Cardonat Maxi caps.N20 Sperco

Cod produs: 64518
NEW
Divizarea: 20
Forma: caps.
Producator: Sperco Ukraine LLC
Tara: Ucraina
Stoc: suficient
238 41 lei
(-11%)
211 97 lei
sau 848 de puncte de loialitate
Beneficii:
21 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii

CARDONAT MAXI

Pentru adolescenţi şi adulţi

Energia L-carnitinei pentru o persoană activă

Denumire: supliment alimentar CARDONAT MAXI

Compoziţie: L-carnitină L-tartrat, înveliş (gelatină, coloranţi (oxid roşu de fier, oxid galben de fier), clorhidrat de L-lizină, lecitină de soia, acid succinic, diluanţi (carbonat de calciu, hidrogenofosfat de calciu), dezagreganţi (stearat de magneziu, dioxid de siliciu), clorhidrat de pi- ridoxină, mononitrat de tiamină, cianocobalamină.

* conţine soia sau produse din soia, ceea ce trebuie luat în considerare în caz de alergie la soia.

Fara OMG (organisme modificate genetic).

Recomandări de utilizare: suplimentul alimentar CARDONAT MAXI poate fi utilizat în calitate de sursă suplimentară de aminoacizii L-carnitina şi L-lizina, în combinaţie cu vitaminele B,, B12, B6, lecitine de soia şi acid succinic, în scop de a creşte capacităţile de adaptare şi generale de întărire a organismului; pentru a susţine funcţionarea normală a sistemului imunitar, cardiovascular şi nervos; pentru a spori rezistenţa la stresul fizic şi psiho-emoţional; în perioada de recuperare după diverse maladii, inclusiv cardiovasculare, precum şi insuficienţă circulatorie cronică. Este recomandat pentru utilizare la persoanele aflate sub influenţa efectelor nocive ale factorilor de mediu.

Vitaminele B,, B12 şi B6, precum şi lizina şi camitina, sunt implicate activ în metabolismul aminoacizilor. Combinaţia echilibrată a componentelor CARDONAT MAXI, datorită proprietăţilor sale metabolice, susţine funcţionarea normală a inimii, contribuie la reglarea activităţii hormonale, la metabolismul energetic normal, la metabolismul proteinelor şi a glicogenului, precum şi la formarea normală a globulelor roşii şi la reducerea oboselii şi fatigabilităţii.

Proprietăţi dovedite ştiinţific ale ingredientelor suplimentului alimentar*:

L-carnitina (levocarnitina) reprezintă o substanţă asemănătoare vitaminelor, care este sintetizată în mod natural în ficat, rinichi şi ţesutul cerebral, din aminoacizii lizină şi metionină; în plasma sanguină este prezentă în formă liberă şi sub formă de esteri. L-carnitina este principalul cofactor al metabolismului acizilor graşi în inimă, ficat şi muşchii scheletici, joacă rolul singurului transportator de acizi graşi cu lanţ lung din mitocon- drii, unde aceştia sunt beta-oxidaţi, cu formarea ulterioară de ATR In condiţii de aprovizionare suficientă cu oxigen, transferă metabolismul celulelor către oxidarea acizilor graşi (ca substrat energetic mai complex), iar în condiţii de hipoxie, L-carnitina elimină metaboliţii toxici ai acizilor graşi din mitocondrii, transferând metabolismul celular către oxidarea glucozei, realizând astfel un efect antihipoxic. Levocarnitina şi substanţele înrudite pot regla circuitele imunitare, iar efectul ior asupra funcţiei celulelor imune se bazează pe producţia de energie din acizii graşi, dependentă de aceştia. L-carnitina contribuie la menţinerea metabolismului energetic normal în celulele musculare, îmbunătăţeşte reînnoirea fibrelor musculare după efort şi ajută la menţinerea dezvoltării optime a funcţiilor motorii, L-carniti- na şi esterii săi nu numai că participă la metabolismul energetic al celulelor musculare ale inimii, datorită transferului acizilor graşi cu lanţ lung din citoplasmă în mitocondrii, dar prezintă şi alte tipuri de activitate vital necesare. Posedă proprietăţi antioxidante şi antiinflamatorii la diferite niveluri. S-a constatat că L-carnitina este un antioxidant direct care elimină radicalii de oxigen deja formaţi, precum şi suprimă generarea de radicali liberi, stimulează eliminarea metaboliţilor şi substanţelor toxice din citoplasmă, îmbunătăţeşte procesele metabolice, accelerează creşterea, favorizează creşterea masei musculare, favorizează normalizarea metabolismului bazai, reduce simptomele de stres fizic şi psihic, posedă efect neuro-, hepato- şi cardioprotector, stimulează imunitatea celulară, sporeşte concentrarea atenţiei.

O atenţie deosebită este acordată capacităţii L-carnitinei de a acţiona ca un factor activ care influenţează transcrierea genelor care controlează supravieţuirea celulelor în condiţii de stres oxidativ şi inflamaţie.

L-lizina - un aminoacid esenţial - este un element structural necesar pentru toate proteinele din organism, participă la toate procesele de asimilare şi creştere, asigură osificarea şi dezvoltarea ţesutului osos, stimulează mi- toza celulară, îmbunătăţeşte ovogeneza şi spermatoge- neza şi posedă efect antiviral direct asupra virusurilor Herpes simplex. L-lizina joacă un rol important în absorbţia calciului, creşterea masei musculare, recuperarea după intervenţii chirurgicale sau traume sportive, precum şi participă la sinteza hormonilor, enzimelor şi anticorpilor de către organism. Motivul dezvoltării deficitului de lizină poate fi stresul regulat, care provoacă un „consum” sporit de lizină. Dacă o situaţie stresantă se repetă destul de des într-o perioadă scurtă de timp, organismul nu reuşeşte să reînnoiască rezervele de aminoacid utilizat. Consecinţele deficitului de L-lizină determină anemie, predispoziţia la maladii virale, probleme cu funcţionarea sistemului reproductiv masculin, dereglări menstruale la femei, căderea părului, înroşirea ochilor (reţeaua vasculară apare pe membrana ochilor). Lecitină de soia conţine fosfatidilcolină - o fosfoli- pidă, care este ingredientul activ din suplimentul alimentar. Fosfolipidele au o importanţă deosebită în fiziologia sistemului nervos, hepatobiliar, cardiovascular - ele sunt elementele structurale de bază ale tuturor membranelor celulare. Sub influenţa diverşilor factori (infecţie, hipoxie, hipertermie, intoxicaţie etc.), nivelul fosfolipidelor scade. Deteriorarea componentei fosfoli- pidice a membranelor celulare declanşează activarea fosfolipazelor şi peroxidarea lipidelor, rezultând o cascadă de anomalii biochimice. Unul dintre principalele mecanisme de acţiune ale fosfatidilcolinei constă în refacerea structurii membranelor celulelor ficatului, creierului, inimii, care în proporţie de 75% (membranele mitocondriale - 92%) constau din fosfolipide.

Fosfolipidele menţin fluiditatea normală şi repararea membranelor, prezintă proprietăţi antioxidante, protejează enzimele hepatice mitocondriale şi microzomale de deteriorare şi contribuie la funcţionarea normală a acestora. în plus, fosfatidilcolina contribuie la menţinerea concentraţiilor normale de colesterol şi lipide din sânge şi ajută la funcţionarea sănătoasă a inimii. Acidul succinic este un metabolit intermediar fiziologic şi face parte din ciclul Krebs. Transformarea acidului succinic în organism este asociată cu producerea de energie, necesară asigurării vieţii. Odată cu creşterea sarcinii asupra oricăruia dintre sistemele organismului, asigurarea activităţii sale este realizată în principal datorită oxidării acidului succinic. Randamentul sistemului de producere a energiei, care utilizează acidul succinic, este de sute de ori mai mare decât toate celelalte sisteme de producere a energiei din organism. Această proprietate conferă acidului succinic şi sărurilor sale o gamăjargă de efecte nespecifice de îmbunătăţire a sănătăţii. în plus, acidul succinic posedă proprietăţi angioprotectoare şi antivirale.

Efectul acidului succinic şi al compuşilor săi de îmbunătăţire a sănătăţii se bazează pe influenţa sa reglatoare asupra proceselor metabolice tisulare - respiraţie celulară, transportul ionic, sinteza proteinelor, în timp ce ampli- tuda şi direcţia modificărilor depind de starea funcţională iniţială a ţesuturilor, iar rezultatul său final se exprimă în optimizarea parametrilor de funcţionare a acestora. Vitamina B1 este, de asemenea, implicată în numeroase funcţii ale organismului, printre care: funcţionarea sistemului nervos şi a muşchilor, aportul electroliţilor în celulele nervoase şi musculare, precum şi eliminarea acestora prin canale; numeroase procese enzimatice prin intermediul coenzimei tiaminpirofosfat, metabolismul carbohidraţilor şi producţia de acid clorhidric, care este necesar pentru o digestie normală.

Vitamina B6 contribuie, de asemenea, la reglarea activităţii hormonale, este implicată jn metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenului. în corpul uman, vitamina B6 nu poate fi sintetizată, prin urmare, trebuie obţinută ca parte a alimentaţiei, deoarece coenzima sa derivată joacă un rol vital în funcţionarea aproximativ a 100 de enzime care catalizează reacţii chimice importante în corpul uman. în plus, vitamina B6 catalizează procesele neuromusculare, care sunt deosebit de importante la copii în caz de întârziere în dezvoltare psihică şi fizică, oboseală cronică şi astenie.

Vitamina B12 activează împreună cu alte vitamine pentru a produce constituenţi pentru sinteza ADN-ului şi ARN-ului, precum şi a moleculelor importante pentru menţinerea integrităţii genomului. Este, de asemenea, necesar pentru a menţine integritatea sistemului nervos şi sinteza moleculelor care sunt implicate în biosinteza acizilor graşi şi producerea de energie.

Vitaminele Bv B6 şi B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la buna funcţionare a inimii, a sistemului nervos şi la o activitatea mentală normală. Vitamina B6 şi vitamina B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi fatigabilitţii şi la formarea normală a globulelor roşii.

Doza zilnică recomandată reprezită:

Ingredient activ:                     Conţinutul în 2 capsule:

L-camitină                                          250 mg

L-lizină                                               150 mg

Lecitină de soia                                    60 mg

Acid succinic                                         60 mg

Vitamina B6                                         5,4 mg

Vitamina B,                                          3,9 mg

Vitamina B12                                        9,0 µg

Atenţionări pentru utilizare: nu trebuie utilizat în caz de hipersensibilitate la componentele produsului, copiilor cu vârsta până la 12 ani, femeilor în 

timpul sarcinii şi în perioada de alăptare.

Nu trebuie folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nu depăşiţi cantitatea (doza) recomandată pentru consumul zilnic.

Nu utilizaţi după data de expirare, indicată pe ambalaj. Consultaţi un medic înainte de utilizare.

Nu este un medicament.

Instrucţiuni de utilizare şi cantitatea recomandată pentru utilizarea zilnică:

adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi sau conform recomandării medicului.

Durata de utilizare: 4 săptămâni, după care trebuie determinată individual de către medic.

Condiţii de păstrare: a se păstra în ambalaj original, la temperaturi care nu depăşesc 25°C, la loc ferit de vederea şi îndemâna copiilor.

Forma de eliberare: capsule cu masa de 516 mg.

20 capsule.

Numele şi adresa producătorului (acceptarea pretenţiilor din partea consumatorilor):

Intreprinderea mixtă Ucraineană- Spaniolă «Sperco Ucraina» str. 600-letia 25, or. Vinniţa 21027, Ucraina

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Preț produs în pct: 910
Cod produs: 35120
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 5
Cod produs: 48655
Top sezon
Preț produs în pct: 311
Cod produs: 46236
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 472
Cod produs: 61709
RECOMANDĂM
Produse vizualizate
NEW
Preț produs în pct: 848
Cod produs: 64518
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.