Crema Hypericum Untul pamantului, tataneasa si arnica 70ml

Cod produs: 62750
Producator: Hypericum Impex SRL
Tara: Romania
Forma: cremă
Stoc: suficient
115 87 lei
(-16%)
97 12 lei
sau 389 de puncte de loialitate
Beneficii:
9 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii

Crema cu Untul Pamantului, Tataneasa si Arnica 70ml

Cremă cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică – Rol adjuvant în ameliorarea durerilor reumatice, musculare și articulare. Mentinerea frumusetii si sanatatii pielii.

Recomandari         

Par /Unghii /Piele, Sustinerea Metabolismului

Proprietati   

Antiinflamator, Calmant, Cicatrizant, Diuretic

Cremă cu rol adjuvant în calmarea durerilor reumatice, musculare și articulare

Ingrediente Crema cu Untul Pamantului, Tataneasa si Arnica 70ml:

Aqua, Arnica Montana flower extract (extract hidroglicerinic din flori de Arnică), Symphytum Officinale Root extract (extract hidroglicerinic din rădăcini de Tătăneasă), Tamus Communis extract (extract hidroglicerinic din rizomi de Untul-pământului), Vegetable glycerin (Glicerină vegetală), Cocos Nucifera oil (Ulei din Nucă de Cocos), Phenoxyethanol, Sodium polyacrylate, Hydrogenated polydecene, Polysorbate 20, Helianthus Annus seed oil (Ulei din semințe de Floarea-soarelui), Ethylhexylglycerin, Trideceth-6.

Caracteristici generale ale produsului – Crema cu Untul Pamantului, Tataneasa si Arnica 70ml:

Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică este un produs din gama cosmeticelor terapeutice, fiind atent formulată pentru ameliorarea problemelor de natură articulară, musculară, circulatorie și inflamatorie. În plus, aceasta are și o acțiune emolientă și regenerantă asupra epidermei. Datorită texturii sale ușoare, non-uleioase, crema este ușor de întins, fiind absorbită rapid și în profunzime fără a lăsa urme grase precum în cazul unguentelor. De asemenea, formula atent concepută a cremei NU conține substanțe chimice precum: uleiuri minerale, coloranți artificiali, parfum sau parabeni.

Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică este o formulă bazată pe sinergia compușilor activi regăsiți în extractele hidroglicerinice obținute din rizomii de Untul-pământului, rădăcinile de Tătăneasă și florile de Arnică și este alegerea perfectă pentru persoanele care suferă de dureri articulare sau musculare cauzate de inflamație, suprasolicitare, sedentarism, înaintarea în vârstă sau alți factori nefavorabili. Aceasta este o formulă naturală menită să calmeze durerea (precum cea de natură reumatică) și să stimuleze regenerarea în cazul contuziilor, luxațiilor, entorselor, hematoamelor, arsurilor, plăgilor (nu deschise!) și a contracturilor musculare. Produsul este util și în adresarea problemelor hemoroidale și venoase (de ex., varice, flebite). De asemenea, masajul cu această cremă ajută și la stimularea circulației periferice, pregătind musculatura pentru efort, sau relaxând-o după acesta. Nu în ultimul rând, Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică este potrivită și pentru menținerea sănătății pielii prin hidratare, hrănire și calmarea inflamației de la nivelul epidermei datorită, în special, uleiului de Cocos, a celui de Floarea-soarelui, a glicerolului și a alantoinei (din Tătăneasă). Folosită cu regularitate, aceasta reduce durerile, inflamația și umflăturile, ușurează circulația venoasă, ajută la resorbția hematoamelor, calmează hemoroizii inflamați și regenerează pielea uscată, crăpată sau cu răni sau arsuri (închise).

Untul-pământului (Tamus communis) este o plantă erbacee perenă, dioică, originară din sudul și centrul Europei, nordul Africii și vestul Asiei. Din cauza conținutului mare de saponine, specia este considerată otrăvitoare și nu se folosește intern în stare crudă. Totuși, bogăția în compuși activi cu proprietăți sanogene pe care Untul-pământului le conține face ca acesta să fie un remediu eficient, când este folosit extern, împotriva reumatismului, gutei și a altor probleme de natură inflamatorie. Astfel, Untul-pământului a fost utilizat din cele mai vechi timpuri pentru adresarea problemelor de natură reumatică. Cunoscută de către geto-daci sub denumirea de „brie-mare”, specia a avut o serie de utilizări, cea mai comună fiind în prepararea unei alifii cu proprietăți antiinflamatoare. Unguentul era obținut prin răzuirea rizomului și amestecarea sa cu grăsime, și era folosit în frecționarea zonelor reumatice dureroase. Preparatele pe bază de Untul-pământului sunt bogate în alcaloizi, glicozizi, taninuri și saponine ce contribuie la acțiunea antiinflamatoare de la nivelul articulațiilor și al pielii. Folosite extern, produsele pe bază de Untul-pământului sunt recomandate în ameliorarea: reumatismului, gutei, echimozelor, contuziilor și a inflamațiilor.

Tătăneasa (Symphytum officinale) este o plantă erbacee perenă originară din Europa care preferă solurile umede, fiind deseori găsită crescând pe malurile râurilor sau pe pășuni, specia fiind recunoscută de secole pentru proprietățile sale antireumatice. Tătăneasa are o tradiție de utilizare îndelungată mai ales în Europa unde a fost cultivată ca legumă și ca plantă medicinală. Cel mai adesea, a fost folosită în fitoterapie sub formă de cataplasmă. Deși tradițional rădăcinile și rizomii de Tătăneasă au fost utilizați și intern (sub formă de infuzie, tinctură sau consumați ca aliment), acest lucru este nerecomandat în prezent din cauza conținutului însemnat de alcaloizi pirolizidinici ce pot fi toxici pentru ficat. Astfel, cea mai sigură și facilă este folosirea externă a cremelor sau a unguentelor. Bogate în compuși activi precum: alantoina, mucilagiile, rezinele, aminoacizii, alcaloizii pirolizidinici, acidul litospermic, taninurile sau uleiul esențial, extractele din rădăcinile și rizomii acestei specii au acțiune: antiinflamatoare, hemostatică, astringentă, cicatrizantă, analgezică, antigutoasă, antivaricoasă, antihemoroidală și emolientă. Utilizată extern, Tătăneasa are un efect calmant asupra durerilor articulare, musculare și hemoroidale, stimulează circulația sangvină și grăbește recuperarea în cazul rănilor (plăgi închise) și al accidentărilor de tipul: hematoamelor, entorselor, contuziilor sau luxațiilor.

Arnica (Arnica montana) este o plantă cu flori de culoare galben-aurie care crește în zonele montane din Asia, Europa și America de Nord, specia fiind recunoscută de secole pentru proprietățile sale calmante. Cel mai adesea, aceasta este folosită în fitoterapie la prepararea tincturilor și a unguentelor. Bogate în compuși activi precum: carotenoizii, colina, arnisterina, astragalina, acidul cafeic, fumaric, succinic, timolul, arnidiolul și alte uleiuri volatile, extractele din florile acestei specii au acțiune: antiseptică, antiinflamatoare, cicatrizantă, analgezică, antisclerotică, hipotensoare și colecistokinetică. Utilizată extern, Arnica are un efect calmant asupra durerilor articulare și musculare, stimulează circulația sangvină și grăbește recuperarea în cazul rănilor (plăgi) și al accidentărilor de tipul: hematoamelor, entorselor, contuziilor sau luxațiilor.

Uleiurile vegetale de Cocos și Floarea-soarelui au rol emolient și hidratant. Acestea ajută la absorbția transcutanată a substanțelor active cu efect sanogen din extractele de Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică. În plus, Uleiul de Floarea-soarelui este bogat în acizi grași nesaturați și în vitamina E, acești compuși conferindu-i proprietăți nutritive, respectiv antioxidante la nivelul pielii. În ceea ce privește uleiul de Cocos, acesta este bogat în trigliceride cu lanț mediu (acid lauric, caprilic, capric), vitaminele E, K și fier, fiind puternic emolient, antioxidant, antifungic și cicatrizant. Împreună, cele două uleiuri ajută la îmbunătățirea aspectului pielii uscate prin împiedicarea pierderii apei din epidermă, redarea elasticității, cicatrizarea mai rapidă a plăgilor și stimularea regenerării tisulare.

Glicerina vegetală (glicerol vegetal) este un component de bază al grăsimilor vegetale. Glicerina este prezentă și în corpul uman, fiind un precursor al lipidelor sintetizate în ficat și țesutul adipos. Aceasta are un rol hidratant, fiind un compus natural netoxic, cu proprietăți higroscopice (absoarbe și reține vaporii de apă din atmosferă) deseori folosit în produsele de îngrijire personale destinate pielii sensibile, ușor iritabile. Aceasta previne deshidratarea pielii și o protejează prin acțiunea sa bacteriostatică. De asemenea, glicerolul are și proprietăți crioprotectoare (protecție împotriva frigului).

Beneficiile utilizării regulate ale Cremei cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică sunt acelea că:

-Ajută la calmarea durerilor reumatice și recuperarea în cazul entorselor, luxațiilor, contuziilor, plăgilor, arsurilor sau a hematoamelor.

-Asigură menținerea unei hidratări optime a epidermei, lăsând pielea fină și catifelată timp îndelungat.

-Asigură limitarea durerii și a inflamației ce acompaniază crizele de gută.

-Calmează durerea și disconfortul cauzat de hemoroizi.

-Este de ajutor pentru persoanele cu probleme de natură reumatică, articulară, musculară, circulatorie, sportivilor sau celor care depun efort fizic susținut.

-Este eficientă în încălzirea mușchilor și stimularea circulației periferice deficitare (prin masaj).

-Pentru sporirea eficienței, crema se poate asocia cu o cură internă cu suplimente antireumatice, antiinflamatoare și/sau analgezice precum: NaturAsp, Osteoartrit Bor, Artro Vigor, Artro-Flex HA sau Hyper-Reum.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 10
Cod produs: 42953
Oferte Speciale
NEW
Promoție
Preț produs în pct: 1068
Cod produs: 64289
Promoție
Preț produs în pct: 472
Cod produs: 61709
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.