Acarilbial sol. cutan.277 mg/ml 200 ml N1

Код товара: 50061
Количество доз: 1
Доза: 277
Производитель: BIAL-Portela & C. S.A.
Страна: Португалия
Форма: р-р д/ наруж. прим
Наличие: мало
110 87 леев
(-5%)
105 69 леев
Выгода:
10 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
Acarilbial

Acarilbial 277 mg/ml soluţie cutanată Benzii benzoat

1. Ce este Acarilbial şi pentru ce se utilizează
ACARILBIAL este un preparat antiparazitar pentru administrare locală, pe piele, utilizat pentru tratamentul scabiei.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Acarilbial
Nu utilizaţi Acarilbial:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la benzii benzoat sau la oricare dintre celelalte componente ale ACARILBIAL;
- pe pielea inflamată acut (pielea roşie, cu arsură sau senzaţie dureroasă);
- pe pielea lezată.

Atenţionări şi precauţii
Evitaţi contactul cu faţa, ochii, mucoasele şi meatul uretral. în caz de infecţii, leziuni ale pielii (manifestate prin febră, puroi, durere sau înroşire locală), ar putea fi necesar să se folosească un antibiotic, şi, prin urmare, ar trebui să fie consultat medicul. Trebuie utilizat cu precauţie la copiii cu vârsta mai mică de 10 de ani.

Acarilbial împreună cu alte medicamente
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi sau aţi utilizat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. Interacţiune este influenţa unui medicament care poate avea loc asupra activi tăţii altor medicamente sau pe rezultatele testelor de laborator. Deoarece ACARILBIAL este un medicament pentru uz cutanat şi cu absorbţie scăzută, nu are interacţiuni cunoscute cu medicamentele administrate pe alte căi.

Sarcina şi alăptarea
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Efectele particulare ale ACARILBIAL în astfel de situaţii sunt necunoscute. Nu există studii cu privire la utilizarea de benzii benzoat în timpul sarcinii şi alăptării şi, prin urmare, utilizarea ACARILBIAL trebuie să fie făcută cu prudenţă, raportul risc-beneficiu trebuie luat în considerare şi acest medicament va fi utilizat numai în bază de prescripţie medicală.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Nu are nici o influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

3. Cum să luaţi Acarilbial
Folosiţi întotdeauna ACARILBIAL exact aşa cum va indicat medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. ACARILBIAL este destinat numai pentru uz cutanat. Cu excepţia cazului în care medicul a indicat altfel, ACÂRILBIAL trebuie utilizat după cum urmează:
Tratamentul scabiei
1. Faceţi o baie fierbinte de aproximativ 10 minute, de preferinţă într-o cadă, şi apoi stergeţi- vă corespunzător cu un prosop uscat.
2. Aplicaţi pentru câteva minute, fricţionând uşor pe toate suprafeţele de piele (cu excepţia pielii feţei, ochilor, mucoaselor şi meatului uretral), cu vată îmbibată în soluţie şi lasaţi să se usuce;
3. Repetaţi aplicarea, lasaţi să se usuce şi îmbrăcaţi hainele;
4. Peste 24-48 ore, se va face baie, se va schimba îmbrăcămintea de corp şi lenjeria de pat.
Deşi, în unele cazuri, o singură aplicare este suficientă pentru a obţine vindecarea, experienţa arată că, uneori, se recomandă ca acest tratament să fie repetat timp de 2 zile succesive şi apoi se repetă după un interval de 7-10 zile. La adulţi şi copii volumul soluţiei la o aplicare nu trebuie să depăşească 30 sau 20 ml, respectiv. în afară de pacient, partenerii sexuali şi în special persoanele care locuiesc în aceeaşi locuinţă, trebuie să fie tratate în acelaşi timp. Orice îmbrăcăminte, care este în contact strâns cu pielea , mai ales lenjeria de pat şi prosoapele, trebuie să fie spălate cu apă fierbinte. Dacă luaţi mai mult ACARILBIAL decât trebuie Este puţin probabil să apară efecte secundare în cazul în care doza şi recomandările din acest prospect sunt respectate. Utilizarea unei doze excesive poate provoca iritarea pielii . Dacă este cazul, se spală cu săpun şi multă apă. în cazul ingestiei accidentale sau voluntare, pot apărea convulsii, spasme musculare, necoordonare şi dificultăţi de urinare. Este posibil să provoace pierderea cunoştinţei. Este o situaţie foarte gravă, şi ar trebui să fie oferit sprijin clinic şi de specialitate. Dacă aveţi îndoieli cu privire la utilizarea acestui medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile
Ca şi toate medicamentele, ACARILBIAL poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Reacţiile adverse sunt acele efecte nedorite, care pot apărea la utilizarea sau aplicarea unui anumit medicament. La dozele recomandate, ACARILBIAL este, de obicei, bine tolerat. Iritaţia locală uşoară (în special a organelor genitale de sex masculin), senzaţia de arsură, mâncărime sau sensibilitate alergică a pielii poate să apară. Prin urmare, trebuie evitat contactul cu pielea feţei, ochilor, mucoasele şi meatul uretral.
Aplicarea repetată poate cauza inflamarea pielii (dermatită de contact). La vârstnici s-a observant
Mai frecvent uscăciunea pielii şi semne de iritare cutanată. Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă, sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. Cum se păstrează Acarilbial
A se păstra la temperaturi sub 30 °C. Flaconul se păstrează bine închis, în cutie, pentru a fi protejat de lumină şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Nu utilizaţi ACARILBIAL după data de expirare care este înscrisă pe cutie sau pe flacon după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Nu utilizaţi ACARILBIAL dacă observaţi semne vizibile de deteriorare. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei reziduale sau menajere. întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii
Ce conţine Acarilbial
Substanţa activă este benzii benzoatul. Un mililitru de soluţie cutanată conţine 277 mg de benzii benzoat. Celelalte componente sunt: glicerol, eugenol, alcool, ulei de rozmarin, ulei de trandafir şi ulei de lavănţică.

Cum arată Acarilbial şi conţinutul ambalajului
ACARILBIAL este disponibil sub formă de soluţie cutanată, a câte 200 ml în flacoane.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă
BIAL-Portela & Ca, S. A.
ÂAv. da Siderurgia Nacional
4745-457 S. Mamede do Coronado
Portugalia

Atenţionări
Pentru uz extern

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 165
Код товара: 59755
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 381
Код товара: 55358
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 551
Код товара: 45995
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 215
Код товара: 44745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 641
Код товара: 58538
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 57614
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 266
Код товара: 39850
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 339
Код товара: 47066
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1156
Код товара: 46407
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 355
Код товара: 60873
Топ сезона
Код товара: 12123
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 250
Код товара: 60890
Акция
Цена товара в пунктах: 1444
Код товара: 60060
Акция
Цена товара в пунктах: 617
Код товара: 50379
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1612
Код товара: 60327
Акция
Цена товара в пунктах: 592
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 4092
Код товара: 53512
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60473
Акция
Цена товара в пунктах: 511
Код товара: 57310
Акция
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 55111
Акция
Цена товара в пунктах: 574
Код товара: 42221
Акция
Цена товара в пунктах: 579
Код товара: 52542
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 363
Код товара: 56016
Цена товара в пунктах: 470
Код товара: 57476
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 828
Код товара: 59584
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1075
Код товара: 59586
Просмотренные товары
Spirulină cu extract total de cătină - optimizează funcţiile organismului
Spirulină - este singurul produs vegetal care conține toți aminoacizii esențiali și neesențiali! Singurul!Toți vegetarienii ar trebui să consume obligatoriu spirulină!