Dermaflora Apa micelara cu ulei de cocos 200ml Florin ZRT + Dermaflora Deodorant Roll On cu ulei de cocos 50ml Florin ZRT (pret redus)

Код товара: 61999
Акция
Топ сезона
Производитель: Florin ZRT
Форма: N/A
Страна: Венгрия
Наличие: мало
160 39 леев
(-12%)
141 21 леев
или 565 пунктов лояльности
Выгода:
14 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Dermaflora Apa micelara cu ulei de cocos 200ml

Moale, prietenoasă cu pielea, bogată în ingrediente naturale, formula sa micelară îndepărtează ușor, dar eficient, machiajul și curăță pielea feței. Uleiul de cocos adăugat hrănește pielea, conținutul său ridicat de antioxidanți ajută la regenerarea acesteia, în timp ce alantoina, ureea și Aloe vera calmează, hidratează și revitalizează straturile sale superioare.

Mod de utilizare:

Folosind un tampon de bumbac, aplicați pe zonele sensibile din jurul feței, buzelor și ochilor fără a vă freca puternic. Produsul nu trebuie clătit. Nu conține SLES, parabeni, petrolatum, alergeni și alcool.

Potrivit pentru orice tip de piele, este, de asemenea, alegerea perfectă pentru prima facială pentru adolescente.

Apa micelară elimină perfect, dar ușor, machiajul și murdăria de pe pielea feței.

Poate fi folosit pentru a reduce problemele pielii fără iritații.

Compoziţie:

Apa, Pentilen Glicol, Suc de frunze de Aloe Barbadensis, Glicerină, Gliceret-7 Caprilat / Caprat, Ulei Cocos Nucifera, Uree, Alantoină, Pantenol, Acetat de tocoferil, Palmitat de Ascorbil, Glutamat de cocoiil disodic, Propandiol, 2-poliglicol, PEG-4 Cocoat poligliceril-3, EDTA disodic, Caprat poligliceril-4, Ricinoleat poligliceril-6, Hidroxiacetofenonă, Parfum.

Caracteristicile ingredientelor active:

Uleiul de cocos hidratează efectiv pielea, are efecte anti-bacteriene, antivirale și antifungice datorită conținutului ridicat de acid lauric, proprietățile filtrului UV întăresc protecția epidermei împotriva razelor solare, conținutul ridicat de antioxidanți îmbunătățește reînnoirea celulară, ajutând la menținerea pielii tinere.

Concentrația ridicată de extract de Aloe vera din produs este antiinflamator și calmează pielea.

Cu proprietățile sale de reținere a apei, glicerina protejează suprafața pielii tratate de deshidratare.

Pantenolul, o provitamină B5, crește și stimulează îngrijirea pielii și efectul calmant al produselor cosmetice.

Acetat de tocoferil, acetat de vitamina E, are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare eficiente.

Pentilen glicolul este o substanță 100% naturală care are capacitatea de a hidrata pielea.

 

Dermaflora Deo Roll-On cu ulei de cocos 50ml

Dermaflora Deo Roll-On cu ulei de cocos 50ml oferă un miros plăcut de cocos pe tot parcursul zilei. Conținutul ridicat de acid lauric al uleiului de cocos are efecte antibacteriene, antivirale și antifungice. Datorită materialelor naturale, nu provoacă iritații și nu lasă pete pe haine. Protecție naturală împotriva mirosurilor neplăcute pe tot parcursul zilei. Nu conține aluminiu, alergeni, parabeni și alcool.

Mod de utilizare:

După ce folosiți Dermaflora Deo Roll-On cu ulei de cocos, asigurați-vă să lăsați să se usuce pentru a vă asigura că nu are pete!

Dacă este utilizat imediat după îndepărtarea părului, nu provoacă iritații, calmează pielea deteriorată și iritată.

Cei care sunt utilizatori noi și care au folosit produse deodorante care conțin sare de aluminiu pentru o lungă perioadă de timp pot constata că produsul nu este suficient de „eficient”. Cu toate acestea, aceste informații sunt incorecte. Este nevoie de timp pentru ca substanțele dăunătoare să părăsească corpul nostru, astfel încât, în perioada inițială, procesul de curățare poate provoca „disconfort”, pe care mulți oameni îl experimentează ca un efect negativ. Acordați timp tranziției, deoarece este nevoie de timp pentru a curăța complet.

Este recomandat în special fetelor adolescente care caută primul lor produs deodorant, deoarece corpul lor nu a fost încă expus substanțelor artificiale dăunătoare. (de exemplu sare de aluminiu).

Compoziţie:

Apa, propilenglicol, propandiol, glicerină, citrat de trietil, suc de frunze de Aloe Barbadensis, sesquistearat de metil glucoză, oleat de sorbitan, ulei de cocos nucifera, etilhexilglicerină, Parfum, poligliceril-3 caprilat, tocoferil acrilat / capsicrilat Etilendiamină, lauret-3, 1,2-hexaniol, hidroxiacetofenonă, propandiol, octenidină HCL, hidroxietilceluloză, 2-metil 5-ciclohexilpentanol, fenilpropanol, fenilpropanol

Caracteristicile ingredientelor active:

Uleiul de cocos hidratează efectiv pielea, are efecte anti-bacteriene, antivirale și antifungice datorită conținutului ridicat de acid lauric, proprietățile filtrului UV întăresc protecția epidermei împotriva razelor solare, conținutul ridicat de antioxidanți îmbunătățește reînnoirea celulară, ajutând la menținerea pielii tinere.

Extractul concentrat de Aloe vera din produs este antiinflamator și calmează pielea.

Cu proprietățile sale de reținere a apei, glicerina protejează suprafața pielii tratate de deshidratare.

Acetat de tocoferil, un derivat al vitaminei E și tocoferol, cu conținutul lor antioxidant de vitamina E, hrănesc epiderma excelent și o mențin tânără. Ele ajută la menținerea stratului protector al pielii.

Bisabololul este un calmant, antiseptic, antiinflamator și întărește protecția antioxidantă a pielii.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 228
Код товара: 61114
Цена товара в пунктах: 257
Код товара: 55782
Цена товара в пунктах: 2945
Код товара: 11686
Цена товара в пунктах: 322
Код товара: 25755
Цена товара в пунктах: 1125
Код товара: 51887
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 62837
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 365
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Топ сезона
Код товара: 59504
Топ сезона
Код товара: 42911
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60890
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Акция
Цена товара в пунктах: 3701
Код товара: 63742
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 389
Код товара: 62402
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 62178
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 63591
Цена товара в пунктах: 1193
Код товара: 59593
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61792
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.