Vitamina E caps.200mg N30 KVZ

Код товара: 16044
Доза: 200
Количество доз: 30
Производитель: Uzina de vitamine din Kiev SAD
Страна: Украина
Форма: капс. мягкие
Наличие: достаточно
59 94 леев
(-10%)
53 77 леев
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
Vitamina E 200 mg, capsule moi Acetat de alfa-tocoferol
1. ce este vitamina e si pentru ce se utilizeaza Vitamina E contine acetat de alfa-tocoferol, o vitamina liposolubila, cu multiple roluri in organism, printre care de antioxidant si de oxidoreducere.
Vitamina E se utilizeaza in prevenirea si tratamentul deficitului de vitamina E asociat aportului alimentar inadecvat si afectiunilor care necesita un aport suplimentar de vitamina E:
» abetalipoproteinemie
» acantoza
» gastrectomie
» afectiuni hepato-biliare (colestaza cronica, ciroza, atrezie biliara, icter obstructiv)
» afectiuni digestive (boala celiaca, sprue tropical, enterita regionala)
» sindroame de malabsorbtie asociate cu insuficienta pancreatica si fibroza chistica.
Nu utilizati Vitamina E
» daca sunteti alergic (hipersensibil) la acetat de alfa -tocoferol sau la oricare dintre celelalte componente ale Vitamina E.
Aveti grija deosebita cind utilizati Vitamina E
» daca aveti hipotrombinemie (o afectare a coagularii singelui) datorata deficitului de vitamina K- aceasta stare poate fi agravata de dozele mari de vitamina E (> 400 mg/zi)
» daca aveti insuficienta renala sau hepatica, datorita riscului de aparitie a hipoprotrombinemiei
» daca ati avut vreodata tromboza (un cheag in interiorul unui vas sanguin) sau aveti predispozitie la tromboza (de exemplu sunteti femeie si utilizati contraceptive orale).
Aceasta Forma farmaceutica nu este destinata copiilor
Utilizarea altor medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
in cazul tratamentului concomitent cu anticoagulante de tip cumarinic, trebuie evitate dozele de vitamina E mai mari de 400 mg, datorita cresterii efectului anticoagulantului oral si riscului hemoragic.
Tratamentul asociat cu colestiramina, colestipol sau orlistat poate sa reduca absorbtia vitaminei E.
Preparatele orale de fer, care contin fer in doza mare pot sa creasca necesarul de vitamina E. Sulfatul feros scade efectul vitaminei E si, de aceea, este necesar un interval de citeva ore intre administrarea celor doua medicamente.
Vitamina E poate facilita absorbtia, depozitarea la nivel hepatic si utilizarea vitaminei A Administrarea unor doze mari de vitamina E poate determina reducerea depozitelor de vitamina A.
Sarcina si alaptarea:
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Vitamina E nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.
Informatii importante privind unele componente ale Vitamina E Vitamina E contine p-hidroxibenzoat de metil si Rosu cosenila A (E 124). Poate sa determine reactii alergice (chiar intirziate).
Mod de administrare:
VITAMINA E Utilizati intotdeauna Vitamina E asa cum este recomandat in acest prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adulti si adolescenti: dozele zilnice uzuale sunt intre 100 - 300 mg alfa-tocoferol acetat, administrate pe cale orala. Daca este necesar, dozele pot fi crescute la 400 - 500 mg pe zi.
Aceasta Forma farmaceutica nu este destinata copiilor. Pentru aceasta grupa de virsta trebuie utilizate forme farmaceutice si concentratii adecvate.
Mod de administrare:
Capsulele se administreaza oral si se inghit intregi, cu un pahar cu apa.
Daca utilizati mai mult decit trebuie din Vitamina E Pot sa apara tulburari gastro-intestinale (la doze zilnice mai mari de 1 g), care sunt reversibile dupa intreruperea tratamentului. in cazul administrarii de doze mari timp indelungat creste riscul aparitiei reactiilor adverse. Daca uitati sa utilizati Vitamina E Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Reactii adverse:
Ca toate medicamentele, Vitamina E poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. 3 Vitamina E este, in general, bine tolerata. Dozele zilnice mari de vitamina E (400 mg - 800 mg), pot sa determine tulburari gastro-intestinale (dureri abdominale, greata, diaree), dureri de cap, tulburari de vedere, ameteli, hipertensiune arteriala. De asemenea, au fost raportate oboseala si slabiciune musculara. Tratamentul prelungit, cu doze mari (> 800 mg/zi) poate creste riscul de aparitie a hemoragiei, in special la pacientii cu hipotrombinemie datorata deficitului vitaminei K. De asemenea, in cazul tratamentului prelungit cu doze mari au mai fost semnalate tulburari ale metabolismului hormonilor tiroidieni, cresterea concentratiei plasmatice a creatinkinazei, colesterolului, trigliceridelor, estrogenilor si androgenilor, tulburari sexuale (la barbati-azoospermie sau oligospermie- la femei involutia ovarelor, perturbari ale ciclului menstrual), precum si cresterea riscului de aparitie a tromboflebitelor (inflamarea unei vene produsa de sau asociata cu formarea unui cheag de singe) sau trombembolismului (blocarea unui vas sanguin cu un cheag de singe), la pacientii cu risc.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pastrare:VITAMINA E A nu se lasa la indemina si vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
Nu utilizati Vitamina E dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.
Informatii:
Ce contine Vitamina E
» Substanta activa este acetatul de alfa -tocoferol. O capsula moale contine acetat de alfatocoferol 200 mg.
- Celelalte componente sunt: continutul capsulei-ulei de floarea soarelui- capsula (capac si corp)- gelatina, glicerol 85%, p-hidroxibenzoat de metil, Rosu cosenila A (E 124), apa purificata.
Cum arata Vitamina E si continutul ambalajului Vitamina E se prezinta sub forma de capsule moi, ovale, de culoare rosie care contin o solutie uleioasa de culoare galben deschis.
Cutie cu un flacon din sticla bruna a 30 capsule moi, inchis cu capac cu filet, din PEJD prevazut cu inel de siguranta din PEJD.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 34
Код товара: 56134
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Цена товара в пунктах: 669
Код товара: 63692
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 465
Код товара: 63978
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Топ сезона
Код товара: 59504
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 664
Код товара: 63412
Топ сезона
Код товара: 42910
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Акция
Цена товара в пунктах: 3703
Код товара: 63742
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 59583
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.