului după Covid19. Sunt o serie de vitamine, microelemente și substanțe biologic active care se recomandă în fortificarea imunității și ajută la regenerarea celor mai afectate sisteme ale organismului. Aceste recomandări sunt bazate pe prescripțiile medicilor din întreaga lume ca produse adjuvante în schemele în perioada de recuperarea post - COVID19.

1. Vitamina C 1000 mg


Antioxidant puternic și regenerant. Fortifică imunitatea și ajută la refacerea țesuturilor deteriorate a zonelor afectate de virus – plămâni, rinichi, a vaselor sangvine!

2. Omega 3 1000


Protecția și regenerarea sistemului cardiovascular. Deoarece virusul Covid-19 afectează toate sistemele organismului, inclusiv creierul, inima și vasele sangvine, Omega 3 contribuie la restabilirea și menținerea funcției normale a creierului si a inimii!

3.Silimarina 150 mg


Protejează și regenerează celulele hepatice afectate în urma unui tratament antiviral și antibacterian și în urma acțiunii nocive a virusului Covid-19. De asemenea are efect detoxifiant si depurativ.

4. Magneziu 400 mg



Are efect benefic asupra sistemului nervos și muscular. Are efect calmant si somnifer ușor, reduce stările de agitație. Contribuie la funcționarea normală a mușchilor, respectiv restabilește forțele, reduce oboseala și stările de slăbiciune.