Ceai Hypericum Antihelmintic 30g 1+1 CADOU

Cod produs: 64367
NEW
Promoție
Producator: Hypericum Impex SRL
Tara: Romania
Forma: prod. vegetal/ceai

Ceai Antihelmintic 30 g

Ceai Antihelmintic vrac contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Acest produs a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.

Proprietati   

Antihelmintică, Antinflamator, Detoxifiant, Digestiv, Diuretic, Laxativ, vermicid, Vermifugă

Recomandari         

Ascari (ascaridioza), Combaterea viermilor paraziți, Lamblii (lambliază), Oxiuri (oxiuroza)

Supliment alimentar adjuvant în combaterea viermilor paraziți: lamblii (lambliază), ascari (ascaridioza), oxiuri (oxiuroza).

Caracteristici generale Ceai Antihelmintic vrac:

Produsul Ceai Antihelmintic doze este atent formulat pentru protejarea organismului împotriva viermilor intestinali.

Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrați rafinați: zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri și de grăsimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproporționat). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra capacității organismului de a se apăra împotriva factorilor patogeni interni și externi și asupra abilității sale de a se regenera. Un astfel de factor patogen, la care mulți dintre noi nu ne mai gândim foarte des, este reprezentat de către helminți, sau viermii intestinali (cestode, trematode și nematode). Datorită îmbunătățirii condițiilor și a obiceiurilor sanitare în timpurile moderne, infestațiile cu helminți au scăzut considerabil, de aceea, de multe ori, acest factor de risc pentru sănătatea noastră este ușor de trecut cu vederea. Totuși, paraziții intestinali sunt aproape omniprezenți, aceste organisme făcând parte din complexele lanțuri trofice naturale.

Altfel spus, oricine poate fi supus riscului unei infestări, indiferent de mediul socio-cultural din care face parte. Fie că se întâmplă să ingerăm alimente sau băuturi contaminate, fie că venim în contact cu persoane sau animale infestate, și în special – dar nu neapărat – pe fondul unei imunități slăbite, putem să ne transformăm în purtătorii unor astfel de organisme patogene. Spre exemplu, un risc mărit de infestare este regăsit la persoanele cu animale de companie (mai ales dacă acestea nu urmează o schemă corectă de deparazitare), la copiii mici, la cei care călătoresc des în zone cu incidență mărită a cazurilor de parazitoze sau cei care lucrează cu animalele și/sau vin în contact des cu fecalele acestora. De reținut, deseori, simptomele unei parazitoze pot fi insesizabile sau aceasta poate cauza simptome similare cu cele ale altor probleme de sănătate, ajungând, în acest fel, să fie identificate târziu.

De aceea, este bine să ne facem investigații specifice (de ex. examenul coproparazitologic) cu regularitate și să menținem o igienă corespunzătoare. În plus, pentru a ne apăra de infestații, o soluție naturală, simplă și nedureroasă este urmarea unei curele cu ceaiuri și suplimente obținute dintr-un complex de plante medicinale, special alese pentru proprietățile lor antihelmintice.

Ceaiul Antihelmintic de la Hypericum este o astfel de formulă, conținând 9 plante cu acțiune vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, laxativă și diuretică.

Ingrediente Ceai Antihelmintic vrac:

părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 20%,

flori de Siminoc (Helichrysum arenarium) – 13,33%,

rădăcină de Gențiană (Gentiana asclepiadea) – 13,33%,

fructe de Măceș (Rosa canina) – 13,33%,

rizomi și rădăcini de Iarbă-mare (Inula helenium) – 6,67%,

părți aeriene de Cicoare (Cichorium intybus) – 6,67%,

flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) – 13,33%,

frunze de Leurdă (AIlium ursinum) – 6,67%,

părți aeriene de Țintaură (Centaurium umbellatum) – 6,67%.

Detalii Ceai Antihelmintic vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. În plus, pentru obținerea produsului de față nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Pentru realizarea Ceai Antihelmintic doze, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre, amintim, deci: florile de Mușețel, părțile aeriene de Cimbrișor și Țintaură, rădăcinile de Gențiană și Iarbă-mare, sau frunzele de Leurdă.

Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 9 plante medicinale, Ceai Antihelmintic doze contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.

Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Antihelmintic vrac:

Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Siminocul contribuie la: reducerea senzațiilor de greață, balonare și al vărsăturilor, menținerea dimensiunilor normale ale ficatului, calmarea durerilor reumatice și abdominale, normalizarea poftei de mâncare, creșterea diurezei, eliminarea azotaților, acidului uric și a helminților din organism. Pe scurt, printre virtuțile ceaiului de Siminoc se numără acțiunea: coleretic-colagogă, tonic-amară, hepatoprotectoare, hipolipemiantă, detoxifiantă, antioxidantă, antiinflamatoare, eupeptică, digestivă, carminativă, antiemetică, antireumatică, antihelmintică, spasmolitică, antimicrobiană (Pseudomonas aeruginosa), antivirală (herpes tip 2, virus gripal A2) și diuretică.

Gențiana (Ghințura) contribuie la confortul digestiv.

Măceșul contribuie la menținerea sănătății și a flexibilității articulațiilor; contribuie la buna funcționare a sistemelor: imunitar, respirator și digestiv.

Mușețelul este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale cicatrizante. Acesta ajută la calmarea și regenerarea epidermei afectate de arsuri, lovituri, ciupituri sau înțepături. Intern, Mușețelul ajută la calmarea căilor respiratorii, a mucoasei stomacului și a intestinelor.

Cicoarea contribuie la producerea sucurilor digestive ale organismului și la motilitatea gastrointestinală.

Iarba-mare contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și a digestiei, are un efect calmant la nivelul gâtului ușurând respirația, susține funcția sistemului urinar.

Leurda ajută la menținerea bunei funcționări a inimii și vaselor de sânge; reglează metabolismul lipidic și normalizează activitatea cardiacă; stimulează buna funcționare a sistemelor respirator, excretor și digestiv; susține detoxifierea și regenerarea organismului în urma tabagismului. Proprietăți expectorante și antihelmintice.

Țintaura contribuie la confortul digestiv.

Mod de utilizare Ceai Antihelmintic vrac:

Intern: infuzie din 1 lingurita de ceai la 100-200 ml de apă fierbinte. Se beau 3 căni de ceai pe zi, prima dimineața pe stomacul gol, iar ultimul, seara, înainte de culcare.

Se recomandă asocierea cu:

Tinctura Antihelmintică sau Tinctura de Usturoi, Hyper-Helm, Leurdă (capsule), Pelin cu Cuișoare (capsule), Uleiul din semințe de Dovleac și Tinctura Laxativă de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Plantă uscată și mărunțită.

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante, diuretice, antidiareice) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru probleme de coagulare a sângelui, colon iritabil sau boli inflamatorii intestinale, diaree) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

Antiadipos, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Preț produs în pct: 186
Cod produs: 63032
Preț produs în pct: 145
Cod produs: 62713
Preț produs în pct: 186
Cod produs: 63068
Preț produs în pct: 247
Cod produs: 62740
Preț produs în pct: 145
Cod produs: 62735
Top sezon
Promoție
Top sezon
Preț produs în pct: 618
Cod produs: 46542
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 472
Cod produs: 61709
Promoție
Preț produs în pct: 268
Cod produs: 61833
RECOMANDĂM
Promoție
Preț produs în pct: 255
Cod produs: 61836
Promoție
Preț produs în pct: 472
Cod produs: 61709
Produse vizualizate
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.