Acarilbial sol. cutan.277 mg/ml 200 ml N1

Код товара: 50061
Доза: 277
Количество доз: 1
Производитель: BIAL-Portela & C. S.A.
Страна: Portugalia
Форма: р-р д/ наруж. прим
Acarilbial

Acarilbial 277 mg/ml soluţie cutanată Benzii benzoat

1. Ce este Acarilbial şi pentru ce se utilizează
ACARILBIAL este un preparat antiparazitar pentru administrare locală, pe piele, utilizat pentru tratamentul scabiei.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Acarilbial
Nu utilizaţi Acarilbial:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la benzii benzoat sau la oricare dintre celelalte componente ale ACARILBIAL;
- pe pielea inflamată acut (pielea roşie, cu arsură sau senzaţie dureroasă);
- pe pielea lezată.

Atenţionări şi precauţii
Evitaţi contactul cu faţa, ochii, mucoasele şi meatul uretral. în caz de infecţii, leziuni ale pielii (manifestate prin febră, puroi, durere sau înroşire locală), ar putea fi necesar să se folosească un antibiotic, şi, prin urmare, ar trebui să fie consultat medicul. Trebuie utilizat cu precauţie la copiii cu vârsta mai mică de 10 de ani.

Acarilbial împreună cu alte medicamente
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi sau aţi utilizat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. Interacţiune este influenţa unui medicament care poate avea loc asupra activi tăţii altor medicamente sau pe rezultatele testelor de laborator. Deoarece ACARILBIAL este un medicament pentru uz cutanat şi cu absorbţie scăzută, nu are interacţiuni cunoscute cu medicamentele administrate pe alte căi.

Sarcina şi alăptarea
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Efectele particulare ale ACARILBIAL în astfel de situaţii sunt necunoscute. Nu există studii cu privire la utilizarea de benzii benzoat în timpul sarcinii şi alăptării şi, prin urmare, utilizarea ACARILBIAL trebuie să fie făcută cu prudenţă, raportul risc-beneficiu trebuie luat în considerare şi acest medicament va fi utilizat numai în bază de prescripţie medicală.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Nu are nici o influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

3. Cum să luaţi Acarilbial
Folosiţi întotdeauna ACARILBIAL exact aşa cum va indicat medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. ACARILBIAL este destinat numai pentru uz cutanat. Cu excepţia cazului în care medicul a indicat altfel, ACÂRILBIAL trebuie utilizat după cum urmează:
Tratamentul scabiei
1. Faceţi o baie fierbinte de aproximativ 10 minute, de preferinţă într-o cadă, şi apoi stergeţi- vă corespunzător cu un prosop uscat.
2. Aplicaţi pentru câteva minute, fricţionând uşor pe toate suprafeţele de piele (cu excepţia pielii feţei, ochilor, mucoaselor şi meatului uretral), cu vată îmbibată în soluţie şi lasaţi să se usuce;
3. Repetaţi aplicarea, lasaţi să se usuce şi îmbrăcaţi hainele;
4. Peste 24-48 ore, se va face baie, se va schimba îmbrăcămintea de corp şi lenjeria de pat.
Deşi, în unele cazuri, o singură aplicare este suficientă pentru a obţine vindecarea, experienţa arată că, uneori, se recomandă ca acest tratament să fie repetat timp de 2 zile succesive şi apoi se repetă după un interval de 7-10 zile. La adulţi şi copii volumul soluţiei la o aplicare nu trebuie să depăşească 30 sau 20 ml, respectiv. în afară de pacient, partenerii sexuali şi în special persoanele care locuiesc în aceeaşi locuinţă, trebuie să fie tratate în acelaşi timp. Orice îmbrăcăminte, care este în contact strâns cu pielea , mai ales lenjeria de pat şi prosoapele, trebuie să fie spălate cu apă fierbinte. Dacă luaţi mai mult ACARILBIAL decât trebuie Este puţin probabil să apară efecte secundare în cazul în care doza şi recomandările din acest prospect sunt respectate. Utilizarea unei doze excesive poate provoca iritarea pielii . Dacă este cazul, se spală cu săpun şi multă apă. în cazul ingestiei accidentale sau voluntare, pot apărea convulsii, spasme musculare, necoordonare şi dificultăţi de urinare. Este posibil să provoace pierderea cunoştinţei. Este o situaţie foarte gravă, şi ar trebui să fie oferit sprijin clinic şi de specialitate. Dacă aveţi îndoieli cu privire la utilizarea acestui medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile
Ca şi toate medicamentele, ACARILBIAL poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Reacţiile adverse sunt acele efecte nedorite, care pot apărea la utilizarea sau aplicarea unui anumit medicament. La dozele recomandate, ACARILBIAL este, de obicei, bine tolerat. Iritaţia locală uşoară (în special a organelor genitale de sex masculin), senzaţia de arsură, mâncărime sau sensibilitate alergică a pielii poate să apară. Prin urmare, trebuie evitat contactul cu pielea feţei, ochilor, mucoasele şi meatul uretral.
Aplicarea repetată poate cauza inflamarea pielii (dermatită de contact). La vârstnici s-a observant
Mai frecvent uscăciunea pielii şi semne de iritare cutanată. Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă, sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. Cum se păstrează Acarilbial
A se păstra la temperaturi sub 30 °C. Flaconul se păstrează bine închis, în cutie, pentru a fi protejat de lumină şi umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Nu utilizaţi ACARILBIAL după data de expirare care este înscrisă pe cutie sau pe flacon după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Nu utilizaţi ACARILBIAL dacă observaţi semne vizibile de deteriorare. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei reziduale sau menajere. întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii
Ce conţine Acarilbial
Substanţa activă este benzii benzoatul. Un mililitru de soluţie cutanată conţine 277 mg de benzii benzoat. Celelalte componente sunt: glicerol, eugenol, alcool, ulei de rozmarin, ulei de trandafir şi ulei de lavănţică.

Cum arată Acarilbial şi conţinutul ambalajului
ACARILBIAL este disponibil sub formă de soluţie cutanată, a câte 200 ml în flacoane.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă
BIAL-Portela & Ca, S. A.
ÂAv. da Siderurgia Nacional
4745-457 S. Mamede do Coronado
Portugalia

Atenţionări
Pentru uz extern

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Товар есть в наличии в аптеках отмеченных буквой , а в аптеках, отмеченных , нет в наличий.
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 818
Код товара: 46562
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 894
Код товара: 55371
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 33
Код товара: 53708
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 372
Код товара: 37956
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 582
Код товара: 55355
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 679
Код товара: 55950
Акция
Цена товара в пунктах: 2358
Код товара: 58042
Акция
Цена товара в пунктах: 887
Код товара: 48647
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 58427
Акция
Цена товара в пунктах: 244
Код товара: 58019
Акция
Цена товара в пунктах: 505
Код товара: 55736
Акция
Топ сезона
Код товара: 58866
Акция
Цена товара в пунктах: 662
Код товара: 53449
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54882
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 643
Код товара: 47308
Акция
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 56995
Акция
Цена товара в пунктах: 424
Код товара: 54749
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 301
Код товара: 55535
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 55677
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 405
Код товара: 55358
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 655
Код товара: 56560
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 509
Код товара: 57534
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 58538
Цена товара в пунктах: 915
Код товара: 58536
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 57476
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54881
Просмотренные товары
Proprin V
Proprin V remediu pe bază de extracte din plante medicinale, care tratează eficient așa afecțiuni ale aparatului urogenital precum: adenomul de prostată, prostatită, cistită, dar şi alte afecțiuni inflamatorii ale aparatului urogenital.