ZincOmega vit. D sirop 5mlx20 lingurite dozatoare Bioslo

Код товара: 53339
Производитель: Berko Ilac ve Kimya San
Страна: Турция
Форма: сироп

ZINCOMEGA 5ml x 20 lingurițe

Supliment alimentar lichid cu conținut de ulei de pește, Zinc și Vitamina D

Masa netă:100 ml

ZINCOMEGA, este un sirop cu aromă de limonadă, fiind sursa ideală de acizi grași Omega 3, Zinc şi Vitamina D, cu proprietăţi nutritive şi energetice deosebite.

Nivelul excepţional, de puritate şi prospeţime al produsului este verificat şi certificat de către IFOS (International Fish Oil Standard) Canada, singurul program ce stabilește cele mai înalte standarde din lume pentru puritate, calitate și prospețime.

ZINCOMEGA, este un extract ultra purificat şi concentrat de acizi grasi Omega 3 EPA şi DHA, obţinut prin distilare moleculară triplă, fapt ce garantează eliminarea poluanţilor precum PCB, mercur şi metale grele, prezente în mod normal în peştii din mări şi oceane.

Indicaţii: Uleiul de pe pește, Vitamina D și Zincul sunt trei dintre cele mai importante substanțe care-i asigură copilului dezvoltarea optimă. Privîndu-l de acestea, nu facem altceva decât să-i dereglem întregul sistem pe care se bazează creșterea.

Acizii grași Omega 3 - DHA și EPA sunt considerați acizi esențiali, necesari pentru sănătatea umană, dar pe care organismul nu poate sa îi producă în mod natural: aceștia trebuie furnizați prin intermediul alimentelor sau suplimentelor alimentare.

Zinculeste o componentă vitală pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi a procesului de creştere şi dezvoltare. Funcţiile esenţiale ale corpului, precum coagularea sângelui, funcţia tiroidiană, digestia corectă a proteinelor şi echilibrarea zahărului din sânge-toate depind de un nivel suficient de zinc. În plus, zincul este necesar pentru curăţarea ficatului, repararea ţesuturilor şi oxigenarea organismului. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și UNICEFF recomandă utilizarea zilnică a suplimentelor cu zinc pentru copii cu diaree acută și pentru sugarii sub 6 luni pentru a inhiba apariția sindromului diareic.

Administrarea uleiului de pește în combinaţie cu Zinc, copiilor, ajută la dezvoltarea sistemului neuro-cerebral, a retinei și, cel mai important, a funcției cognitive, ușurează erupția dinților și formarea sănătoasă a oaselor, imbunătățeste vederea, favorizînd o dezvoltare armonioasă și viguroasă a întregului organism. Are un efect benefic asupra sistemului locomotor şi întărește sistemul imunitar. Stimulează metabolismul și activi tatea funcțională a sistemului nervos cu acțiune de refacere și protecție a membranelor celulare și a învelișului fibrelor nervoase inclusiv la nivelul creierului.

Compoziție:Ulei de pește, zahăr, apă deionizată, emulgator (mono și digliceride ale acizilor grași), aromatizator (aromă de lamiie pe bază de apă, aromă de lamiie pe bază de ulei), antioxidant (alfatocoferol), agent de îngroșare (celuloză de sodium carboxilmetil), sulfat de zinc (zinc) (0. 165%), conservant (sorbat de potasiu), aromatizator (aromă de capșună), colecalciferol (Vitamina D) (0. 004%).


1 linguriță (5 ml)


Cantitatea


*DZR %


Total Omega 3

-EPA

-DHA


455 mg

175 mg

280 mg



Zinc


1. 88 mg


18. 8 %


Vitamina D


5mcg (200IU)


100%


*DZR=Valoarea dozei zilnice recomandate

Mod de administrare:


Se recomandă cîte o linguriţă (5ml)/zi, după masă


Agitaţi bine linguriţa înainte de utilizare


Important: Pentru a verifica certificatul de calitate IFOS cu datele obținute în timpul testelor de laborator, accesează link-ul de mai jos şi include numărul lotului indicat pe cutie. Astfel vei fi sigur de calitatea produsului administrat copilului tău!

! Dozaj exclusiv, comod și interesant pentru copii. Datorită lingurițelor monodoze, uleiul de pește nu se oxidează și nu necesită păstrarea la frigider!


Atenționări:Suplimentelealimentare nu trebuiesa fiefolositeca unsubstituientpentru odieta variată. - A nu se depăși doza zilnică recomandată. - A nu se lăsa la îndemâna copiilor. - A se păstra în ambalaj original, la temperaturi ce nu depășesc 25oC. - După deschidere, preferabil, a fi ținut la frigider și consumat fară pauză, conform modului de administrare. - A se agita bine înainte de utilizare.

Producător/Exportator:Berko Ilac ve Kimya San. A. Ș. , Yenisehir Mah. Ozgur Sok. Nr. 16-18 Atașehir/Istanbul, Turcia, 0090 216 456 65 70 (pbx), 0090 216 456 65 79 (fax). info@berko. com. tr.

Țara de origine a ingredientelor principale este alta decît Turcia.

Importator: “Bioslo Pharma” S. R. L. , Chișinău, str. Miorița 3/5. Tel. +373 22 911 502 mob. +373 62 100 281, bioslo. m. rusu@gmail. com



Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 154
Код товара: 46171
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 63700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64368
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 618
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.