Hyalosan lubrifiant intim cu acid hialuronic 50ml (mucoasa vaginala) Dr.Muller PHARMA

Cod produs: 64526
NEW
Tara: Cehia
Producator: Dr. Muller Pharma s.r.o
Forma: N/A
Stoc: suficient
148 84 lei
(-17%)
123 54 lei
sau 495 de puncte de loialitate
Beneficii:
12 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii

HYALOSAN

gel lubrifiant,  50 m

Gel lubrifiant HYALOSAN cu acid hialuronic este un dispozitiv medical menit sa mentina umiditatea naturala a mucoasei vaginale și îndepărtează senzațiile dureroase neplăcute din cauza umidității insuficiente a mucoasei.

Acidul hialuronic susține mecanismele naturale de hidratare a mucoasei vaginale. Gelul lubrifiant Hyalosan elimină senzațiile dureroase neplăcute din cauza umidității insuficiente a mucoasei și susține în același timp regenerarea și refacerea stării naturale a mucoasei vaginale. Poate fi folosit împreună cu un prezervativ. Gelul lubrifiant este, de asemenea, potrivit pentru introducerea mai ușoară a unui termometru sau a unui tampon în vagin. Este pe baza de apa, nu contine parfumuri, uleiuri sau coloranti

Mod de utilizare: o cantitate suficientă de gel aplicați-o pe prezervativul deja desfășurat sau direct pe mucoasa genitală.

Nu lasa pete. Nu este absorbit în organism. Nu înlocuiește contracepția.

Ingrediente:

Hialuronat de sodiu, Glicerin[, Propilen Glicol, ACID Benzoic, Hidroxietilceluloza, Apa.

A se păstra la temperaturi cuprinse între +5 °C și +25 °C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu utilizați dacă ambalajul este deteriorat.

Utilizați în termen de 3 luni de la deschidere.

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare ingredient al acestui produs. Orice reacție  adversă gravă depistată în legătură cu utilizarea dispozitivului trebuie raportat producătorului sau distribuitorului sau autorității naționale competente și produsul nu trebuie utilizat din nou în acest caz.

A se păstra la o temperatură cuprinsă între +5 °C și +25 °C.

A se utiliza înainte de expirarea termenului de valabilitate înscris pe ambalaj. 

Producător:

Dr. Müller Pharma s.r.o.

Republica Cehă

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.