Anghinarea este o revelație a cercetărilor medicale mondiale, deoarece este o plantă uimitoare prin proprietățile terapeutice pe care le are. Frunzele, tulpinile și rădăcinile acestei plante sunt folosite pentru a se obține extracte dovedite a fi utile pentru tratarea anumitor afecțiuni de spectru digestiv sau hepatic sau pentru scăderea colesterolului.

Anghinarea, folosită în combaterea multor afecțiuni

Anghinarea este folosită pentru a stimula secreția de bilă din ficat, ajutând la reducerea simptomelor de arsuri la stomac, a mahmurelii produse de alcool, a colesterolului mărit, a sindromului de colon iritabil, dar și în cazuri de probleme renale, anemie, retenție de apă, artrită, infecții ale vezicii urinare etc.

Acestea sunt motivele pentru care calitățile plantei au fost valorificate de către divizia de cercetare-dezvoltare de la Hofigal într-un produs care a făcut istorie: MagAnghinar. Iată ce ne-au declarat specialiștii de aici:

MagAnghinar nu produce consecințele statinelor

”Rezultatele clinico-biologice ale unui studiu desfășurat cu câțiva ani în urmă la Spitalul Colentina au arătat că MagAnghinar,  suplimentul alimentar care conține extract de frunze de anghinare și săruri organice de magneziu, nu numai că reduce sindromul gastro-biliar și pe acela de colon iritabil cu care se confruntă extrem de multe persoane, dar normalizează și colesterolul. A dovedit capacitate similară cu a statinelor, nu și consecințele mai puțin dorite ale acestuia! – afirmă interlocutorii noștri.

MagAnghinar un produs sinergic de mare valoare

Trebuie menționat că și sărurile de magneziu din surse naturale prezente în acest supliment reprezintă o adevărată cheie către sănătate, împreună generând un efect sinergic de mare valoare, ceea ce recomandă produsul nostru într-o serie de afecțiuni.

Iată câteva dintre proprietățile suplimentului MagAnghinar: susține funcționarea normală a sistemului hepato-biliar și a funcției secretorii a bilei, tonifică ficatul și sprijină buna funcționare a acestuia favorizând regenerarea celulelor hepatice. De asemenea,  intervine favorabil în metabolizarea colesterolului, participă la metabolismul lipidelor și contribuie la menținerea în limite normale a tensiunii arteriale. Proprietățile anghinarei și ale magneziului susțin sănătatea tractului digestiv prin funcționarea normală a procesului de digestie și ajută la eliminarea toxinelor din organism. În sfârșit, dar nu în cele din urmă, susține activitatea rinichilor, crește volumul de urină, favorizează eliminarea din organism a surplusului de apă, a acidului uric, ureei și a substanțelor azotate toxic – subliniază specialiștii Hofigal.

Care este modul de administrare al suplimentului MagAnghinar?

•          Adulţilor 2 – 3 comprimate de 3 ori pe zi cu 10-15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului.

•          Copiilor între 3-7 ani: ½ comprimat de 3 ori pe zi cu 10-15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului.

•          Copiilor între 7-10 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi cu 10-15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului.

•          Copii între 10-15 ani: jumătate din doza adultului cu 10-15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului.

Dintr-un stil de viață echilibrat, sănătos, nu poate lipsi anghinarea ca aliment. Pentru a o găti, se taie mai întâi lujerul și se păstrează vârful. Miezul anghinarei, adică receptaculul florii, se consuma ca atare sau în salate, fiind considerat cea mai gustoasă parte a plantei. Introduceți anghinarea în meniul obișnuit și veți avea numai de câștigat!” – conchid specialiștii Hofigal, cea mai mare companie de suplimente alimentare cu capital românesc de pe piața noastră.