Zoomalis comp. film. orodispersabil 20 mg N10

Cod produs: 55672
Divizarea: 10
Doza concentratia: 20
Forma: comp.
Producator: Zim Laboratories Limited (prod.: Zim Laboratories Limited, India)
Tara: India


Zoomalis 20 film orodispersabil 20 mg

Tadalafilum

1. Ce este Zoomalis 20 şi pentru ce se utilizează

Zoomalis 20 este folosit pentru tratamentul bărbaţilor cu disfuncţie erectilă. Aceasta este situaţia când un bărbat nu poate să aibă sau să-şi menţină penisul întărit, în erecţie, aşa cum este necesar pentru activi tatea sexuală. Zoomalis 20 a dovedit că îmbunătăţeşte semnificativ capacitatea bărbaţilor de a obţine erecţia penisului pentru activi tatea sexuală.
Zoomalis 20 conţine substanţa activă tadalafil, care face parte din grupul de medicamente numite inhibitori de fosfodiesterază tip 5. &În urma stimulării sexuale, Zoomalis 20 acţionează ajutând vasele de sânge din penis să se relaxeze şi să permită pătrunderea unei cantităţi mai mari de sânge în penis. Rezultatul este îmbunătăţirea funcţiei erectile. Zoomalis 20 nu vă va fi de ajutor dacă nu aveţi disfuncţie erectilă.
Este important să reţineţi că Zoomalis 20 nu acţionează dacă nu există stimulare sexuală. Trebuie ca dumneavoastră şi partenera dumneavoastră să vă angajaţi în preludiu ca şi cum nu aţi lua nici un medicament pentru disfuncţia erectilă.
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Zoomalis 20

Nu utilizaţi Zoomalis:

-dacă sunteţi alergic la tadalafil sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6);

-dacă luaţi orice formă de nitrat organic sau de donori de oxid nitric, cum este nitritul de amil. Acesta este un grup de medicamente ("nitraţi") folosite în tratamentul anginei pectorale ("dureri în piept"). S-a demonstrat că Zoomalis 20 creşte efectele acestor medicamente. Dacă luaţi orice formă de nitraţi sau nu sunteţi sigur de aceasta, adresaţi-vă medicului dumneavoastră;

-dacă aveţi o boală gravă de inimă sau aţi avut recent un infarct miocardic în ultimele 90 zile;

-dacă aţi avut recent accident vascular cerebral în ultimele 6 luni;

-dacă aveţi tensiune arterială scăzută sau tensiune arterială crescută şi necontrolată medicamentos;

-dacă aţi avut vreodată pierderea vederii la un ochi datorită neuropatiei optice anterioare ischemice non-arteritice (NOAIN), afecţiune descrisă uneori ca "accidentul vascular al ochiului";

-dacă luaţi riociguat. Acest medicament este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale pulmonare (de exemplu, tensiune mare a sângelui la nivelul plămânilor) şi a hipertensiunii pulmonare tromboembolice cronice (de exemplu, tensiune mare a sângelui la nivelul plămânilor secundar cheagurilor de sânge). Inhibitorii de PDE5, cum este Zoomalis 20, s-au dovedit a mări efectul hipotensor al acestui medicament. Dacă luaţi riociguat sau dacă nu sunteţi sigur de acest lucru, spuneţi medicului dumneavoastră.
Atenţionări şi precauţii

&Înainte să luaţi Zoomalis 20, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau asistentei medicale.
Trebuie să ştiţi că activi tatea sexuală implică un risc posibil pentru pacienţii cu boli de inimă, din cauză că supune inima la un efort suplimentar. Dacă aveţi o problemă cu inima, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
&Înainte de a lua acest medicament, spuneţi-i medicului dumneavoastră dacă aveţi:

-siclemie (o afecţiune a globulelor roşii din sânge);

-mielom multiplu (cancer al măduvei osoase);

-leucemie (cancer al celulelor sângelui);

-orice deformare a penisului;

-o problemă gravă la ficat;

-o problemă gravă la rinichi.
Nu se cunoaşte dacă Zoomalis 20 este eficace la pacienţii cărora le-au fost efectuate:

-intervenţii chirurgicale pelvine;

-îndepărtarea întregii sau unei părţi a prostatei în care nervii prostatei sunt tăiaţi (prostatectomie radicală fără protecţia inervaţiei).
Dacă aveţi brusc o scădere sau pierdere a vederii, opriţi administrarea Zoomalis 20 şi luaţi imediat legătura cu medicul dumneavoastră.
Zoomalis 20 nu este destinat utilizării de către femei.
Copii şi adolescenţi

Zoomalis 20 nu este destinat utilizării de către copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.
Zoomalis 20 împreună cu alte medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent sau aţi putea lua orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripţie medicală. Nu luaţi Zoomalis 20 dacă luaţi deja tratament cu nitraţi.
Unele medicamente pot fi influenţate de Zoomalis 20 sau pot influenţa modul în care acţionează Zoomalis 20. Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi deja:

-blocante alfa-adrenergice (utilizate pentru tratamentul hipertensiunii arteriale sau simptomelor urinare asociate cu hiperplazia benignă de prostată);

-alte medicamente pentru tratamentul hipertensiunii arteriale;

-un inhibitor de 5-alfa reductază (utilizat pentru a trata hiperplazia benignă de prostată);

-medicamente cum este ketoconazol comprimate (pentru tratamentul infecţiilor fungice) şi inhibitori ai proteazei pentru tratamentul SIDA sau infecţiei cu HIV;

-fenobarbital, fenitoină sau carbamazepină (medicamente anticonvulsivante);

-rifampicină, eritromicină, claritromicină sau itraconazol;

-alte tratamente pentru disfuncţie erectilă.
Zoomalis 20 împreună cu alimente, băuturi şi alcool

Informaţii referitoare la efectul alcoolului etilic se află la pct. 3. Sucul de grapefruit poate să influenţeze modul în care acţionează Zoomalis 20 şi trebuie consumat cu prudenţă. Discutaţi cu medicul dumneavoastră pentru informaţii suplimentare.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

&În urma administrării la câini, s-a observat diminuarea formării spermei în testicule. Scăderea concentraţiei spermei a fost observată şi la unii bărbaţi. Este puţin probabil ca aceste efecte să determine pierderea capacităţii de reproducere.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Unii bărbaţii care au luat Zoomalis 20 în timpul studiilor clinice au raportat ameţeli. Verificaţi cu atenţie cum reacţionaţi la aceste comprimate înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Zoomalis 20 conține zaharoză.
Pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la fructoză, cu malabsorbţie de glucoză-galactoză sau deficit de sucrază-izomaltază nu trebuie să utilizeze acest medicament.
3. Cum să utilizaţi Zoomalis 20

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Medicul dumneavoastră vă va spune câte capsule să luaţi şi pentru ce elasticitate . Acest lucru depinde de afecţiunea dumneavoastră şi de ce vârstă aveţi.
Zoomalis 20 este destinat numai administrării la bărbaţi.
Doza recomandată
este de un film orodispersabil de 20 mg luat înainte de a avea activi tate sexuală. V-a fost dată doza de 20 mg deoarece medicul dumneavoastră a considerat că doza recomandată de 10 mg este prea slabă. Puteţi lua comprimatul de Zoomalis 20 cu cel puţin 30 minute înainte de a avea activi tate sexuală. Zoomalis 20 poate fi eficient până la 36 ore de la administrare.
Nu trebuie să luaţi Zoomalis 20 mai des decât o dată pe zi.
Este important să reţineţi că Zoomalis 20 nu acţionează dacă nu există stimulare sexuală. Dumneavoastră şi partenera dumneavoastră va trebui să vă angajaţi în preludiu, ca şi când nu aţi lua un medicament pentru disfuncţie erectilă.
Consumul de alcool etilic vă poate afecta capacitatea de a obţine o erecţie şi vă poate scădea temporar tensiunea arterială. Dacă aţi luat sau planificaţi să luaţi Zoomalis 20, evitaţi consumul excesiv de alcool etilic (alcoolemie de 0,08% sau mai mare), deoarece acesta poate creşte riscul de apariţie a ameţelilor când vă ridicaţi în picioare.
Mod de administrare
Zoomalis 20 film orodispersabil se administrează oral.
Alimentele nu afectează absorbţia tadalafilumului. Dacă este necesar se poate folosi apă. Cu mâinile uscate, pliați plicul de-a lungul liniei punctate. &În timp ce sunt încă pliate, rupeți plicul cu atenție de-a lungul marginii și scoateţi filmul orodispersabil din plic. Puneţi-l în gură, direct pe limbă. Acesta se va dizolva rapid, aşa că poate fi înghiţit cu uşurinţă. Spălați-vă mâinile după ce ați luat doza.
Dacă luaţi mai mult Zoomalis 20 decât trebuie

Dacă aţi luat mai mult Zoomalis 20 decât v-a prescris medicul dumneavoastră, spuneţi imediat medicului sau farmacistului.
Dacă uitaţi să luaţi Zoomalis 20

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă încetaţi să luaţi Zoomalis 20

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Dacă manifestaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse, încetaţi să mai luaţi medicamentul şi mergeţi imediat la medic:

-reacţii alergice inclusiv erupţii trecătoare pe piele (posibilitate de apariţie mai puţin frecventă);

-durere în piept - nu luaţi nitraţi şi mergeţi imediat la medic (posibilitate de apariţie mai puţin frecventă);

-erecţie prelungită şi posibil dureroasă după utilizarea Zoomalis 20 (posibilitate rară de apariţie). Dacă aveţi o astfel de erecţie care durează fără întrerupere timp de mai mult de 4 ore, trebuie să mergeţi imediat la medic;

-pierderea bruscă a vederii (posibilitate rară de apariţie).
Alte reacţii adverse includ:

Frecvente: afectează de la 1 până la 10 utilizatori din 100

-dureri de cap, dureri de spate, dureri musculare, dureri ale braţelor şi picioarelor, înroşirea feţei, congestia nazală și indigestie.
Mai puţin frecvente: afectează de la 1 până la 10 utilizatori din 1. 000

-ameţeli, durere de stomac, greață, vărsături, reflux gastro-esofagian, vedere înceţoşată, dureri oculare, dificultate în respiraţie, prezenţa sângelui în urină, senzaţie de bătăi accentuate ale inimii, frecvenţă cardiacă crescută, tensiune arterială crescută, tensiune arterială scăzută, sângerări din nas, ţiuit în urechi, umflarea mâinilor, picioarelor şi a gambelor şi senzaţie de oboseală.
Rare
: afectează de la 1 până la 10 utilizatori din 10. 000

-stare de leşin, migrenă, crize convulsive şi pierderi trecătoare ale memoriei, umflarea pleoapelor, ochi roşii, scăderea bruscă sau pierderea auzului, urticarie (vezicule roşii pe suprafaţa pielii ), sângerare la nivelul penisului, prezenţa sângelui în lichidul seminal şi transpiraţii în exces.
Rareori, la bărbaţii care iau Zoomalis 20 s-au raportat atac de inimă şi accident vascular cerebral. Cei mai mulţi, dar nu toţi dintre aceştia, au avut probleme cardiace cunoscute înainte de a lua acest medicament.
S-a raportat rar scăderea sau pierderea parţială, temporară sau permanentă a vederii la un ochi sau la ambii ochi.
Au fost raportate şi alte reacţii adverse rare
la bărbaţii care iau Zoomalis 20, reacţii care nu au fost întâlnite în studiile clinice. Aceste reacţii include:

-migrenă, umflarea feţei, reacţie alergică gravă care determină umflarea gâtului sau a feţei, erupţii pe piele grave, unele afecţiuni care modifică circulaţia sângelui la nivelul ochilor, bătăi neregulate ale inimii, angină pectorală şi moarte de origine cardiacă. A fost raportată mai frecvent ameţeala la pacienţii în vârstă de peste 75 ani care iau Zoomalis 20. Diareea a fost raportată mai frecvent la pacienții în vârstă de peste 65 de ani care iau Zoomalis 20.
Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. Cum se păstrează Zoomalis 20

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
A se păstra la temperaturi sub 25 °C.
A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină și umiditate.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj, cutie sau blister, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. &Întrebaţi farmacistul dumneavoastră cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Zoomalis 20:

Substanţa activă este tadalafil. Fiecare film orodispersabil conţine tadalafil 20 mg. Celelalte componente sunt: hipromeloză, propilenglicol, glicerină, polisorbat 80, sucraloză, ulei de mentă, oxid de fier galben.
Cum arată Zoomalis 20 şi conţinutul ambalajului

Zoomalis 20 se prezintă sub formă de film orodispersabil de culoare galben deschisă, rectangular, opac, nelipicios.
Ambalaj

Câte 1film orodispersabil în stripuri din Al. Câte 10 stripuri în cutie de carton.
Deţinătorul certificatului de înregistrare

Zim Laboratories Limited, India B-21/22, M. I. D. C. Area, Kalmeshwar - 441501 Dist. Nagpur Maharashtra.
Fabricantul

Zim Laboratories Limited, India B-21/22, M. I. D. C. Area, Kalmeshwar - 441501 Dist. Nagpur Maharashtra.


Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 25
Cod produs: 52487
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 256
Cod produs: 61844
Promoție
Top sezon
Preț produs în pct: 1072
Cod produs: 64034
Promoție
Preț produs în pct: 476
Cod produs: 61829
RECOMANDĂM
Preț produs în pct: 676
Cod produs: 63591
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.