Vitamina E 200mg N30 (Uzina de vitamine din Kiev SAD)

Код товара: 16044
Доза: 200
Количество доз: 30
Производитель: Uzina de vitamine din Kiev SAD
Страна: Ucraina
Форма: капс. мягкие
Наличие: мало
57 72 леев
(-14%)
49 65 леев
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
Vitamina E 200 mg, capsule moi Acetat de alfa-tocoferol
1. ce este vitamina e si pentru ce se utilizeaza Vitamina E contine acetat de alfa-tocoferol, o vitamina liposolubila, cu multiple roluri in organism, printre care de antioxidant si de oxidoreducere.
Vitamina E se utilizeaza in prevenirea si tratamentul deficitului de vitamina E asociat aportului alimentar inadecvat si afectiunilor care necesita un aport suplimentar de vitamina E:
» abetalipoproteinemie
» acantoza
» gastrectomie
» afectiuni hepato-biliare (colestaza cronica, ciroza, atrezie biliara, icter obstructiv)
» afectiuni digestive (boala celiaca, sprue tropical, enterita regionala)
» sindroame de malabsorbtie asociate cu insuficienta pancreatica si fibroza chistica.
Nu utilizati Vitamina E
» daca sunteti alergic (hipersensibil) la acetat de alfa -tocoferol sau la oricare dintre celelalte componente ale Vitamina E.
Aveti grija deosebita cind utilizati Vitamina E
» daca aveti hipotrombinemie (o afectare a coagularii singelui) datorata deficitului de vitamina K- aceasta stare poate fi agravata de dozele mari de vitamina E (> 400 mg/zi)
» daca aveti insuficienta renala sau hepatica, datorita riscului de aparitie a hipoprotrombinemiei
» daca ati avut vreodata tromboza (un cheag in interiorul unui vas sanguin) sau aveti predispozitie la tromboza (de exemplu sunteti femeie si utilizati contraceptive orale).
Aceasta Forma farmaceutica nu este destinata copiilor
Utilizarea altor medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
in cazul tratamentului concomitent cu anticoagulante de tip cumarinic, trebuie evitate dozele de vitamina E mai mari de 400 mg, datorita cresterii efectului anticoagulantului oral si riscului hemoragic.
Tratamentul asociat cu colestiramina, colestipol sau orlistat poate sa reduca absorbtia vitaminei E.
Preparatele orale de fer, care contin fer in doza mare pot sa creasca necesarul de vitamina E. Sulfatul feros scade efectul vitaminei E si, de aceea, este necesar un interval de citeva ore intre administrarea celor doua medicamente.
Vitamina E poate facilita absorbtia, depozitarea la nivel hepatic si utilizarea vitaminei A Administrarea unor doze mari de vitamina E poate determina reducerea depozitelor de vitamina A.
Sarcina si alaptarea:
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Vitamina E nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.
Informatii importante privind unele componente ale Vitamina E Vitamina E contine p-hidroxibenzoat de metil si Rosu cosenila A (E 124). Poate sa determine reactii alergice (chiar intirziate).
Mod de administrare:
VITAMINA E Utilizati intotdeauna Vitamina E asa cum este recomandat in acest prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adulti si adolescenti: dozele zilnice uzuale sunt intre 100 - 300 mg alfa-tocoferol acetat, administrate pe cale orala. Daca este necesar, dozele pot fi crescute la 400 - 500 mg pe zi.
Aceasta Forma farmaceutica nu este destinata copiilor. Pentru aceasta grupa de virsta trebuie utilizate forme farmaceutice si concentratii adecvate.
Mod de administrare:
Capsulele se administreaza oral si se inghit intregi, cu un pahar cu apa.
Daca utilizati mai mult decit trebuie din Vitamina E Pot sa apara tulburari gastro-intestinale (la doze zilnice mai mari de 1 g), care sunt reversibile dupa intreruperea tratamentului. in cazul administrarii de doze mari timp indelungat creste riscul aparitiei reactiilor adverse. Daca uitati sa utilizati Vitamina E Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Reactii adverse:
Ca toate medicamentele, Vitamina E poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. 3 Vitamina E este, in general, bine tolerata. Dozele zilnice mari de vitamina E (400 mg - 800 mg), pot sa determine tulburari gastro-intestinale (dureri abdominale, greata, diaree), dureri de cap, tulburari de vedere, ameteli, hipertensiune arteriala. De asemenea, au fost raportate oboseala si slabiciune musculara. Tratamentul prelungit, cu doze mari (> 800 mg/zi) poate creste riscul de aparitie a hemoragiei, in special la pacientii cu hipotrombinemie datorata deficitului vitaminei K. De asemenea, in cazul tratamentului prelungit cu doze mari au mai fost semnalate tulburari ale metabolismului hormonilor tiroidieni, cresterea concentratiei plasmatice a creatinkinazei, colesterolului, trigliceridelor, estrogenilor si androgenilor, tulburari sexuale (la barbati-azoospermie sau oligospermie- la femei involutia ovarelor, perturbari ale ciclului menstrual), precum si cresterea riscului de aparitie a tromboflebitelor (inflamarea unei vene produsa de sau asociata cu formarea unui cheag de singe) sau trombembolismului (blocarea unui vas sanguin cu un cheag de singe), la pacientii cu risc.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pastrare:VITAMINA E A nu se lasa la indemina si vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
Nu utilizati Vitamina E dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.
Informatii:
Ce contine Vitamina E
» Substanta activa este acetatul de alfa -tocoferol. O capsula moale contine acetat de alfatocoferol 200 mg.
- Celelalte componente sunt: continutul capsulei-ulei de floarea soarelui- capsula (capac si corp)- gelatina, glicerol 85%, p-hidroxibenzoat de metil, Rosu cosenila A (E 124), apa purificata.
Cum arata Vitamina E si continutul ambalajului Vitamina E se prezinta sub forma de capsule moi, ovale, de culoare rosie care contin o solutie uleioasa de culoare galben deschis.
Cutie cu un flacon din sticla bruna a 30 capsule moi, inchis cu capac cu filet, din PEJD prevazut cu inel de siguranta din PEJD.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 40025
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 651
Код товара: 47308
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 352
Код товара: 55949
Топ сезона
Код товара: 59191
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 11434
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 212
Код товара: 54880
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 48651
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 328
Код товара: 58534
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 363
Код товара: 56016
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 381
Код товара: 55358
Акции
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60473
Акция
Цена товара в пунктах: 496
Код товара: 54376
Акция
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 55594
Акция
Цена товара в пунктах: 410
Код товара: 54749
Акция
Цена товара в пунктах: 604
Код товара: 59417
Акция
Цена товара в пунктах: 617
Код товара: 50379
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 1612
Код товара: 60327
Акция
Цена товара в пунктах: 560
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 420
Код товара: 55111
Акция
Цена товара в пунктах: 2506
Код товара: 53140
Акция
Цена товара в пунктах: 1744
Код товара: 53141
Акция
Цена товара в пунктах: 571
Код товара: 42221
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 754
Код товара: 56657
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 48651
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60473
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 353
Код товара: 58601
Цена товара в пунктах: 953
Код товара: 59593
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 54879
NEW
Цена товара в пунктах: 72
Код товара: 60350
Просмотренные товары
Sanotact Rehidration
Sanotact Rehidration este un supliment sub formă de comprimate efervescente ce conține antioxidanți, vitamine și minerale. Datorită formulei sale, acționează rapid și are o absorbție mai bună.