Normoponderol  – te  ajută  la detoxifierea  organismului  și pierderea în greutate

Toată  înțelepciunea vieții este concentrată în natură. În ea este- trecutul nostru, prezentul și viitorul. Mai mult de 150 de ani, atîrnîndu-se cu grija fața de natură ,compania  PLANTAVOREL  încearca să ia tot cei mai bun din ea. Principiul companiei – o combinație dintre știinta și produse de origine naturistă. Folosind produsele PLANTAVOREL  pentru sine și familia d-voastră, puteți fi sigur că veți obține o calitate excelentă.

PLANTAVOREL  reprezintă o serie de suplimente  bazate pe principii active din plante naturale și extracte de plante din fructe, legume și cereale, atât pentru pacienți cit și p/u  oameni sănătoși. Aceste produse ajută  în prevenirea și tratamentul multor boli. Spre deosebire de analogi  sintetici, produsele PLANTAVOREL sunt non-toxice si nu au efecte secundare.

Unul dintre cele mai populare și eficiente produse este – NORMOPONDEROL. Este un produs pentru detoxifierea  colonului și stimularea  f-ției excretorii a intestinului. Fiți de acord, prea mulți dintre noi suferă de constipație. Cum să scapi de aceasta problem  neplacută  și în același timp  să pierzi cîteva kilograme in plus? Acest lucru este posibil datorită produsului NORMOPONDEROL. Acesta nu numai că stimulează funcțiile excretorii a organismlui, dar, de asemenea, elimină produsele finale ale metabolismului, absoarbe o cantitate mare de lichide ,are un efect laxativ și detoxifiant,, efect diuretic  și de stimulare a secreției bilei.

Astfel, utilizînd  NORMOPONDEROL are loc detoxifierea întregului  organism. Normoponderol  elimină substanțele stagnate în organism, care, după cum știți, duc la pierderi  semnificative în greutate. Acest proces este nedureros pentru organism și provoacă, de asemenea un efect rapid de recuperare. NORMOPONDEROL este un produs inofensiv, deoarece este compus din substanțe active din scoarța de crușin, mesteacan, traista-ciobanului, cicoare , păpădie si ulei volatile de fenicul. Prin urmare, tratamentul cu  NORMOPONDEROL,se repeată  de 3-4 ori pe an timp de 14 zile, căte3 comprimate pe seara (pacienți cu greutate mai mică de 70 kg), sau 4 comprimate (pacienți cu greutate mai mare de 70 kg).

Slăbește sănătos  cu NORMOPONDEROL!