Milgamma N caps. N20

Код товара: 12146
Доза: 1
Количество доз: 20
Производитель: Worwag Pharma GmbH&Co.KG (prod.: R.P.Scherer GmbH, Germania)
Страна: Германия
Форма: капс. мягкие

Compozitie: O capsula moale contine benfotiamina 40 mg, clorhidrat de piridoxina 90 mg, cianocobalamina 250 mcg si excipienti: continutul capsulei - grasimi solide de semisinteza (tri-gliceride saturate, catena C8-C18), ulei de rapita rafinat, lecitina de soia, etilvanilina, gli-cerol, hidrogenofosfat de calciu anhidru- capsula - gelatina, glicerol 85%, Karion 83 solutie 70% (contine 2-4% manitol (FE), 27-35% sorbitol (FE) si 61-71% amidon hidrogenat partial hidrolizat), dioxid de titan (E 171), oxid rosu de fer (E 172).
Grupa farmacoterapeutica:
vitamina B12- combinatii.
INDICATII TERAPEUTICE
Afectiuni de diferite etiologii ale sistemului nervos periferic, de exemplu afectiuni inflamatorii si dureroase ale nervilor periferici, polineuropatie diabetica si alcoolica, paralizie de facial, nevralgie de trigemen, sindroame radiculare, sindrom cervico-brahial, erizipel si altele.
Se recomanda si in cazurile de convalescenta prelungita si in geriatrie.
CONTRAINDICATII:
Hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului. Tumori maligne.
PRECAUTII:
Utilizarea la pacientii cu psoriazis trebuie sa fie bine intemeiata deoarece vitamina B12 poate agrava manifestarile cutanate.
Interactiuni:
Dozele terapeutice de vitamina В6 pot reduce eficacitatea L-Dopa. Alte interactiuni au fost observate cu izoniazida, D-penicilamina si cicloserina.
PRECAUTII:
Sarcina si alaptarea:
Administrarea unor doze zilnice de pina la 25 mg vitamina Вб in timpul sarcinii si alaptarii nu determina reactii adverse. Datorita faptului ca o capsula moale de Milgamma N contine 90 mg vitamina Вб se recomanda evitarea utilizarii acestuia in sarcina si in timpul alaptarii.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Doza recomandata este de o capsula moale de 3-4 ori pe zi. in cazuri mai putin severe si in cazul unei ameliorari semnificative se recomanda reducerea dozei la 1-2 capsule moi zilnic. Mod de administrare Capsulele moi se administreaza intregi dupa mese cu putin lichid.
Reactii adverse:
in cazuri izolate, pot sa apara reactii de hipersensibilitate (eruptii cutanate, urticarie, soc). Datorita continutului mare de glicerol pot sa apara cefalee, iritatie gastrica si diaree.
SUPRADOZAJ:
Nu se cunosc pina in prezent cazuri de intoxicatii sau de manifestari datorate supra-dozajului.
Pastrare: A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemina copiilor.
Ambalaj:
Cutie cu 2 blistere PVC-PVdC a cite 10 capsule moi Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC a cite 10 capsule moi Cutie cu 10 blistere PVC-PVdC a cite 10 capsule moi

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 911
Код товара: 35120
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 38818
Цена товара в пунктах: 503
Код товара: 51296
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Цена товара в пунктах: 34
Код товара: 56134
Топ сезона
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Код товара: 42911
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 64295
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42956
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 1012
Код товара: 63752
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 64352
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 56016
Акция
Цена товара в пунктах: 514
Код товара: 61695
Цена товара в пунктах: 381
Код товара: 62330
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.