Cardonat Baby sol.orala 60ml Sperco

Код товара: 61984
Производитель: Sperco-Ucraina IM
Страна: Украина
Форма: питьевой р-р
Наличие: достаточно
187 35 леев
(-11%)
166 61 леев
Выгода:
16 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

CARDONAT BABY

pentru copii de la 1 an

Supliment alimentar

Energia L-carnitinei pentru menţinerea forţei copilului

Compoziţie: apă purificată, L-carnitină, acidifiant — acid malic.

FĂRĂ CONSERVANTI. FĂRĂ COLORANŢI.

FĂRĂ ÎNDULCITORI. FĂRĂ AROMATIZATORI.

Recomandări de utilizare: poate fi inclus, la recomandarea medicului, în alimentaţia copiilor cu vârsta de la 1 an ca sursă suplimentară de L-carnitină în condiţii însoţite de deficitul acesteia sau în caz de un necesar crescut de L-carnitină, şi anume - în suprasolicitarea fizică şi psihică, stări astenice de diverse etiologii, în perioada de recuperare după boală, în caz de scădere a apetitului, greutate corporală insuficientă. L-car- nitina este foarte potrivită pentru includerea în dietele copiilor, care au un conţinut insuficient de proteine de origine animală (refuză carnea, laptele).

L-carnitina contribuie la menţinerea metabolismului energetic normal în celulele musculare, îmbunătăţeşte recuperarea musculară după efort fizic, ajută la menţinerea dezvoltării optime a funcţiilor motorii. Astfel, utilizarea acestui supliment alimentar este recomandată inclusiv copiilor cu activitate fizică crescută.

Proprietăţi dovedite ştiinţific ale ingredientelor suplimentului alimentar*:

L-cărmffna (levocarnitina) reprezintă o substanţă asemănătoare vitaminelor, care este sintetizată în mod natural în ficat, rinichi şi ţesutul cerebral, din aminoacizii lizină şi metionină; în plasma sanguină este prezentă în formă liberă şi sub formă de esteri. L-carnitina este principalul cofactor al metabolismului acizilor graşi în inimă, ficat şi muşchii scheletici, joacă rolul singurului transportator de acizi graşi cu lanţ lung din mitocondrii, unde aceştia sunt beta-oxidaţi’, cu formarea ulterioară a ATP. în condiţii de aprovizionare suficientă cu oxigen, transferă metabolismul celulelor către oxidarea acizilor graşi (ca substrat mai complex energetic), iar în condiţii de hipoxie, L-carnitina elimină metaboiiţii toxici ai acizilor graşi din mitocondrii, transferând metabolismul celular către oxidarea glucozei, realizând astfel un efect antihipoxic. Levocarnitina şi substanţele înrudite pot regla circuitele imunitare, iar efectul lor asupra funcţiei celulelor imune se bazează pe producţia de energie din acizii graşi, dependentă de aceştia.

L-carnitina contribuie la menţinerea metabolismului energetic normal în celulele musculare, îmbunătăţeşte reînnoirea fibrelor musculare după efort şi ajută la menţinerea dezvoltării optime a funcţiilor motorii. L-carnitina şi esterii săi nu numai că participă la metabolismul energetic al celulelor musculare ale inimii, datorită transferului acizilor graşi cu lanţ lung din citoplasmă în mitocondrii, dar prezintă şi alte tipuri de activitate vital necesare. Posedă proprietăţi antioxidante şi antiinflamatorii la diferite niveluri. S-a constatat că L-carnitina este un antioxidant direct şi elimină radicalii de oxigen deja formaţi, precum şi suprimă generarea de radicali liberi, stimulează eliminarea metaboliţilor şi substanţelor toxice din citoplasmă, îmbunătăţeşte procesele metabolice, accelerează creşterea, favorizează creşterea masei musculare, favorizează normalizarea metabolismului bazai, reduce simptomele de stres fizic şi psihic, posedă efect neuro-, hepato- şi cardioprotector, stimulează imunitatea celulară, sporeşte concentrarea atenţiei. O atenţie deosebită este acordată capacităţii L-carnitinei de a acţiona ca un factor activ care influenţează transcrierea genelor care controlează supravieţuirea celulelor în condiţii de stres oxidativ şi inflamaţie.

Doza zilnică recomandată este:

Ingredient            0,5 ml          1,0 ml        2,0 ml        3,0 ml

L-carnitina      100,0 mg     200,0 mg    400,0 mg   600,0 mg

Atenţionări pentru utilizare: nu trebuie utilizat în caz de hi-

potiroidie, hipersensibilitate la componentele produsului, în timpul sarcinii şi în perioada de alăptare. Nu trebuie folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu depăşiţi cantitatea (doza) recomandată pentru consumul zilnic. Nu utilizaţi după data de expirare.

Consultaţi un medic înainte de utilizare.

Nu este un medicament.

Instrucţiuni de utilizare şi cantitatea recomandată pentru utilizarea zilnică:

soluţia poate fi folosită nediluată sau poate fi diluată înainte de utilizare în 100 ml de lichid - apă sau băuturi dulci (jeleu, compot, sucuri). Pentru o mai buna asimilare se recomandă de a consuma cu 30 de minute înaintea meselor. Pentru măsurarea cantităţii de produs, utilizaţi seringa dozatoare.

Copii cu vârsta de:

1-3 ani: câte 0,5 ml de soluţie 1 dată pe zi sau conform recomandării medicului;--

4-6 ani: câte 0,5 ml de soluţie de 2 ori pe zi sau la recomandarea medicului;

7-10 ani: câte 1,0 ml de soluţie de 2 ori pe zi sau conform recomandărilor medicului;

de la 11 ani şi adulţii: câte 1,0 ml de soluţie de 3 ori pe zi sau conform recomandărilor medicului.

Durata de utilizare este determinată individual de către medic.

Condiţii de păstrare: a se păstra în ambalaj original, la temperaturi care nu depăşesc 25°C, a nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se utiliza în termen de 28 de zile de la deschidere.

Forma de eliberare: soluţie orală, 60 ml ± 5% într-un recipient cu seringă dozatoare.

Numele şi adresa producătorului

Intreprinderea mixta Ucraineana-Spaniolă «Sperco Ucraina»

str. 600-letia 25, or. Vinniţa 21027, Ucraina

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 38818
Цена товара в пунктах: 910
Код товара: 35120
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Цена товара в пунктах: 1099
Код товара: 48119
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42968
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 849
Код товара: 62832
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Топ сезона
Код товара: 38581
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64314
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63511
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 11735
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Цена товара в пунктах: 960
Код товара: 61912
Цена товара в пунктах: 794
Код товара: 55758
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.