Vara - momentul din an în care mirosul brizei mării, nisip încins și loțiune de plajă se îmbină cu serile călduroase petrecute la un pahar de limonadă pe terasă. Totuși, vara aduce cu sine necesitatea de a avea mai multă grijă de pielea și părul nostru, căci ele sunt predispuse mai mult ca oricand deshidratării și degradării.

In acest anotimp părul tau are o nevoie vitală de îngrijire cu produse speciale, pentru a arăta viguros și strălucitor. În timp ce șuvițele tale se scaldă în apa cu clor a piscinei sau în cea plină de sare a mării, soarele acționează la randul său și conduce la degradarea firelor de păr, ceea ce va duce la un aspect nesănătos. În plus, zilele petrecute în oras, cu căldură, poluare și praf, își pun amprenta negativă asupra stării podoabei tale capilare.

Cum poți combate efectele nocive ale soarelui și prafului asupra părului tău?

Gama Keratin+  este dedicată tuturor tipurilor de păr și are în componență complexe BIO-vegetale din ingrediente naturale ce hrănesc și hidratează de la rădăcină și pană la varfuri.

Ce este keratina și cum acționează?

Keratina este o proteină, un constituent natural al firului de păr (și al unghiilor) ce are rol de protecție. Specialiștii GEROCOSSEN o utilizează ca ingredient principal al gamei Keratin+ pentru păr deteriorat, în care acționează atât în interiorul, cât și în exteriorul firului de păr. Moleculele mici penetrează firul de păr și îi refac structura, iar moleculele mari oferă volum părului, dar și protecție față de agresiunile din mediu.

Alături de alte substanțe active atent selecționate, precum ulei de Migdale, filtre UV, pantenol și ulei de Jojoba, produsele pentru păr cu keratină repară, regenerează și revitalizează, în funcție de nevoile specifice.

Ce conține gama?

Gama Keratin+ conține 3 produse esențiale pentru un tratament complet al părului devitalizat. Fie că părul tău este uscat de la vânt și praf, fie că e deteriorat de la produse cosmetice nepotrivite, sau are pur și simplu, nevoie de mai multă atenție, iată formula care-l va readuce la viață!

Pasul 1Curățarea aprofundată a scalpului și părului cu unul din aceste 3 șamponuri!


Șampon cu ulei de migdale și keratină - acționează sinergic pentru a hidrata firul de păr de la interior și a-l face ușor de pieptănat și aranjat. El repară firele de păr deteriorate și previne apariția vârfurilor despicate.

Șampon cu filtru UVI pentru păr vopsit - ajută la repararea părului vopsit, decolorat sau uscat fără a fi protejat termic. În asociere cu filtrul UV, keratina protejează culoarea părului vopsit, previne decolorarea cauzată de radiațiile UV și ajută la menținerea sănătății părului. Firul de păr este ferit cu eficacitate de agresiunea radiațiilor UV, mentinandu-și astfel nivelul optim de hidratare, intensitatea culorii și strălucirea specifică. Părul devine mai sănătos și mai viguros.

Șampon cu pantenol pentru volum - În asociere cu pantenolul, keratina ajută la menținerea sănătății părului, dand volum și vitalitate parului moale. Protejat, firul de păr este ferit de agresiunile cotidiene mentinandu-și astfel nivelul optim de hidratare, sănătatea și strălucirea. Șamponul cu keratină și pantenol ajută părul să devină mai sănătos și mai viguros.




Pasul 2 – Balsamul Keratin+!



Balsamul Keratin+ combină keratina cu pantenolul și are un rol important în creșterea densității și strălucirii firelor de par. Totodată, ajută la întărirea firului de păr și redarea vitalității, făcându-l mai ușor de stilizat.




Pasul 3 – Masca Keratin+!



Masca cu keratină este îmbogățită cu ulei de Jojoba și hidratează, revitalizează și redă strălucirea părului deteriorat, fragil, vopsit sau uscat. Te vei bucura de un fir de păr elastic și hidratat, avand ca rezultat un par ușor de coafat!




De asemenea, pe lângă această rutină de bază, te poți bucura de SETURI CADOU 1+1 GRATIS!

Șamponurile Keratin+ în combinație cu Uleiul de Ricin!

Datorita acidului ricinoleic, care este un acid gras cu proprietăți hidratante, calmante și antiinflamatorii,  se recomandă în îngrijirea scalpului iritat și pentru combaterea mătretii; Toate aceste calități îl fac util în tratarea părului uscat, degradat, afectat de tratamente chimice. Pentru un par plin de vitalitate se masează scalpul și părul pe toată lungimea, insistand asupra varfurilor despicate,  se acoperă cu folie alimentară, se lasa cateva ore și apoi se spală părul de 2 ori. De asemenea, uleiul de ricin poate fi adăugat în șampon și măști capilare!

   

Un alt set cadou este Șamponul cu Pantenol + Balsamul cu Pantenol!


Completează rutina de îngrijire a părului cu produse de styling blânde, aplicate în cantități mici, dar și cu o dietă echilibrată și bogată în vitamine.