Ce faci însă dacă pierzi mai multe fire sau dacă ai perioade lungi în care părul rămâne pe pernă, pe perie sau la duș? Cauți o soluție de îngrijire completă, care să te ajute pe termen lung! Aici intervin specialiștii GEROCOSSEN, cu peste 30 de ani de experiență în crearea formulelor naturale.

Deși primăvara și toamna sunt anotimpurile în care ne confruntăm mai des cu problema căderii părului, și soarele poate agrava acest simptom. Căldura poate usca și deteriora firul de păr, iar stresul nu face decât să contribuie la adâncirea problemei. Este momentul perfect să introduci în rutina ta de îngrijire a părului produsele Capilar+, una dintre cele mai apreciate game de la GEROCOSSEN.

Produsele de îngrijire a părului și scalpului Capilar+ sunt formulate pe bază de procapil (biotonoyl tripeptide-1, apigenin, acid olenolic) și extract din scoarța arborelui de chinină, două ingrediente ce au rolul de a fortifica rădăcina firului de păr și de a stimula creșterea de noi fire sănătoase. Gama conține 5 produse cheie (3 tipuri de șampon în funcție de problemele specifice ale părului), un balsam și o loțiune, ce compun un ritual complet de îngrijire. Nu trebuie să îți schimbi programul, ci doar să înlocuiești produsele pe care le folosești în mod normal cu formulele Capilar+.

1Șamponul tratament este recomandat tuturor tipurilor de păr și este creat cu ginseng, apigenin, acid onealolic și chinină. Acest complex fitoterapeutic natural are acțiune triplă asupra principalelor cauze ale alopeciei: micro-circulația deficitară, atrofia foliculară și îmbătrânirea foliculului. Produsul îmbunătățește micro-circulația sanguină la nivelul scalpului, fortifică rădăcina firului de păr și favorizează creșterea. Poți testa și varianta de șampon pentru păr gras sau păr cu mătreață.


2. Balsamuleste special conceput pentru îngrijirea părului fragil, predispus la cădere. Acesta are o formulă bazata un complex de substanțe active: extract din scoarța arborelui de chinină, ginseng și procapil (biotonoyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic) și are rolul de a netezi părul. După folosire, va fi ușor de pieptănat, iar firele nu se vor mai rupe.3. Loțiunea tratament cu ginseng, nuc, urzică și chinină îmbunătățește micro-circulația sanguină la nivelul scalpului, are acțiune fortifiantă asupra rădăcinii firului de păr și favorizează creșterea unor fire sănătoase și viguroase.

Recomandăm să utilizezi aceste trei produse împreună, pentru rezultate vizibile!