Crema Hypericum Untul pamantului, tataneasa si arnica 70ml

Код товара: 62750
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: крем
Наличие: достаточно
115 87 леев
(-19%)
94 05 леев
или 377 пунктов лояльности
Выгода:
9 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Crema cu Untul Pamantului, Tataneasa si Arnica 70ml

Cremă cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică – Rol adjuvant în ameliorarea durerilor reumatice, musculare și articulare. Mentinerea frumusetii si sanatatii pielii.

Recomandari         

Par /Unghii /Piele, Sustinerea Metabolismului

Proprietati   

Antiinflamator, Calmant, Cicatrizant, Diuretic

Cremă cu rol adjuvant în calmarea durerilor reumatice, musculare și articulare

Ingrediente Crema cu Untul Pamantului, Tataneasa si Arnica 70ml:

Aqua, Arnica Montana flower extract (extract hidroglicerinic din flori de Arnică), Symphytum Officinale Root extract (extract hidroglicerinic din rădăcini de Tătăneasă), Tamus Communis extract (extract hidroglicerinic din rizomi de Untul-pământului), Vegetable glycerin (Glicerină vegetală), Cocos Nucifera oil (Ulei din Nucă de Cocos), Phenoxyethanol, Sodium polyacrylate, Hydrogenated polydecene, Polysorbate 20, Helianthus Annus seed oil (Ulei din semințe de Floarea-soarelui), Ethylhexylglycerin, Trideceth-6.

Caracteristici generale ale produsului – Crema cu Untul Pamantului, Tataneasa si Arnica 70ml:

Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică este un produs din gama cosmeticelor terapeutice, fiind atent formulată pentru ameliorarea problemelor de natură articulară, musculară, circulatorie și inflamatorie. În plus, aceasta are și o acțiune emolientă și regenerantă asupra epidermei. Datorită texturii sale ușoare, non-uleioase, crema este ușor de întins, fiind absorbită rapid și în profunzime fără a lăsa urme grase precum în cazul unguentelor. De asemenea, formula atent concepută a cremei NU conține substanțe chimice precum: uleiuri minerale, coloranți artificiali, parfum sau parabeni.

Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică este o formulă bazată pe sinergia compușilor activi regăsiți în extractele hidroglicerinice obținute din rizomii de Untul-pământului, rădăcinile de Tătăneasă și florile de Arnică și este alegerea perfectă pentru persoanele care suferă de dureri articulare sau musculare cauzate de inflamație, suprasolicitare, sedentarism, înaintarea în vârstă sau alți factori nefavorabili. Aceasta este o formulă naturală menită să calmeze durerea (precum cea de natură reumatică) și să stimuleze regenerarea în cazul contuziilor, luxațiilor, entorselor, hematoamelor, arsurilor, plăgilor (nu deschise!) și a contracturilor musculare. Produsul este util și în adresarea problemelor hemoroidale și venoase (de ex., varice, flebite). De asemenea, masajul cu această cremă ajută și la stimularea circulației periferice, pregătind musculatura pentru efort, sau relaxând-o după acesta. Nu în ultimul rând, Crema cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică este potrivită și pentru menținerea sănătății pielii prin hidratare, hrănire și calmarea inflamației de la nivelul epidermei datorită, în special, uleiului de Cocos, a celui de Floarea-soarelui, a glicerolului și a alantoinei (din Tătăneasă). Folosită cu regularitate, aceasta reduce durerile, inflamația și umflăturile, ușurează circulația venoasă, ajută la resorbția hematoamelor, calmează hemoroizii inflamați și regenerează pielea uscată, crăpată sau cu răni sau arsuri (închise).

Untul-pământului (Tamus communis) este o plantă erbacee perenă, dioică, originară din sudul și centrul Europei, nordul Africii și vestul Asiei. Din cauza conținutului mare de saponine, specia este considerată otrăvitoare și nu se folosește intern în stare crudă. Totuși, bogăția în compuși activi cu proprietăți sanogene pe care Untul-pământului le conține face ca acesta să fie un remediu eficient, când este folosit extern, împotriva reumatismului, gutei și a altor probleme de natură inflamatorie. Astfel, Untul-pământului a fost utilizat din cele mai vechi timpuri pentru adresarea problemelor de natură reumatică. Cunoscută de către geto-daci sub denumirea de „brie-mare”, specia a avut o serie de utilizări, cea mai comună fiind în prepararea unei alifii cu proprietăți antiinflamatoare. Unguentul era obținut prin răzuirea rizomului și amestecarea sa cu grăsime, și era folosit în frecționarea zonelor reumatice dureroase. Preparatele pe bază de Untul-pământului sunt bogate în alcaloizi, glicozizi, taninuri și saponine ce contribuie la acțiunea antiinflamatoare de la nivelul articulațiilor și al pielii. Folosite extern, produsele pe bază de Untul-pământului sunt recomandate în ameliorarea: reumatismului, gutei, echimozelor, contuziilor și a inflamațiilor.

Tătăneasa (Symphytum officinale) este o plantă erbacee perenă originară din Europa care preferă solurile umede, fiind deseori găsită crescând pe malurile râurilor sau pe pășuni, specia fiind recunoscută de secole pentru proprietățile sale antireumatice. Tătăneasa are o tradiție de utilizare îndelungată mai ales în Europa unde a fost cultivată ca legumă și ca plantă medicinală. Cel mai adesea, a fost folosită în fitoterapie sub formă de cataplasmă. Deși tradițional rădăcinile și rizomii de Tătăneasă au fost utilizați și intern (sub formă de infuzie, tinctură sau consumați ca aliment), acest lucru este nerecomandat în prezent din cauza conținutului însemnat de alcaloizi pirolizidinici ce pot fi toxici pentru ficat. Astfel, cea mai sigură și facilă este folosirea externă a cremelor sau a unguentelor. Bogate în compuși activi precum: alantoina, mucilagiile, rezinele, aminoacizii, alcaloizii pirolizidinici, acidul litospermic, taninurile sau uleiul esențial, extractele din rădăcinile și rizomii acestei specii au acțiune: antiinflamatoare, hemostatică, astringentă, cicatrizantă, analgezică, antigutoasă, antivaricoasă, antihemoroidală și emolientă. Utilizată extern, Tătăneasa are un efect calmant asupra durerilor articulare, musculare și hemoroidale, stimulează circulația sangvină și grăbește recuperarea în cazul rănilor (plăgi închise) și al accidentărilor de tipul: hematoamelor, entorselor, contuziilor sau luxațiilor.

Arnica (Arnica montana) este o plantă cu flori de culoare galben-aurie care crește în zonele montane din Asia, Europa și America de Nord, specia fiind recunoscută de secole pentru proprietățile sale calmante. Cel mai adesea, aceasta este folosită în fitoterapie la prepararea tincturilor și a unguentelor. Bogate în compuși activi precum: carotenoizii, colina, arnisterina, astragalina, acidul cafeic, fumaric, succinic, timolul, arnidiolul și alte uleiuri volatile, extractele din florile acestei specii au acțiune: antiseptică, antiinflamatoare, cicatrizantă, analgezică, antisclerotică, hipotensoare și colecistokinetică. Utilizată extern, Arnica are un efect calmant asupra durerilor articulare și musculare, stimulează circulația sangvină și grăbește recuperarea în cazul rănilor (plăgi) și al accidentărilor de tipul: hematoamelor, entorselor, contuziilor sau luxațiilor.

Uleiurile vegetale de Cocos și Floarea-soarelui au rol emolient și hidratant. Acestea ajută la absorbția transcutanată a substanțelor active cu efect sanogen din extractele de Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică. În plus, Uleiul de Floarea-soarelui este bogat în acizi grași nesaturați și în vitamina E, acești compuși conferindu-i proprietăți nutritive, respectiv antioxidante la nivelul pielii. În ceea ce privește uleiul de Cocos, acesta este bogat în trigliceride cu lanț mediu (acid lauric, caprilic, capric), vitaminele E, K și fier, fiind puternic emolient, antioxidant, antifungic și cicatrizant. Împreună, cele două uleiuri ajută la îmbunătățirea aspectului pielii uscate prin împiedicarea pierderii apei din epidermă, redarea elasticității, cicatrizarea mai rapidă a plăgilor și stimularea regenerării tisulare.

Glicerina vegetală (glicerol vegetal) este un component de bază al grăsimilor vegetale. Glicerina este prezentă și în corpul uman, fiind un precursor al lipidelor sintetizate în ficat și țesutul adipos. Aceasta are un rol hidratant, fiind un compus natural netoxic, cu proprietăți higroscopice (absoarbe și reține vaporii de apă din atmosferă) deseori folosit în produsele de îngrijire personale destinate pielii sensibile, ușor iritabile. Aceasta previne deshidratarea pielii și o protejează prin acțiunea sa bacteriostatică. De asemenea, glicerolul are și proprietăți crioprotectoare (protecție împotriva frigului).

Beneficiile utilizării regulate ale Cremei cu Untul-pământului, Tătăneasă și Arnică sunt acelea că:

-Ajută la calmarea durerilor reumatice și recuperarea în cazul entorselor, luxațiilor, contuziilor, plăgilor, arsurilor sau a hematoamelor.

-Asigură menținerea unei hidratări optime a epidermei, lăsând pielea fină și catifelată timp îndelungat.

-Asigură limitarea durerii și a inflamației ce acompaniază crizele de gută.

-Calmează durerea și disconfortul cauzat de hemoroizi.

-Este de ajutor pentru persoanele cu probleme de natură reumatică, articulară, musculară, circulatorie, sportivilor sau celor care depun efort fizic susținut.

-Este eficientă în încălzirea mușchilor și stimularea circulației periferice deficitare (prin masaj).

-Pentru sporirea eficienței, crema se poate asocia cu o cură internă cu suplimente antireumatice, antiinflamatoare și/sau analgezice precum: NaturAsp, Osteoartrit Bor, Artro Vigor, Artro-Flex HA sau Hyper-Reum.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
NEW
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63707
Цена товара в пунктах: 358
Код товара: 62749
NEW
Цена товара в пунктах: 1011
Код товара: 63751
Цена товара в пунктах: 558
Код товара: 57902
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 62214
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 61793
Цена товара в пунктах: 956
Код товара: 55693
Цена товара в пунктах: 1427
Код товара: 56032
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 326
Код товара: 63772
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 609
Код товара: 46542
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 637
Код товара: 61743
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 637
Код товара: 63762
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Акция
Цена товара в пунктах: 253
Код товара: 61844
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 362
Код товара: 61712
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61130
Цена товара в пунктах: 327
Код товара: 62317
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 62402
Акция
Цена товара в пунктах: 266
Код товара: 61833
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 62829
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 38805
Акция
Цена товара в пунктах: 628
Код товара: 61694
Просмотренные товары
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.