Vitamina E 200mg N30 (Uzina de vitamine din Kiev SAD)

Код товара: 16044
Количество доз: 30
Доза: 200
Производитель: Uzina de vitamine din Kiev SAD
Страна: Украина
Форма: капс. мягкие
Наличие: достаточно
58 35 леев
(-12%)
51 41 леев
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
Vitamina E 200 mg, capsule moi Acetat de alfa-tocoferol
1. ce este vitamina e si pentru ce se utilizeaza Vitamina E contine acetat de alfa-tocoferol, o vitamina liposolubila, cu multiple roluri in organism, printre care de antioxidant si de oxidoreducere.
Vitamina E se utilizeaza in prevenirea si tratamentul deficitului de vitamina E asociat aportului alimentar inadecvat si afectiunilor care necesita un aport suplimentar de vitamina E:
» abetalipoproteinemie
» acantoza
» gastrectomie
» afectiuni hepato-biliare (colestaza cronica, ciroza, atrezie biliara, icter obstructiv)
» afectiuni digestive (boala celiaca, sprue tropical, enterita regionala)
» sindroame de malabsorbtie asociate cu insuficienta pancreatica si fibroza chistica.
Nu utilizati Vitamina E
» daca sunteti alergic (hipersensibil) la acetat de alfa -tocoferol sau la oricare dintre celelalte componente ale Vitamina E.
Aveti grija deosebita cind utilizati Vitamina E
» daca aveti hipotrombinemie (o afectare a coagularii singelui) datorata deficitului de vitamina K- aceasta stare poate fi agravata de dozele mari de vitamina E (> 400 mg/zi)
» daca aveti insuficienta renala sau hepatica, datorita riscului de aparitie a hipoprotrombinemiei
» daca ati avut vreodata tromboza (un cheag in interiorul unui vas sanguin) sau aveti predispozitie la tromboza (de exemplu sunteti femeie si utilizati contraceptive orale).
Aceasta Forma farmaceutica nu este destinata copiilor
Utilizarea altor medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
in cazul tratamentului concomitent cu anticoagulante de tip cumarinic, trebuie evitate dozele de vitamina E mai mari de 400 mg, datorita cresterii efectului anticoagulantului oral si riscului hemoragic.
Tratamentul asociat cu colestiramina, colestipol sau orlistat poate sa reduca absorbtia vitaminei E.
Preparatele orale de fer, care contin fer in doza mare pot sa creasca necesarul de vitamina E. Sulfatul feros scade efectul vitaminei E si, de aceea, este necesar un interval de citeva ore intre administrarea celor doua medicamente.
Vitamina E poate facilita absorbtia, depozitarea la nivel hepatic si utilizarea vitaminei A Administrarea unor doze mari de vitamina E poate determina reducerea depozitelor de vitamina A.
Sarcina si alaptarea:
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Vitamina E nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.
Informatii importante privind unele componente ale Vitamina E Vitamina E contine p-hidroxibenzoat de metil si Rosu cosenila A (E 124). Poate sa determine reactii alergice (chiar intirziate).
Mod de administrare:
VITAMINA E Utilizati intotdeauna Vitamina E asa cum este recomandat in acest prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adulti si adolescenti: dozele zilnice uzuale sunt intre 100 - 300 mg alfa-tocoferol acetat, administrate pe cale orala. Daca este necesar, dozele pot fi crescute la 400 - 500 mg pe zi.
Aceasta Forma farmaceutica nu este destinata copiilor. Pentru aceasta grupa de virsta trebuie utilizate forme farmaceutice si concentratii adecvate.
Mod de administrare:
Capsulele se administreaza oral si se inghit intregi, cu un pahar cu apa.
Daca utilizati mai mult decit trebuie din Vitamina E Pot sa apara tulburari gastro-intestinale (la doze zilnice mai mari de 1 g), care sunt reversibile dupa intreruperea tratamentului. in cazul administrarii de doze mari timp indelungat creste riscul aparitiei reactiilor adverse. Daca uitati sa utilizati Vitamina E Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Reactii adverse:
Ca toate medicamentele, Vitamina E poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. 3 Vitamina E este, in general, bine tolerata. Dozele zilnice mari de vitamina E (400 mg - 800 mg), pot sa determine tulburari gastro-intestinale (dureri abdominale, greata, diaree), dureri de cap, tulburari de vedere, ameteli, hipertensiune arteriala. De asemenea, au fost raportate oboseala si slabiciune musculara. Tratamentul prelungit, cu doze mari (> 800 mg/zi) poate creste riscul de aparitie a hemoragiei, in special la pacientii cu hipotrombinemie datorata deficitului vitaminei K. De asemenea, in cazul tratamentului prelungit cu doze mari au mai fost semnalate tulburari ale metabolismului hormonilor tiroidieni, cresterea concentratiei plasmatice a creatinkinazei, colesterolului, trigliceridelor, estrogenilor si androgenilor, tulburari sexuale (la barbati-azoospermie sau oligospermie- la femei involutia ovarelor, perturbari ale ciclului menstrual), precum si cresterea riscului de aparitie a tromboflebitelor (inflamarea unei vene produsa de sau asociata cu formarea unui cheag de singe) sau trombembolismului (blocarea unui vas sanguin cu un cheag de singe), la pacientii cu risc.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pastrare:VITAMINA E A nu se lasa la indemina si vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
Nu utilizati Vitamina E dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.
Informatii:
Ce contine Vitamina E
» Substanta activa este acetatul de alfa -tocoferol. O capsula moale contine acetat de alfatocoferol 200 mg.
- Celelalte componente sunt: continutul capsulei-ulei de floarea soarelui- capsula (capac si corp)- gelatina, glicerol 85%, p-hidroxibenzoat de metil, Rosu cosenila A (E 124), apa purificata.
Cum arata Vitamina E si continutul ambalajului Vitamina E se prezinta sub forma de capsule moi, ovale, de culoare rosie care contin o solutie uleioasa de culoare galben deschis.
Cutie cu un flacon din sticla bruna a 30 capsule moi, inchis cu capac cu filet, din PEJD prevazut cu inel de siguranta din PEJD.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 906
Код товара: 37454
Цена товара в пунктах: 733
Код товара: 61630
Цена товара в пунктах: 828
Код товара: 37954
Цена товара в пунктах: 427
Код товара: 32496
Цена товара в пунктах: 1152
Код товара: 48119
Цена товара в пунктах: 212
Код товара: 46143
Цена товара в пунктах: 556
Код товара: 38818
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63246
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 323
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 887
Код товара: 62192
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61752
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63239
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63223
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 48655
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1596
Код товара: 63250
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 901
Код товара: 62191
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63230
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61789
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63235
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 294
Код товара: 60890
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 62985
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 601
Код товара: 63215
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 496
Код товара: 62844
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 63140
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 497
Код товара: 61824
Цена товара в пунктах: 403
Код товара: 61708
Цена товара в пунктах: 423
Код товара: 61947
Цена товара в пунктах: 752
Код товара: 61633
Акция
Цена товара в пунктах: 844
Код товара: 61913
Цена товара в пунктах: 866
Код товара: 61828
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 323
Код товара: 62173
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61789
Цена товара в пунктах: 510
Код товара: 62405
Uleiurile SO BIO ETIC pentru Păr, Masaj și Barbă!
In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!