Cum în sezonul cald se întamplă să petrecem majoritatea timpului sub lumină și căldura soarelui, fie în oras, fie în vacanță, este absolut necesar să aplicăm zilnic creme și loțiuni de protecție împotriva radiațiilor UVA/UVB. Aceste radiații sunt dăunătoare pe tot parcursul anului, însă mai puternice și mai nocive sunt în lunile de vară, cand nivelul nostru de expunere este mai ridicat.

De aceea, specialistii GEROCOSSEN au dezvoltat gama Natural Sun pentru nevoile întregii familii în lupta împotriva radiațiilor nocive. Astfel, avand la bază ingrediente naturale și filtre minerale, loțiunile asigură o piele fără arsuri, hidratată și gata să țină piept provocărilor sezonului estival.

Gama GEROCOSSEN Natural Sun conține produse de protecție solară pe bază de:

-Filtre minerale - oxid de zinc și bioxid de titan, fiind utile în combaterea radiațiilor solare, pe care le reflectă, actionand ca o barieră în calea lor către piele-Ulei de Karanja – este un filtru natural pentru radiațiile solare; în plus este un emolient deosebit de bun ce previne deshidratarea și uscarea pielii.

-Ulei de Măsline - Acesta acționează ca un antioxidant, împiedicand îmbătranirea prematură a pielii.

-Ulei de Morcov - o adevarată comoară pentru pielea ta, acesta este bogat în Beta-Caroten, ce previne arsurile solare și îmbătranirea prematură a pielii. Uleiul de semințe de morcov ajută la vindecarea pielii uscate și echilibrează gradul de hidratare al epidermei.

Gama Gerocossen NATURAL SUN este îmbogățită cu:

-ulei de Argan;

-Aloe Vera;

-Galbenele;

-acizi grași Omega 3 și Omega 6.


Gerocossen Sun Lotiune-spray protectie solara copii SPF50 200ml

Grija pentru copii este pe primul loc, de aceea trebuie să ne asigurăm că statul la plajă și bălăceala de la piscină nu lasă urme pe pielea lor sensibilă. Loțiunea cu SPF 50 este special creată să asigure un grad ridicat de protecție, exact ceea ce are nevoie cel mic. Pielea este îngrijită în mod delicat și păzită de radiații prin sistemul de protecție 100% natural pe bază de filtre minerale în asociere cu uleiuri naturale cu rol de protecție: Ulei de Karanja, Ulei de Morcov bogat în Beta-Caroten și Ulei de Cătină. Toate aceste ingrediente asigură necesarul de elemente pentru o piele hidratată și protejată. Nici nu este nevoie să îl reții pe prichindel prea mult de la joacă. Loțiunea are o formulă ușoară, ce se absoarbe repede în piele și un aplicator prietenos.


Spray protectie solara pentru copii SPF 30 Gerocossen Sun 200 ml

Spray-ul cu factor SPF 30 oferă protecție ridicată pentru pielea delicată a copiilor. Oferă protecție optimă împotriva radiațiilor UVA/UVB și previne arsurile solare. Este rezistent la apă, însă trebuie reaplicat frecvent, în special după ștergerea cu prosopul. Îmbogățit cu Ulei de Argan și acizi grasi Omega-3 și Omega-6, laptele de corp protejează epiderma împotriva deshidratării și catifelează pielea. Ofer protectie optima impotriva radiatiilor UVA/UVB si previne arsurile solare. Spray-ul este rapid absorbit în piele după aplicare și nu lasă o senzație lipicioasă. Produsul are un miros plăcut pentru copii și este simplu de aplicat datorită recipientului.

Pentru tine am găsit o cale de mijloc. Știm că îți dorești să te simți ocrotită în fața radiațiilor solare, însă preferi și un bronz discret, care să se combine  cu ținutele colorate de vară. De aceea, cea mai buna alegere ar fi o loțiune de protecție cu SPF 30.


Gerocossen Sun Lotiune protectie solara spray SPF30 200ml

În cazul in care te razgandesti si iti doresti o protectie mai mare, pentru a nu risca arsuri de piele si alte probleme dermatologice, poti folosi crema cu SPF 50. Ambele beneficiaza de o formula usoara, care se absoarbe rapid in piele si asigura o protectie desavarsita prin ingredientele naturale din componenta. Filtrele minerale se contopesc cu uleiurile naturale de Karanja, Morcov si Masline pentru a servi drept un rasfat hranitor pe pielea ta, pazind-o insa de radiatii. Nu uita sa o imparti si cu partenerul!



Gerocossen Sun Lapte protectie solara SPF50 200 ml

În cazul în care te răzgandești și îți dorești o protecție mai mare, pentru a nu risca arsuri de piele și alte probleme dermatologice, poți folosi crema cu SPF 50. Ambele beneficiază de o formulă ușoară, care se absoarbe rapid în piele și asigură o protecție desăvarșită prin ingredientele naturale din componentă. Filtrele minerale se contopesc cu uleiurile naturale de Karanja, Morcov și Măsline pentru a servi drept un rasfăț hrănitor pe pielea ta, pazind-o însă de radiații.

Nu uita să o împarți și cu partenerul!


Gerocossen After Sun balsam calmant dupa plaja mentol 200ml

După o zi petrecută prin soare, fie că te afli pe litoral, în vacanță sau prin oraș, calmează-ți pielea cu un balsam. Acesta are o formulă îmbogățită cu Ulei de Cătină, Ulei de Susan, Aloe Vera și Pantenol pentru ca pielea ta să își revină la hidratarea optimă după expunerea solară și să își recapete catifelarea. Senzația de confort și prospețime este exact ce ai nevoie pentru a te relaxa la final de zi. 



Set Cadou Gerocossen Sun Lapte protectie solara SPF30 200ml + Aloe Vera Pure gel fata&corp 200ml Human Care 

Pentru tine am creat și seturi 1+1 Gratis, unde la un SPF 30 primești un gel perfect după plajă din Aloe Vera. Acest gel asigură o protecție intensă, acțiune răcoritoare și calmantă a pielii. Aplicat regulat, acesta contribuie la menținerea echilibrului hidro-lipidic al epidermei. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile și delicate. Se absorbe rapid și nu lasă pete grase pe țesături.

Indiferent de anotimp, asigură-te că acorzi atenția necesară rutinei tale de îngrijire și amintește-ți că #SecretulFrumusetiiTaleEstiTu.

Bucură-te, Zambește mai mult și alege întotdeauna produse pe bază de Îngrediente naturale!