Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.

Vergeturile apar sub forma unor dungi sau sir de dungi, pozitionate paralel pe piele. Ele au culoare si textura diferite de restul pielii si pot varia intre nuante de roz pal, violaceu si gri deschis. Totusi, vergeturile nu sunt nici dureroase, nici periculoase pentru sanatate, desi, in cazuri rare, poate aparea o usoara mancarime sau durere. Dezavantajul este legat in principiu de aspectul inestetic al pielii in zonele in care au aparut. Uneori, acestea se pot estompa in timp cu ajutorul unui tratament pentru vergeturi.

Crema contra vergeturi BabycCoccole
CATEGORIA: MamaCoccole

Ideal pentru a face pielea tonifiată, și moale.
 Special conceputa pentru a fi folosita in timpul sarcinii si dupa nastere, aceasta crema este foarte eficienta si potrivita pentru a preveni formarea de urme deschise pe piele si pentru a le minimiza pe cele existente.
 

Crema este perfectă pentru a tonifia pielea și a o face moale datorită formulei bazate pe substanțe hidratante și fortifiante. Amestecul sinergetic de aminoacizi esentiali ajuta la refacerea tesutului moale al pielii.


UTILIZARE: Se aplica masand usor zonele cu risc de deschidere a pielii.
 Testat dermatologic