Imunoprotect Chimen Negru 600mg caps. N50 Doppelherz

Код товара: 46562
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: капс.
Наличие: достаточно
297 70 леев
(-16%)
251 47 леев
или 1006 пунктов лояльности
Выгода:
25 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Doppelherz® aktivImunoprotect Chimen Negru - Imunitate inainte de toate!

In activi tatile noastre zilnice interfereaza o multitudine de factori care ne pun in pericol sanatatea. Fiecare organism are propriul ritm, dictat de metabolism. Pentru a preveni diversele boli ori afectiuni care se pot naste de pe urma stresului ori a alimentatiei lipsite de o cantitatea corespunzatoare de vitamine si minerale, trebuie sa incepem prin a ne intari sistemul imunitar.
Care sunt principalele beneficii ale uleiului de Chimen negru?

Chimenul negru aduce foarte multe beneficii pentru sanatate. Acesta reprezinta, inca din cele mai vechi timpuri, una dintre cele mai apreciate plante cu proprietati medicinale. Ele se bazeaza pe proprietatile farmaceutice, puse pe seama compozitiei sale chimice, in care predomina acizii grasipolinesaturati Omega-6, esentiali pentru alimentatie (acid linoleic). Inca din antichitate, uleiul de Chimen negru era folosit pentru crestereacapacitatii de aparare a organismului impotriva unor boli, precum si impotriva unor afectiuni digestive sau pulmonare.
Care sunt principalele beneficii ale acizilor grasi Omega-6?

Acizii grași polinesaturați conținuți in uleiul de chimen negru sunt numiți acizi esențiali, deoarece acesti acizi grasiesentiali pentru organismul uman nu pot fi sintetizati de el insusi.
În cazul unei alimentații neechilibrate, cu un aport ridicat de grăsimi animale, se inregistrează in organism o cantitate mai mare de colesterol, ceea ce face ca raportul acizilor grași sa nu fie țntotdeauna optim.
Însă acizii grașipolinesaturați pe care organismul nu ii poate produce singur sunt de mare importanta pentru numeroase procese metabolice. Astfel ca, organismul este dependent de aportul de acizi grasinesaturati prin hrana.
Care sunt principalele beneficii ale Biotinei, Seleniului si ale Vitaminei E?

Biotina contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinereasanatatii pielii . Seleniul joaca un rol extrem de important in numeroase procese metabolice din organism. Astfel, impreuna cu Vitamina E, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. In plus, intervine in functionarea normala a sistemului imunitar si a glandei tiroide, precum si in mentinereasanatatii parului si unghiilor.
Pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare unui sistem imunitar puternic, se recomanda Doppelherz® aktivImunoprotect Chimen Negru.
Cand este Doppelherz® aktiv Imunoprotect Chimen Negru potrivit pentru tine?

Viata moderna, tot mai stresanta, alimentatia dezechilibrata, activi tatea fizica redusa ori crestereapoluarii atmosferice, duc la slabireaimunitatii noastre. Din acest motiv, avem nevoie de un sprijin pentru sistemul nostru imunitar, constand din suplimente alimentare pe baza de vitamine si minerale.
Mai multe informatii privind proprietatilenutrientilor din compozitia Doppelherz® aktivImunoprotect Chimen Negru putetigasi in prospectul disponibil.

O capsulă conține:

600 mg ulei de Chimen negru, 10 mg Vitamina E, 50 µg Biotină, 10 µg Seleniu.

Mod de administrare:

Se administreaza cate 3 capsule zilnic, in timpul meselor principale, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viatasanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Ambalaj:

20 sau 50 capsule

Ingrediente:

Ulei din seminte de Chimen negru (Nigellasativa), gelatina (invelis), glicerina, sorbitol (agenti de umectare), glicerol monostearat (stabilizant), d-alpha-tocopherol, oxizi de fier (coloranti), biotina, selenit de sodiu.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Цена товара в пунктах: 591
Код товара: 46125
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 63939
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 90
Код товара: 62444
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64368
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 62322
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57540
Цена товара в пунктах: 674
Код товара: 61794
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 341
Код товара: 61789
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 48651
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 1006
Код товара: 46562
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.